Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 15
Ayla21 spune:
Shasa, are baietelul asta niste ochi expresivi de mori. poate-l iau de ginere peste ani, mai stii
si-l cresc de mic. Daca imi da voie mami lui va aduc o poza. Eu cred ca ne-am ajutat reciproc. Ca tot nu-s lamurita cat sa mulg din san, cat trebuie sa fie sa nu se duca lactatia, daca Luana primeste doar 3,5 ml la masa.
_
I love you so much my tiny princess
Timi07 spune:
[b]shasa/b] aaaaaa am priceput.La mine esti albastra, am verificat si pe Firefox si pe Chrome.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
shasa spune:
Imi imaginez ca trebuie sa simti ceva deosebit pt. el. Pana la urma este primul bebe pe care l-ai pus la san si care ti-a aratat cum se face. Cred ca mi-ar placea o pozica cu viitorul tau ginere
He he ... dar sa ti secret
cine a mai auzit de ginere sa pape titi de soacra
![]()
![]()
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 31+
Timi07 spune:
Pe Explorer esti VERDEEEEEEEE!!!!!
shasa spune:
Gata fetele, m-ati lamurit. Este clar vorba despre browser. Acum m-am linistit. Eu ador verdele si abia asteptam sa imi fac numele verde. Deci...bine macar ca il vad eu...pana la capat eu vad doar verde in fata ochilor![]()
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 31+
shasa spune:
Hai TIMI ca m-ai facut sa rad

sa inteleg ca si tu esti mare fan verde![]()
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 31+
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shasa Vai Monica am vazut-o si eu, cat este micuta si frumoasa!!!! Abia astept sa o vad cum creste, sa o vad cu fiecare zi mai mare ![]() |
Stii ce e ciudat? Tu trebuie sa stii cum e. Creste in tine, si iubeste fatul ala mic, ii stii miscarile, ii cunosti programul. dar nu stii cum arata, cum o sa fie. Eu o descopar pe Luana. Poate ca fiecare ne imagima cum va arata bebe, pe cine va semana. Noi faceam presupuneri dupa eco 3D. Ce ne mai amuzam. Realitatea este altfel. Am auzit mamici spunand ca prima impresie a fost negativa ("vai ce uratel era, ca o babuta"). Alex spune despre baietelul lui, ca era tare frumos si expresiv, mai frumos decat si-a imaginat. Cred ca e important si la ce te astepti. Bebelusii sunt la nastere mici si umflatei, turtiti. dar au trasaturi dragalase. Nu spun ca fetele mele au fost urate. Dar nici nu pot spune ca am fost fascinata de prima lor imagine. In schimb pot afirma ca am fost socata. Atat de mici? Cu pielea visinie, transparenta, se vedeau vinisoarele, fara gene, cu ochisori putin bulbucati. Numai cine a vazut prematuri stie cum sunt ei. Ei bine eu asa copil mic n-am mai vazut niciodata real. dar si in spital spun asistentele de Luana ca este un prematur expresiv. Si ca trasaturile i se vor contura pe parcurs. Si urata nu are pe cine semana.

_
I love you so much my tiny princess
Timi07 spune:
Da imi place verdele (nu sunt chiar mare fan da-mi place) si portocaliul imi place...de-mi placea si albul la fel de mult cred ca umblam tot in drapelul Irlandei imbracata![]()
Timi07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Stii ce e ciudat? Tu trebuie sa stii cum e. Creste in tine, si iubeste fatul ala mic, ii stii miscarile, ii cunosti programul. dar nu stii cum arata, cum o sa fie. Eu o descopar pe Luana. Poate ca fiecare ne imagima cum va arata bebe, pe cine va semana. Noi faceam presupuneri dupa eco 3D. Ce ne mai amuzam. Realitatea este altfel. Am auzit mamici spunand ca prima impresie a fost negativa ("vai ce uratel era, ca o babuta"). Alex spune despre baietelul lui, ca era tare frumos si expresiv, mai frumos decat si-a imaginat. Cred ca e important si la ce te astepti. Bebelusii sunt la nastere mici si umflatei, turtiti. dar au trasaturi dragalase. Nu spun ca fetele mele au fost urate. Dar nici nu pot spune ca am fost fascinata de prima lor imagine. In schimb pot afirma ca am fost socata. Atat de mici? Cu pielea visinie, transparenta, se vedeau vinisoarele, fara gene, cu ochisori putin bulbucati. Numai cine a vazut prematuri stie cum sunt ei. Ei bine eu asa copil mic n-am mai vazut niciodata real. dar si in spital spun asistentele de Luana ca este un prematur expresiv. Si ca trasaturile i se vor contura pe parcurs. Si urata nu are pe cine semana. ![]() _ I love you so much my tiny princess |
Noi de Paste in 2007 am fost in vacanta in Timisoara cateva zile la parinti si eu eram insarcinata cam in 23-25 de saptamani. Am mers la Olaru la un eco, tare imi doream un CD cu bebe. N-a fost sa die CD-ul ca-i era ceva stricat la comp dar dupa ce am iesit de acolo imi zice sotul cu entuziasm "precis ca-i fata ca tare frumos e copilul nostru" La fel l-am vazut si eu pe bebe frumos foc
La fel de frumoasa mi se pare si Luana a ta, se vede ca are trasaturi foarte frumoase...de erau din hartie pozele ti le toceam de cat ne-am uitat la ele.
shasa spune:
MONICA postasem eu ceva capitole mai in urma ca un bebe oricum ar fi el daca este al tau este cel mai frumos si cel mai perfect. Spre exemplu la mine Florin a avut trasaturi foarte frumoase inca de la inceput, in schimb Teo (aveam sa imi dau seama de asta mai tarziu, din poze) a fost tare uratel la nastere. Adica avea pielea creata si era tot umflatel la fata insa eu cand l-am vazut =mi l-au pus pe piept imediat dupa ce i-au taiat cordonul= mi s-a parut minunat, frumos, cel mai perfect copilas, alaturi de fratiorul lui bineanteles.
Deci eu cred ca oricum ar fi ei noi tot frumosi ii vedem
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 31+