Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (266)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/838673/ADRIAN-GEORGESCU-Cum-ni-s-au-furat-resursele-naturale/

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

acum am venit de afara.vreau sa zic cum interactioneaza fata cu ceilalti copii...le fura jucariile din mana!fata strangatoare.
o sa merg si la psiholog...pentru linistea mea sufleteasca, desi eu cred ca nu are nimik....doar ca e mai...timida!ce ma ingrijoreaza e ca nu raspunde la nume, nu aduca daca ii cer ceva....parca nici nu ma aude.ea isi vede de ale ei....
va pup.ma duc sa-mi hranesc "cumintica".

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

acum am venit de afara.vreau sa zic cum interactioneaza fata cu ceilalti copii...le fura jucariile din mana!fata strangatoare.
o sa merg si la psiholog...pentru linistea mea sufleteasca, desi eu cred ca nu are nimik....doar ca e mai...timida!ce ma ingrijoreaza e ca nu raspunde la nume, nu aduca daca ii cer ceva....parca nici nu ma aude.ea isi vede de ale ei....
va pup.ma duc sa-mi hranesc "cumintica".

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

si Ebonee aude numai cand vrea,sa stii,
cateodata trebe sa ma rastesc la ea ca sa raspunda,e o rea si jumatate,sper sa fie bine pitica ta

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
ce ma ingrijoreaza e ca nu raspunde la nume, nu aduca daca ii cer ceva....parca nici nu ma aude.ea isi vede de ale ei....

eu in locul tau as verifica si cu orelistul...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
ce ma ingrijoreaza e ca nu raspunde la nume, nu aduca daca ii cer ceva....parca nici nu ma aude.ea isi vede de ale ei....

eu in locul tau as verifica si cu orelistul...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

ala a fost primul lucru care l-am facut...

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am ajuns de afara, Cristi a fost cam marait, se supara din orice, el care nu plangea daca il impingea cineva, azi a urlat la prima atingere si nu si-a lasat jucariile din manuta, banuiesc ca starea asta o are de la raceala, e prima data cand m-a luat de mana sa venim acasa......ufffff ce greu este sa fie bolnaviori se sa nu poata spune ce ii supara.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Danuta, cam ciudat diagnostic.........Cristi tuseste(de la muci zic eu)a inceput sa rupa si curge apa din nas......are nasul rosu si parca si ochii......si ca sa fie treaba treaba mi-a ascuns picaturile de nas...asa ca a adormit fara sa-i pun....oricum ii pun de 2 zile si nimic, cred ca il las si deseara ii pun vibrocil, a avut efect data trecuta, oftomezone(parca asa se numesc) este apa chioara. L-am chinuit cu batista bebelusului,nu prea mai vrea, dar dupa asta se mai linisteste....oricum tb curatat, el mititelul sufla nasucul ....dar nu suficient. Siropurile le luam fara probleme, chiar mai cere.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

danielle, gabitz, aveti fete cu personalitate, auzi la ele sa raspunda cand vreti voi...si Cristi mai face pe smecherul si nu raspunde, dar daca il strig de cateva ori se uita si intoarce capul , semn ca vrea sa-l las in pace, alteori raspunde imediat, asa ca lasati fetele in pace.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Mandarinuta multumim.
am vazut adeverinta, nu prea seamana cu ce am depus eu, banuiesc ca nici fetele....sunt curioasa cum o sa se procedeze.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Salutare si de la noi.Astazi e superb afara,am fost de dim la dr,nu am facut echo,urmeaza maine sa fac si niste analize.BB din burtica creste.Am fost si noi afara,ne-am jucat cu copii,a fost super,plangea cand am intrat in casa si zicea mereu "nu'"nu".

Mergi la inceput