Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Neata burtici!

Ca tot veni vorba de pompe, si eu tot manuala de la Avent am, am folosit-o relativ putin, nu am golit niciodata sanul complet dupa ce a papat pitica, mi s-a parut nenatural. Laptele se resoarbe, nu e ca-n sticla :)
Mi s-a parut buna pompita, dar cel mai bine am reusit sa scot (adica 50-60 ml, daca imi aduc bine aminte) cand era bebita prin preajma. Se formeaza reflexul si laptele curge mai bine (adica singur la inceput) cand il vezi, auzi, mirosi pe bebe. Si o poza cu bebe e mai buna decat nimic. Chiar si o poza cu alt bebe :) E ciudat, da ce sa-i faci, mamifere suntem :D

Ayla, ce bine imi pare ca i-ai dat sa pape tzitzi lu bebe Claudiu. In ordinea de idei de mai sus, ai incercat sa scoti laptic cu pompa cand stai cu Luana? Nu ca ar avea nevoie de foarte mult acum, dar ma gandesc ca e bine sa o asociezi cat mai mult cu laptele. Daca o fi voie, ca daca ai pompa electrica, poate fi cam zgomotoasa...

La mine e ultima zi la serviciu azi!!! Sunt lesinata de bucurie :)
Ma doare rau spatele, tre sa ma mai duc iar la chiropractician, nenea ala e fermecat, pe cuvant.

Gata, fug la imbracat si la munca
Si de sapt viitoare sa va tineti mesaje de la mine hihihi :D

Pup burticile iubite!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Neata fetelor.

Referitor la pompa de san: nu stiu ce sa zic, la Gabi am avut una, dar am imprumato si nu stiu daca o mai recuperez. Era una manuala (cred ca Avent, dar cu pompita). Am inteles ca sunt mai bune cele tip seringa. In unele spitale asistentele iti recomanda ce tip este mai bun . La Gabi, avand cezariana, laptele venind mai greu, a doua zi dupa nastere m-am dus sa o vad, si sefa de la nou nascuti mi-a spus ca e important sa-i dau cat de putin, asa ca m-am apucat de muls (era la incubator si nu putea sa suga). Nu prea reuseam, dar m-a ajutat o asistenta si a fost OK. Apoi, cand mai aveam nevoie (sa nu fac febra laptelui, mai apelam la pompa electrica a spitalului - era OK, iti reglai singura intensitatea si stateai cat vroiai cu ea). Acasa am folosit pompa, dar de multe ori o faceam manual, dupa ce sugea Gabi, si mi se parea mult mai bine si mai rapid decat cu pompa - trebuie doar sa prinzi miscarea, sa nu agresezi sanul prea tare (de sus, mai mult spre aureola).

Ayla, de acum tot inainte .

VREAU SI EU PAROLA DE LA CONTUL DE YAHOO, PLEASE !!!!!!

ada 32+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 3ani + 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!AYLA ti-am vazut printesa si e superba.E micuta dar foarte frumoasa.Ma bucur ca a inceput sa ia in greutate.Un ptr o mamica pe care nu putem decat sa o admiram.Despre pompa ptr sani si eu am avut tot Avent manuala dar nu prea m-am descurcat cu ea.Acum cred ca voi cumpara una electrica si sper sa am mai mare succes.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Buna dimineata!

A facut cineva cafelutza???
Eu nu mai am deloc si mi-e o leeeeeeeeeeene sa merg sa cumpar!

Ayla, Sasha, multumesc pentru lamuriri; dar...tot ciudat mi se pare.

Gina 31+

Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

fetele dragi
neata

ilinca sunt p-acilea, am intrat in prenatal de luni dar muncesc de acasa mai mult ca de la birou ... dar va citesc incet incet

altfel, mai am vreo 5 zile cred, sunt fffff gata , de-abia astept sa-l vad pe rotofei...

mariuca ce zici ne coordonam? hihihi glumesc, sa fie sanatosi plozii asta conteaza...

va pup pe toate cu drag

corina 37+ Robert Andrei
doar 5 zile....

Mergi la inceput

Despre biberoane eu am avut la fetita Tefal iar la baiat Avent.Acum tot citesc despre bisphenol si vreau sa intreb si dr ce fel de biberoane sa iau.Voi ce parere aveti despre bisphenol?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Buna dimineata!

A facut cineva cafelutza???
Eu nu mai am deloc si mi-e o leeeeeeeeeeene sa merg sa cumpar!

Ayla, Sasha, multumesc pentru lamuriri; dar...tot ciudat mi se pare.

Gina 31+

Poze

AMR
GINA iti trimit o de aici.

poze albert

Mergi la inceput

Intreba mai demult cineva daca e asa cum se zice: daca fetele sunt mai grabite?
Nu cred, e doar o superstitie (eu m-am nascut la 41 de saptamani si ceva, cu 3,600 kg - ca daca era dupa dr. ii provoca nasterea mamei mele de la 38 sapt.). La fel cum ma innebuneste soacramea ca baietii sunt mai bine dezvoltati (se formeaza mai repede in burtik decat fetele) - daca e asa, de ce nu stiu si dr. asta? sa poata spune sexul fara a mai gresi???

Ayla, am uitat sa-ti spun ca am admirat-o si eu pe Luana. E scumpica foc, sa dea DD sa creasca intr-o zi cat altele in 10, sa scape mai repede de tuburi si branule (mi s-a parut ca are mana putin vanata de la branula??). Acus o sa-l dea la o parte pe bb care ii papa lapticul .

Mergi la inceput

Alina, mercik de parola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Danonique,

Gina 31+

Poze

AMR