Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Anomis28, utrogestanul deobicei se ia pana in sapt 12-14, cand se formeaza placenta, dar la sarcini cu probleme sa ia mai mult timp.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 8+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna seara!
Asvrea sa va rog sa ma treceti si pe mine in listuta voastra:
DN 1.03.1979
UM 31 .12.2008
DPN.....9.10.2009
Am si eu o senzatie de greata permanenta,dar nu vomit.
Ma doare capul si sunt cam constipata.
Ma simt molesita, mi-e somn si nu am chef de nimic.Tusesc putin , cred ca am racit.Dupa calculele mele, sunt in ziua 24 de sarcina, de la conceptie.
Oare mirosul de adeziv pentru faianta este toxic pentru sarcina?Nu am stat mult, dar....sunt si eu cu drobul de sare!
Maine ma duc la doctor, chiar daca nu prea are ce sa vada.
Va pup.Sper sa fie bine pentru mine de data asta.Si pentru voi toate!
Copii sanatosi!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Mariaanna , daca ai avut ultimul ciclu pe 31.12.2008 , atunci 40 de sapt se fac fix pe 7.10.2009 .

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Am avut ciclu de 30 de zile.Dar oricum, nu conteaza foarte tare 2 zile.Sa fie sanatos!

Mariaanna
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

buna mamicilor, ce naiba aveti cu paranoia voastra?de ce ganditi asa de negativ? totul o sa fie bine, si pe mine mai ma apuca crizele dar ma autoeduc, daca simt ca o iau pe aratura imi revin imediata gandindu-ma ca nu ii fc bine lui bb, si eu abia astept sa merg vineri la medic sa ii aud imimioara si sa imi dea analizele de facut, of pana vineri mai e o goraza.
despre simptome greata dimineata,seara si noaptea in episoade, sani durerosi, urinari dese, dureri surde be durta sau scurte si intense ca niste cutite, iau no-spa cand ma doare si acid folic!!!
deci gata cu drobul de sare, ganditi-va la bb

in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

manianaaa nici eu nu sunt deocamdata dmerita de data nasterii pt ca dr mi-a zis cand am fost ca sunt in 4 sapt +-3zile acum o sa vad ce o sa zica!

6+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Draga Iulia,

multumesc frumos de raspuns.

marti o sa vad ce mai e cu chistul.... si speram noi ca vedem si inimioara .

iar cu vopsitul astept pana dupa 12 sapt.
dr. la care am fost era cam muta, adica daca nu intrebam eu, nu spunea nimic acum imi fac listuta cu intrebari ca merg la alt doctor, sper eu mai vorbaret.

multumesc inca odata,
anomis

7+

Mergi la inceput

la mine nu sunt greturi, foarte rar si foarte vag.

mai rau e cu starea de somn si nechef-ul de munca.
cateodata, la birou imi vine sa-mi iau geanta si sa plec.

seara ma culc ca gainile la 9, 9 si jum si ma trezesc la 4 prima data, la 5, la 6.

si acum in weekend la 7 eram pe net.

cristina, multam de sfat , cand ma vopsesc data viitoare incerc cu Casting

7+

Mergi la inceput

inca ceva.

dupa ce am aflat de sarcina m-am lasat de fumat prima oara in 14 ani
am noroc la la servici nu fumam indiferent cat stateam peste program dar la un party puteam duce si un pachet pe seara.

acum nici nu simt nevoia dar cred ca se trage si de la lipsa de alcool

by the way, voi ce stiti de alcool,

mama a baut bere cand era cu mine in burtica....

iar eu sunt normala .

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Anomis, alcoolul in cantitati mari bineinteles ca nu face bine la bebe, dar o bericica acolo nu cred ca strica. Asta daca il suporti, ca eu nici nu ma pot gandi la asa ceva acum, daramite sa mai si gust. Dar si eu cand nu stiam ca sunt insarcinata am baut destul de mult, ca de...Craciun, Revelion, ziua mea, etc...acum sper doar sa nu-l fi afectat pe bebe.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 8+
POZE

Mergi la inceput