Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

tufetele, am fost si la doctor....asa ca raportez: col scurtat, placenta gr 2/3, lichid putin, capul fetei jos de tot (nu se mai putea masura deloc), gagica peste 3 kg, pierdut din dop. saptamana asta, maxim sapt viitoare (al carei sfarsit nu-l prindem cica) vine printesa
ma fac pe mine de frica (nu dati cu pietre)
seara asta am avut 3 contractii dureroase dar vad ca am scapat cu atat, in schimb nedureroase, cu gramada. ma inteapa colul

Monica si printesa ghiocica

Maria 36+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica
esti minunata, copilul tau e un norocos cu o mama asa ca tine.

Multumesc, Ionica!
Dar mai norocoasa sunt eu cu ea. Si cel mai frumos cadou pe ziua de astazi a fost sa-i vad ochisorii. M-a privit. Abia am putut sa mai spus "iubita mea, eu sunt mami". iar asistenta mi-a spus ca zambeste in somn. Noua nu ne-a zambit inca. Doarme mai tot timpul, si cand e treaza o chinuie mereu. Cu mancatul, cu schimbatul pozitiei, cu tuburile. Cred ca e dureros pestru ea. Nu mai vomita, doar ce regurgiteaza putin. Incepe sa se maturizeze stomacelul, sistemul digestiv. E posibil sa ia in greutate 10 grame zilnic, la fel cum e posibil la un moment dat sa stationeze, si am fost avertizati sa nu intram iar in panica.
Dyana, mii de multumiri, ai fost atunci prima mea raza de soare.
Si mii de umultumiri si voua, pt ca v-ati gadit la noi, si v-ati rugat pt Luana. Sa dea Bunul Dumnezeu sa o tina tot asa! Sau cel putin asa, noi speram si mai bine.
Cand ma plang ca e mica, asistentele spun sa fiu multumita si sa-I multumesc Lui Dumnezeu ca nu a facut nici un fel de complicatii. Primul prag e la 24 de ore, apoi la 48, apoi la 7 zile. Ea le-a cam trecut pe toate.

_
I love you so much my tiny princess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Timi, bun subiectul, imaginile spun totul. pana nu vezi si nu-ti arata practic cineva, pe cuvant daca numai din citit text pricepi. sau sunt eu mai . Oricum uite, ne chinuim 9 luni (ma rog, eu numai 7) sa aducem pe lume bebelusul, ce mai coteaza putina stradanie sa-i oferim si cea mai buna papica. Eu sunt PRO alaptare la fel cum am fost PRO nastere naturala. Numai sa ma ajute Dumnezeu sa am si sansa, ca sincer, vointa sigur am. (de nu mai adopt eu pe vreunul prin maternitate, macar sa nu raman cu frustrari )

Maria mai un pic. Stai linistita, nu e atat de greu, vei reusi. Trece repede momemtul si dupa ce o vezi pe printesa nimic nu mai conteaza. Scoatem agitatele (asa le ziceti? ) pt tine?

_
I love you so much my tiny princess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna seara burtici si mamici!

Nu va mai zic ca aveti spor la scris, ca deja am ametit cu voi

Maria, tinem pumnii stransi, sa mai stea putin bebica la caldurica. Chiar vorbeam cu Plici ca va luati la intrecere acuma cine e prima Cum nasti pana la urma?

Ayla. ma bucur mult ca printesica ia in greutate. O pupam de incurajare. Nu mai zic de tine, esti o mamica extraordinara

Fetelor, sa stiti ca si eu o simt mult mai putin pe bebelina, sper sa nu fie probleme. Nu mai e deloc asa agitata, cateodata nu misca deloc, alteori f fin. Eu sper sa fie de la faptul ca a crescut.
Eu mi-am luat inima in dinti si ma voi duce duminica sa vorbesc cu doctorul cu care voi naste natural (sau voi incerca sa nasc natural). A vb deja doctorita mea cu el, dar mi-e asa teama ca de acum sa nu fiu lasata de izbeliste, ma chinuie rau gandurile astea, stiu ca sunt cam paranoia, dar am inceput sa ma gandesc iarasi numai la balarii, ca in primele 3 luni de sarcina

M_mopnique, am vazut ca nasti la Giulesti. Cu cine nasti si cum?

Pupici pe burtici

33+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

eu vreau sa nasc natural si fara peridurala. sper sa fiu destul de puternica. iarasi fata mea statea cu coloana intr-o pozitie mai proasta , dar conteaza cum va fi la debutul travaliului. asa ca.... Doamne-ajuta!

Maria 36+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Pisik06 si eu m-am agitat rau 3 zile cat a miscat f putin si f slab bebe. Mi s-au facut monitorizari ale batailor cardiace fetale, intotdeauna ieseau bine si bebe tot mai nimic. Doctorii spuneau ca e bine dupa cum ii bate inimioara, eu nu si nu fiindca misca ff putin. S-a indurat Dumnezeu de noi si aseara a facut un mic razboi in burta si ne-am bucurat si linistit cu totii. Lipsa de spatiu ii face sa nu mai poata sa miste asa puternic dar trebuie sa se impinga, sa "faca valuri", ceva tot trebuie sa faca, chiar daca locul e mai mic. Acuma pot avea zile cand sunt mai lenesi, hai una, fie doua dar deja a treia zi mi s-a parut prea mult!
Of cat stres a fost si pana acuma si se pare ca tot n-am scapat de el!

Maya 34+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Maria K se apropie cu pasi repezi momentul! Ce emotionant! Sa ne anunti pe cand incepem galeria. Se pare ca se inmultesc ghioceii, asa, incet-incet. E clar ca vine primavara.
Ayla multumim de info despre alaptat. Ma bucur sa aud numai vesti bune despre Luana. De acum inainte va fi tot mai bine!

Maya 34+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Maria nu-mi vine sa cred, saptamana viitoare vom mai avea 2 ghiocei - asta daca sade si Plici pana atunci.

Curaj, fetelor! Ca vin frumusetile!

Monica Elefantica 35+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Monica m-am topit cand am citit despre printesa ta si despre bb din salon.

Monica Elefantica 35+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Ayla foarte fain articolul ce la-i postat.
la paragraful asta:
"Daca din anumite motive, cantitatea de lapte scade, poti sa ajut iproductia de lapte cu una din urmatoarele metode:
-Gandeste-te daca intr-adevar te mulgi destul de regulat si destul timp!
-Cantitatea de lichide pe care o bei este destula?
-Nu iei medicamente care ar putea afecta cantitatea de lapte?"

As adauga ca este foarte important ca mama sa nu uite sa se mai si odihneasca, plus ca durerile si stressul afecteaza si ele cantitatea de lapte. Pe mine aici dupa nastere m-au sfatuit sa nu fac pe eroina si sa sufar inutil, daca am dureri de cap, de spate sau io mai stiu ce sa iau un panadol.
Sunt si eu pt alaptat, am fost dintotdeauna dar decat sa-i dai copilului sanul cu frustrare mai bine biberonul cu toata dragostea.
Desi cred ca o mama bine informata va prefera sa alapteze, sunt atatea beneficii de ambele parti (mama si copil) incat e greu sa nu te sraduiesti sa faci tot posibilul sa-ti alaptezi copilul.

Eu am alaptat oriunde i s-a facut fomica bebelinei mele (nu va imaginati ca scoteam sanul ostentativ si-l aratam la toata lumea), ma straduiam sa stau intr-un loc mai discret daca se poate si nu mi-a pasat daca se uita cineva urat la mine. Pe primul loc e copilul meu si nu-mi pasa de altii.
Mi s-a intamplat ca au trecut persoane de toate varstele pe langa mine in parc si mi-au zambit.
Pt mamicile mai timide se poate improviza un poncho pe care ti-l pui pe tine ca sa nu te simti jenata cand alaptezi in public Daca mai dau de sie-ul cu ricina vi-l postez ca e foarte eusor de facut.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput