Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

tot eu,

cat timp se ia Utrogestanul in sarcina?

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

inca o intrebare

pana la urma e o vopsitul parului?
am deja cateva fire albe in mijlocul fruntii, de toata "frumusetea"?

iar

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

anomis cum spuneam si eu la control mi-a gasit un chist si dupa ce am vazut pe eco e cam de 3,5 cm.si eu sunt ingrijorata dar am mai citit si am inteles ca pot fi sanse sa se resoarba in timpul sarcinii. Acum mai vedem ce mai spun si alte persoane care au auzit de asta.

De vopsit parul incearca sa astepti dupa 12 sapt cand s-a format deja bebele ca sa fii sigur ca nu fci nici un rau.
apoi de utrogsetan e bine sa se ia pana in sapt 12 cand se formeaza placenta si incepe ea sa produca hormoni necesari cresterii bebelusului.

Iulia 5+ cu bebe din burtica
si Albert Iustin (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

Referitor la ecografie la 5 sapt...la mine tot asa s-a intamplat..n-am vazut decat sacul gol. Incearca peste o sapt si o sa vezi ca totul e ok. La mine asa a fost.

Fiti mai optimiste, fetelor! Si nu ridicati...nu faceti eforturi fizice!

Dana 7+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna fetelor

Referitor la ecografie la 5 sapt...la mine tot asa s-a intamplat..n-am vazut decat sacul gol. Incearca peste o sapt si o sa vezi ca totul e ok. La mine asa a fost.

Fiti mai optimiste, fetelor! Si nu ridicati...nu faceti eforturi fizice!

Dana 7+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Sa dea Dumnezeu sa fie asa.

eu una sunt speriata dupa 3 sarcini pierdute cam in felul asta. Adica nu era nimic in interior,cu toate ca uterul se dezvolta ca la o sarcina normala. De cate ori ma duceam la eco tot cu frica asta am stat mereu ca iar nu o sa se vada nimic acolo asa ca ...atunci cand am ramas insarcinata cu baietelul meu..imi era si frica sa sper ca o sa fie bine de teama sa nu ma bucur degeaba. Acum sper si eu sa fie la fel ca la Albert si sa vad in curand inima cum bate.

Adevarul e ca si daca am trecut prin niste sarcini tot suntem cu sufletul la gura cand ni se pare ca nu mai avem sanii tari sau simptomele asa cum le aveam...speculam orice care ni se pare noua ca nu e ok gandindu-ne sa nu faca rau la bebe...Dar sa dea Dumnezeu sa trecem mai repede peste toate si sa ajungem sa ne tinem puiutii in brate sanatosi si neaparat cuminti.

Iulia 5+ cu bebe din burtica
si Albert Iustin (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå fetelor!! Nu am mai scris de mult dar v-am citit...Am lucrat zilele astea ...dormeam ..ma trezam un dus papa si la munca ..si acum mai nou m-a luat putin o durere de måselutza din senin si ma tine acu sa pap toata ziua..
Si e aici o vreme ploua ninge e un gri afara nu iti vine iesi nicaieri..dar eu sper sa vina soarele ala mai repede...

Vå pupik burticute..

Iulika Cea mai fericita10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna fetelor!

Noi in weekend va urmarim, dar mai greu cu scrisul din varful patului de la laptop!

La noi simptomele cad apar cand dispar, sanii sunt sensibili la atingere, greturile vad ca nu mai sunt prezente, o fi normal? Asa ati mai patit si voi, sa apara si sa dispara simptomele? Si cum va simtiti in partea de jos a burticii? Eu simt asa, ca niste miscari, cateodata dureri...offf...o fi bine, sau e de ingrijorat?

Abia astept sa ajung vineri la eco din nou, sper sa se vada bb acum, numai sa nu fi avut ovulatie tarzie, sau sa nu fie totul ok....emotiile astea ma omoara efectiv. Asteptam cu nerabdare si rezultatul la analize, am facut de toate si acum nu ne ramen decat sa asteptam!

Va doresc la toate numai bine si va

5+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Alex , parca avem paranoia cu simptomele astea :)) , mai ales cele care au mai pierdut sarcini .. Eu una , sunt paranoica rau !
Alaltaieri am avut ceva pete roz-bonbon , iar ieri , n-am mai avut greturi... Sa vezi paranoia pe capul meu , ca de ce nu mai am greturi ! Azi , vad ca au revenit iar , deci nu e musai sa le avem chiar zilnic . Dar la mine erau aproape de dimineatza pana seara..
Cat despre durerea pelvina , si aia e , constanta .. E ca o jena continua , perceptibila , semn ca se "lucreaza" , deci e de bine...

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Paranoia e putin spus, culmea e ca eu nu am avut nici o problema pana acum, e prima oara cand sunt insarcinata, dar eu sunt rau de tot cu capul, sufar de sindromul drobului de sare si e cumplit, incerc sa ma autosugestionez ca nu e nimic in neregula dar am momente cand pur si simplu nu reusesc....oooof!

5+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Eu tocmai am venit de la munte, unde ar fi fost superb, daca nu erau greturile astea nesuferite. De-abia astept sa treaca, nu le mai suport, nu ma mai pot bucura de nimic, copilul ma oboseste cu energia lui, nu mai fac fata la nimic!
Referitor la vopsitul parului, va recomand L'oreal Casting, este fara amoniac si are culori frumoase. Nu tine ca o vopsea obisnuita, dar merge. Eu sunt dependenta de vopsit, asa ca nu o sa renunt. Am mai auzit de o vopsea fara amoniac care se gaseste la Sensiblu, o sa o testez si va spun rezultatele.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 8+
POZE

Mergi la inceput