Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (266)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25
Ieri am fost la intalnirea cu Shoricica, prima de altfel. Are 2,2 cm

. Sunt , nu vreau sa o mai supar si intristez. I-am facut promisiuni ferme in acest sens.

Vi s-a intamplat sa va fie pofta de ceva si sa nu stiti ce e? si sa nu gasiti tocmai gustul/alimentul care va trebuie?

Deja o iau razna cu poftele,

Tare ma bucur sa te 'citesc' atat de optimista! Bravo!
Mai, ma tot gandeam cine e Shoricica, greu m-am prins! Deci vrei fata? Sper ca asa sa fie! Si sa nu o mai superi, ca o sa-ti dea suturi in burta mai tarziu si o sa-ti faca nopti albe dupa ce se naste! (Mi-am muscat limba deja!)
Asta cu pofta de ceva ce nu stiu mi se intampla si fara sa fiu insarcinata. Ma gandesc ca e de fapt pofta de indiencele cu frisca si amandinele de la cofetaria mea preferata de acasa si gata, trec!
Cu poftele, imi amintesc (,) ca citisem cand eram insarcinata ca poftele ar fi de fapt un semnal al corpului ca nu are suficient fier...parca. Oricum, solutia era suplimentele...dar nu-mi amintesc exact daca era carenta de fier sau de altceva...hmmm...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Nopti albe?????? Mai bine mai muscati-o o data( si sper ca nu a durut rau), asa... pentru siguranta.
Eu sper la infinit, ca legea compensatiei sa functioneze perfect in cazul nostru.
Cat despre fier, s-ar putea sa ai dreptate,(ma duc sa fac sapaturi) mereu am fost anemica, si in timpul sarcinii cu Teo, si cat am alaptat. Abia am reinceput sa iau fier, si Elevit de vreo saptamana, parca s-au mai atenuat si greturile.
Am greturi din alea crunte, de dimineata si pana seara tarziu, as sta numai pe afara, dar nu prea am timp.

Alina 9+ DPN 9.09.2009
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

Citat:
citat din mesajul lui urmychance

Ultima moda in adormit:
http://picasaweb.google.com/urmychance/1AnSi4Luni#5299428628834425906

ce taree
e un frumos!!

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ne-am intors si noi din parc de ceva vreme.
Ce zi neasteptat de calda!!!
Erau o gramada de copii si Daria a fost foarte incintata. Chiar cind am sosit era un grup mare-mare parca de aceeasi virsta (ma gindeam ca o fi fost un grup DC).

Gabitz ziceai de interactie. Daria a luat cite o jucarie de la unul altul-in special mingi. S-a apropiat cind doi copii se jucau cu o pianina si tare ar fi pus si ea mina, i-a aratat unui copil mai mare pe Pooh, i-a lasat altei fetite jucariile ei pentru ca ea ochise un balon si in rest s-a invirtit pe acolo.

Ce nu imi place ca adoarme in carucior la intoarcerea acasa, se trezeste cind o iau din el si asa isi strica somnul de amiaza.

Ca ziceam de cumintenia Dariei. Dimineata nici nu o imbracasem bine si am pomenit de iesit afara ca s-a urcat la cuier-e o margine destul de ingusta si tot cerea gaca. De ieri am vazut ca se catar de pe scaun pe birou, sau de pe scaun pe bratul acestuia,de pe noptiera incerca sa se urce pe o margine mai inalta si tot asa.

Chiar inainte de a pleca a rasturnat o masuta asiatica foarte grea (are si o sticla care se scoate la fel de grea) si s-a lovit rau undeva. Am controlat-o peste tot, am intrebat-o unde o doare dar plingea prea tare ca sa arate. Parca pe laba piciorului era un pic rosie dar la mers nu a dat semne de durere.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Mami 25_7 tinerm pumnii sa iasa bine analizele.

Danuta multa sanatate Mirunei!!!

Cecilia, sanatate lui Cristi!

Mergi la inceput

Ce bine ca e vineri!!!
Speram ca va veni tati mai devreme!!!

Mamicile care locuiti aproape de parcuri profitati la maxim! Am intelesca de duminica se raceste din nou vremea.
O dupa-amiaza frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

M a stat 3.5 ore afara cu bona!A venit frant si murdarel.S-a asezat pe jos cu niste copii.Am inteles ca tot dupa mingiile altor copii plangea si el.Merge f civilizat de manutza pe distante din ce in ce mai mari.Bona e f incantata(si eu asemenea)
La intoarcere ii pregatisem o bucata cam de 200 g de somon la gratar si-un piure de cartofi.
A ras tot somonul,n-a maio ramas nici macar o frimitura din el si 1/2 de castronel cu piure.
Acum de mama focului!
E un dulce!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

deci am o zi proasta:
mi-am pierdut un surub de la geanta noua, serub care sustinea o curea.Nu-mi mai gasesc un card, l-am blocat deja, e soldul intact, dar ma enerveaza ca trebuie sa merg sa scot bani de la ghiseu. Am fost la job cu Andrei nedormit, era musai la ora aia, iar el a fost neastamparat si mofturos, a trantit vreo 2 cani pe-acolo, a blocat o imprimanta si i-a cam stresat cu inchis-deschis sertare.
taxiul m-a costat 550 mii, anul trecut ma costa 250 (dus-intors). La intoarecere ne-am blocat in lift intre etaje, nu rasp.nimeni la telefonul administratorului, am facut mare galagie si ne-au scos niste vecini. Nici nu mai ies din casa azi, cine stie ce se mai intampla...

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

a, m-am cam certat si cu jumatatea, cica sa mergem la munte, eu vreau un smotru mare in casa, in timpul saptamanii nu pot ca-s singura cu Andrei.Teo, si eu am acum PMS, iese cu scantei vad....

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani fericiti, Diwana !

Sa-ti fie viata plina de zambete si bucurie, iar cei dragi sa-ti fie mereu alaturi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cecilia, multa sanatate lui Cristi, sa scape repede de muci, mititelul !

Danuta, imi pare tare rau sa aud ca pana la urma Mirunica nu a scapat de raceala care-l ameninta in weekend pe tati . Si din diagnosticul pus imi suna destul de complicat... Ii urez multa sanatate, sa treaca peste acest episod cu cat mai putine neplaceri, iar tie multa rabdare si putere, stiu ca-i tare greu cand ai copilasul bolnav

gabitz, eu sunt curioasa pe ce se bazeaza diagnosticul pus de pediatru, ca asa, doar din vizite la cabinet, imi pare prea putin timp pentru a putea face niste afirmatii de felul acesta.
In fine, pt linistea ta, du-te si la psiholog, dar nu cred ca este cazul sa iti faci ganduri negre. Noi tinem pumnii sa fie totul bine

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput