Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Ayla am vazut cum te tine Luana de mana
E mititica da-i dulceeeeee foc.

Na pana la urma va trebui sa invat sa schimb capitolul ca vad ca-l umplu

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Dupa cresterea dozei de gynipral, contractiile au diminuat, astfel incat veverita mea s-a zbenguit toata ziua

Doamne ajuta!

Denisa-Madalina 29+ cu Adela-Marisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:
citat din mesajul lui novus

Petra Tudor, pt l.amuyrirea cu cremele pt bebe
Tarifele mentionate de voi corespund cu informatiile mele, oricum eu i-am zis doctorului la ultimul control sa-mi spuna corecte pt toata gasca nu de alta dar sa nu stric piata si a zis ca e ok !!
Eu mai am o dilema vis a vis de biberoane + tetine nu ma pot decide intre Nuk si Avent (Chatonel mersi de recomandare) poate mai imi dati niste sfaturi

35+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Cuscraeu iti pot da un sfat din experienta. Pe Teo nu l-am putut alapta si am incercat initial NUK dar nu am fost foarte multumita asa ca am incercat si AVENT la care nu am renuntat nici in ruptul capului. Pt. noi Avent au fost de nota 10.Mi se par cele mai bune.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 31+

No asa cuscro !!!! Thank you !!!!

35+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Maria, eu iti doresc sa reusesti si sa ne povestesti si noua cum e. Acum ca m-am hotarat la naturala, daca s-o putea, as vrea si eu fara epi. Nu sunt rea de durere, dar parca mi-e un pic teama, asa ca ma ajuta sa stiu ca mai sunt curajoase

Maya, multumesc de raspuns. Valuri face pitica, dar nu mai e ea asa vioaie, plus ca burtica e cam tare si am dureri, cred ca sunt si ceva gaze la mijloc. Cred ca nu mai misca asa alert pt ca a crescut, burtica mea nu e asa imensa (toata lumea zice ca sunt in 6-maxim 7 luni si eu mai am 2 sapt si intru in 9 ) si probabil fata saraca nu are loc destul. Uof, hai ca mai e putin si scapam de un stres (nu ca nu ar veni altele), ca eu acuma sunt tare stresata cu schimbul asta de doctori, alt motiv de insomnie

33+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Maria, feicitari !!!!!!!!!

Fetelor,in sfarsit imi curge si mie colostru sau ce o fi !!!!!!!!!! o fi vreun semn????

35+ cu Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Eu nu am colostru pana acum, oare e obligatoriu? Asta seara m-am chinuit sa storc ceva si a iesit o picatura mica de tot, dar ma dureau sanii si nu am mai insistat. Mai e cineva care nu are?

33+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Tufete, lamuriti-ma si pe mine cu un aspect: ce asistente care NE spala pe NOI??? Cum? Unde? De ce nu ne spalam noi? Nu inteleg nimic: sintem legate de pat sau ce? Eu as muri sa ma spele cineva

Gina 31+

Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

MONICA o imbratisare si un mare pupic pt. tine si printesa care a inceput sa creasca!!!! Mi-a placut sa aud ca ai alaptat un bebe. M-a impresionat intr-un mod tare placut. Cred ca ti-a trebuit ceva curaj sa faci asta. Inca o dovada in plus ca familia ta are toate motivele sa se mandreasca cu tine

PISIKA, lasa nu iti mai face tu atatea griji si nu iti mai chinui saracutele tzaciciNu-i musai sa ai colostru de pe acum. Eu sunt deja veterana la capitolul sarcinisi nu am avut colostru decat dupa ce am nascut, iar daca am avut si inainte s-a pitit al naibi de bine ca il caut si acu' a trei-a oara si tot pitit sta.

Mergi la inceput

Fetele fac si eu un test sa vad daca mi-a iesit ca mi-am cumparat si eu efectul glow.Bineanteles cu verde culoarea mea preferata...

Mergi la inceput

Vai ce verde si frumos

INA este vorba de toaleta intima care se face in spital dupa ce nasti, zilnic pana la externare. Eu stiu ca asa se face la nasterea naturala cu epiziotomie. Nu am habar daca este valabil si in caz de cezariana. Este destul de neplacut momentul dar dupa ce ai trecut prin travaliu si nastere nu ti se mai pare tartacuta asa de negru.

Mergi la inceput