Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Hellooooooooo!!!! Anybody? Somebody? Chiar sunt singura cuc? Ce program am si eu...sunt aici cand nu-i nimeni

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Tufete, lamuriti-ma si pe mine cu un aspect: ce asistente care NE spala pe NOI??? Cum? Unde? De ce nu ne spalam noi? Nu inteleg nimic: sintem legate de pat sau ce? Eu as muri sa ma spele cineva

Ina, mama are asistenta ginecolog, bebe are asistenta neonatolog. Nu stiu ce conditii sunt sa te speli regulat (ca sange curgeee, nu ca la ciclu, mai ales primele 2 zile, apoi scade in intensitate). dar ele nu doar ca spala, dar si verifica starea lohiilor. De aceea nici nu ne lasa sa punem tampon, ci vata. Daca ai si epizitomie, te dezinfecteaza la cusatura, pune solutie. De ce sa te rusinezi, asta e treaba lor doar.

_
I love you so much my tiny princess

Mergi la inceput

Vai Monica am vazut-o si eu, cat este micuta si frumoasa!!!! Abia astept sa o vad cum creste, sa o vad cu fiecare zi mai mare

Mergi la inceput

Monica.....tocmai ce iti laudam fata!
Asta i-am spus si eu Inei, oricum dupa un travaliu si o nastere nu te mai jenezi la toaleta intima

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa
Nu am habar daca este valabil si in caz de cezariana. Este destul de neplacut momentul dar dupa ce ai trecut prin travaliu si nastere nu ti se mai pare tartacuta asa de negru.

Eu nu le vad pe fetele cu cezariana prin spital ducandu-se la baie si cautand pozitie sa-si faca toaleta. Cred ca pt ele este si mai binevenita.
Eu a doua zi dimineata am facut singura dus. Eram traspirata, aveam parul incalcit, si muream de curiozitatea sa-mi verific...stiti voi ce. Si le-am spus ca eu ma spal singura. dar odata pe zi tot ma urcau pe capra. Asta sa recuperez perioada sarcinii cat n-am avut parte.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:

Fetele fac si eu un test sa vad daca mi-a iesit ca mi-am cumparat si eu efectul glow.Bineanteles cu verde culoarea mea preferata...

eu nu stiu despre ce vorbesti.... da verde imi place

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Citat:

MONICA o imbratisare si un mare pupic pt. tine si printesa care a inceput sa creasca!!!! Mi-a placut sa aud ca ai alaptat un bebe. M-a impresionat intr-un mod tare placut. Cred ca ti-a trebuit ceva curaj sa faci asta. Inca o dovada in plus ca familia ta are toate motivele sa se mandreasca cu tine

Shasa, eu ma ofer pt tot spitalul, daca tot produc, macar sa nu fie degeaba. calitativ nu stiu cat e dar daca se cere, ma ofer. Macar sa nu raman frustrata pe viata ca nu stiu cum e.
Iar despre partea cu "madria familiei", vedem noi, mergem la psiholog sa scapam de vina.
Sper ca peste ani Luana sa fie mandra de mama ei, ca eu sigur voi fi de fetita mea.
Timi, si se uita la mine. Asociaza senzatia cu imaginea.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Timi, si se uita la mine. Asociaza senzatia cu imaginea.

_

Da, da , da aia e suuuuper, si cea unde isi tine manutele indoite sub barbita, si toate ....

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Haide TIMI nu se poate....adica ma agit degeaba, sau vad doar eu??? Voi nu imi vedeti numele verde acum

MONICA chiar mi se pare laudabil gestul tau de a alapta un alt copil. Eu recunosc ca nu stiu daca as avea taria astaSi chiar nu stiu de ce nu as putea (fiindca sigur nu as reusi), in fond este un gest nobil dar banuiesc ca fiecare cu gargaunii lui

Mergi la inceput

Shasa, nici eu nu vad. Cred ca depinde de browser. parca numai pe explorer se vede efectul glow.

_

Mergi la inceput