Cum v-ati hotarat sa va casatoriti?
Raspunsuri - Pagina 5
raresmic spune:
Din iubire intre noi si pentru un copil...ne-am cunoscut relativ tarziu(eu-27 ani, el-28 ani).Dupa 3 ani de relatie am hotarat ca trebuie sa apara un bebe in viata noastra(ceasul biologic "tic tac"). Si cum nu se putea a fi conceput intr-o "relatie pacatoasa" (cel putin din punctul meu de vedere) de craciun am primit inelul. Anul urmator s-a facut nunta (infernala zi; felicitari celor care au fost suficient de inteligenti incat sa se casatoreasca doar in prezenta martorilor) si in urmatorul a venit pe lume o minune de baietel....
AnnaBaby spune:
Dupa o relatie de lunga durata, chiar si la distanta pe perioada facultatii, totul venit de la sine, era pasul firesc pe care urma sa-l facem. Uneori am impresia ca ne cunoastem de o viata, suntem impreuna din clasa a 11-a, adica de 11 ani, si casatoriti de 4 ani.
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
ram0nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru L-am cerut, l-am luat de ceafa, l-am bagat in grota (adica dus la primarie) si mi l-am facut de sot! Inca nu a gasit iesirea din pesterea, si sunt 18 ani de atunci |
Alex2 spune:
citat din mesajul lui Yasmine Prima data, dupa o relatie de 3 ani jumate, si impotriva intregii lumi, ai mei nu-l vroiau, ca sa fie in ton, o perioada nu m-au vrut nici ai lui, asa ca ne-am luat nasii si am mers dimineata la starea civila, apoi la o manastire la 100 de km de orasul nostru. Pe cit de romantic a inceput ar fi trebuit sa tina o viata, dar nu a fost asa, fapt pt. care nu sunt suparata si nu cred ca e suparat (in fond acum eu am copii, el are o fata, ceea ce imprauna se pare nu am fost in stare). A doua oara, doar eu impotriva lumii, aveam deja ambii copii, si am facut-o in virtutea inertiei, la un moment cind relatia nu numai ca scartaia, dar era pe moarte. Eh, si puteti s-o numiti inconstienta, ma pregatesc pt. numarul trei, si STIU ca exact ceea ce va tine, pana la sfarsit. >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena |
Doamne ajuta!
Stii ca numarul 3 e considerat un nr magic. Sa fie cu noroc!
Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
cristina1974 spune:
Cum m-am hotarat???? Pai a fost sclipirea de moment. M-a cerut, i-am zis ca da, insa nu-l stiam deloc. In timp, dupa ce m-am maritat, am reusit sa-l cunosc, si sa realizez ca el e omul vietii mele,chiar daca la inceput habar nu aveam de el.
Am avut noroc. Asa a lasat Dzeu la noi, sa se intample intr-o viteza amatitoare totul.Ai mei ma credeau nebuna la vremea aia.
alexas spune:
Din dragoste: am fost si sunt si voi fi indragostita de el dupa primele luni de relatie el a plecat in germania la munca si venea acasa la 3 - 4 luni iar cand venea statea 1 sau 2 sapt in acest timp mi-a dat si inel timp de aproape 1 an jumate , cand sa intors am stat impreuna si dupa 3 ani de relatie ne-am casatorit ma dus intr-o luma de miere de neuitat Italia - Germania si din dragostea noastra sa nascut doi copii gemeni Miruna si Andrei si-am incalecat pe-o sa si vam spus povestea mea.
mami de miruna si andrei
Iubitiva mult
n/a spune:
Frumoase povesti. A mea e atipica. L-am cunoscut in vara lui 2004. Mi-a placut enorm si eu vroiam copil. Am ramas gravida si l-am intrebat ce vom face. A spus ca nu stie si i-am spus ca daca nu vrea sa ne casatorim, mai bine ne despartim. Dupa o saptamana a zis ca eu nu sunt fata de lasat si mi-a pus calendarul in fata sa aleg data. Pe 16 octombrie 2004 am facut nunta si suntem de 4 ani jumatate impreuna. Nu suntem fericiti impreuna si am avut o "relatie" urata, presarata cu multe lucruri urate care vor ramane, indiferent de ce va fi si chiar daca acum lucrurile s-au schimbat in bine. Avem o fata impreuna care este ca o floare si poate frica de a nu ii distruge copilaria si intreaga conceptie despre viata ne tine inca, nefericiti, impreuna. Probabil ca la un moment dat unul din noi va spune stop, atunci cand viata va avea ceva mai bun de oferit, tinand cont de circumstante.
Cinezee spune:
noi eram de un an impreuna si ne am gandit noi sa nu stam in ilegalitate , asa ca acum 2 ani am facut cununia religioasa , iar anul acesta in sept facem si cununia religioasa
cristoiu spune:
citat din mesajul lui Cinezee noi eram de un an impreuna si ne am gandit noi sa nu stam in ilegalitate , asa ca acum 2 ani am facut cununia religioasa , iar anul acesta in sept facem si cununia religioasa |
Mai, peste tot dau de tine?
chimere spune:
De ziua mea mi-a spus sa ma imbrac frumos, ca mergem la un restaurant de clasa... Eram impreuna de 6 luni. Cand am ajuns la restaurantul respectiv am descoperit ca inchiriase tot localul pentru seara respectiva, si o trupa de mariachi (eram in Mexic) sa-mi cante "Besame mucho" (sper ca am scris corect ) si alte cantece la masa. Si mi-a dat un inel de aur alb cu diamant, si o pereche de cercei cu diamante, din aceeasi garnitura... dar nu m-a cerut de nevasta! Pana in ziua de azi el sustine ca ala e inelul meu de logodna, si eu il contrazic
De casatorit ne-am casatorit aproape un an mai tarziu, mai exact dupa 11 luni. Eram aici (in USA) si intr-o marti seara i-am spus ca viza mea expira sambata si ca trebuie sa ma intorc in Romania. Atunci el a zis: atunci ne casatorim joi, ca nu vreau sa te las sa pleci. Ar fi trebuit sa stam 6 luni la distanta. Asa ca ne-am casatorit in joia respectiva, si toata treaba a durat maximum 3 minute