Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (266)
Raspunsuri - Pagina 9
cecilia L spune:
Maria, multumesc de cafeluta
Gabitz, eu zic ca nu trebuie sa te ingrijorezi,dr trebuie sa spuna ceva, altfel nu si-ar justifica banii pe care ii iau, in multe cazuri dr psihologii fac asta, ar mai castiga si ei un banut nu?.......stiu cazuri in care s-au cam contrazis ,mai ales la copilasi.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Noi suntem tot cu mucii lichizi, mai bine spus aposi si tuse....acum ne pregatim sa iesim afara.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
Ayumi, ce baieti frumosi ai !!!!
Cecilia, da-i sinupret, daca tuseste de la muci, sa-i elimine mai repede.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
danuta36 spune:
Neata!
Am fost cu Miru la pediatra,gatul cica arata tare urat,dignostic 'angina,traheita,sindrom dispeptic'.Dupa aia la farmacie,am venit acasa cu o plasa de medicamente,nu stiu cum o sa i le dam atatea,ca pana acum n-a fost asa bolnavioara..azi noapte a dormit tare rau,se tot trezea si nu respira bine.Muci nu are,nici febra,numai tusea urata..
Ne-a dat antibiotic Klacid plus Bromhexin,Nurofen si Debridat pt scaunele prea dese pe care le are..asta ar fi si cauza pt care n-a luat de ajuns in greutate,ar fi trebuit sa aiba 11 kg si are doar 10.
Si ca pare anemica,dupa paloare,deci musai sa mergem la intepat pt analize..
Fontanela o are inchisa,continuam cu 2 picaturi de Vigantol/zi.
Cam astea-s vestile de la noi...
papanash spune:
Danuta, e naspa la gust klacidul, nu-i da simplu, combina cu miere sau ceva ce-i place. Vezi ca e dubioasa combinarea prafului, se pune apa pana la semnul ala rosu de pe eticheta si asa se formeaza suspensia. Of, multa sanatate Mirunicii si
de la noi .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui urmychance Ultima moda in adormit: http://picasaweb.google.com/urmychance/1AnSi4Luni#5299428628834425906 Tudor- 17.09.2007 |
ce taree
e un frumos!!

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

danielle02 spune:
LA MULTI ANI!!! ank83 
LA MULTI ANI!!! diwana 
dedicatie:
http://www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui bikmaria buna dimineata, ![]() ![]() ![]() pentru toata lumea !LA MULTI ANI DIWANA multa fericire iti doresc ![]() BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
multumesc frumos de cafea,ce bine a mers

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

danielle02 spune:
| citat din mesajul lui AYUMI Diwana,LA MULTI ANI!!!Sa ai parte numai de bucurii si lucruri frumoase in viata! ![]() Fetele am reusit sa pun si eu pe blog,in sfarsit,poze cu freza lui Ryuji. ![]() http://naokisiryuji.blogspot.com |
super ayumi,m-am uitat la toate pozele

multi pupici de la noi

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

danielle02 spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Noi suntem tot cu mucii lichizi, mai bine spus aposi si tuse....acum ne pregatim sa iesim afara. Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
cand fata avea tuse,ii dedeam o lingurita de sirop tyxilix (gasesti la boots) ii trecea imediat

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)