Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
Timi07 spune:
Ayla am vazut cum te tine Luana de mana 

E mititica da-i dulceeeeee foc.
Na pana la urma va trebui sa invat sa schimb capitolul ca vad ca-l umplu 
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
denisamada spune:
Dupa cresterea dozei de gynipral, contractiile au diminuat, astfel incat veverita mea s-a zbenguit toata ziua 
Doamne ajuta! 
Denisa-Madalina
29+
cu Adela-Marisa
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui shasa
Cuscra ![]() Florin 18.05.2002 Teodor 01.03.2005 BB3 - Petru - 31+ |
No asa cuscro !!!!

Thank you !!!!
35+ cu
Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Pisik06 spune:
Maria, eu iti doresc sa reusesti si sa ne povestesti si noua cum e. Acum ca m-am hotarat la naturala, daca s-o putea, as vrea si eu fara epi. Nu sunt rea de durere, dar parca mi-e un pic teama, asa ca ma ajuta sa stiu ca mai sunt curajoase
Maya, multumesc de raspuns. Valuri face pitica, dar nu mai e ea asa vioaie, plus ca burtica e cam tare si am dureri, cred ca sunt si ceva gaze la mijloc. Cred ca nu mai misca asa alert pt ca a crescut, burtica mea nu e asa imensa (toata lumea zice ca sunt in 6-maxim 7 luni si eu mai am 2 sapt si intru in 9
) si probabil fata saraca nu are loc destul. Uof, hai ca mai e putin si scapam de un stres (nu ca nu ar veni altele), ca eu acuma sunt tare stresata cu schimbul asta de doctori, alt motiv de insomnie
33+
Ana Bianca
novus spune:
Maria, feicitari !!!!!!!!!

Fetelor,in sfarsit imi curge si mie colostru sau ce o fi !!!!!!!!!!
o fi vreun semn???? ![]()
![]()
![]()
35+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Pisik06 spune:
Eu nu am colostru pana acum, oare e obligatoriu? Asta seara m-am chinuit sa storc ceva si a iesit o picatura mica de tot, dar ma dureau sanii si nu am mai insistat. Mai e cineva care nu are?
33+
Ana Bianca
inapreda spune:
Tufete, lamuriti-ma si pe mine cu un aspect: ce asistente care NE spala pe NOI??? Cum? Unde? De ce nu ne spalam noi? Nu inteleg nimic: sintem legate de pat sau ce? Eu as muri sa ma spele cineva 

Gina
31+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
shasa spune:
MONICA o imbratisare si un mare pupic pt. tine si printesa care a inceput sa creasca!!!! Mi-a placut sa aud ca ai alaptat un bebe. M-a impresionat intr-un mod tare placut. Cred ca ti-a trebuit ceva curaj sa faci asta. Inca o dovada in plus ca familia ta are toate motivele sa se mandreasca cu tine
PISIKA, lasa nu iti mai face tu atatea griji si nu iti mai chinui saracutele tzacici
Nu-i musai sa ai colostru de pe acum. Eu sunt deja veterana la capitolul sarcini
si nu am avut colostru decat dupa ce am nascut, iar daca am avut si inainte s-a pitit al naibi de bine ca il caut si acu' a trei-a oara si tot pitit sta.![]()
![]()
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 31+
shasa spune:
Fetele fac si eu un test sa vad daca mi-a iesit ca mi-am cumparat si eu efectul glow.![]()
Bineanteles cu verde culoarea mea preferata...
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 31+
shasa spune:
Vai ce verde si frumos![]()
INA este vorba de toaleta intima care se face in spital dupa ce nasti, zilnic pana la externare. Eu stiu ca asa se face la nasterea naturala cu epiziotomie. Nu am habar daca este valabil si in caz de cezariana. Este destul de neplacut momentul dar dupa ce ai trecut prin travaliu si nastere nu ti se mai pare tartacuta asa de negru. 
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 31+