Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
giuliella spune:
am incercat sa ma uit mai bine la poza de la eco si a vazut ca s-a luat masura la ceva pe acolo..ca apar niste puncte. Eu traiam cu impresia ca apare ceva mai evident. Cel putin la cum am vazut eu pe monitor nu prea am vazut nimic inauntru. acum am dat cautare pe net la imagini cu sarcini la 5 saptamani si observ ca intradevar nu se vede nimic concret.
sa va arat si voua ce poze am gasit ..aici
Iulia
5+ cu bebe din burtica
si
Albert Iustin (15.09.2006)
ionika spune:
Buna seara! Am fost la eco, sarcina are 6 sapt iar surpriza mare a venit cand mi-a spus ca am doi saci amniotici, din care numai unul are embrion. Trebuie sa ma duc dupa 2 saptamanai la un nou control.
E posibil sa nu se vada nimic si dupa aceea sa apara? Nici nu stiu cum sa reactionez, va dati seama?
In fine, sunt cam ametita si am inceput sa iau vitamine, ma rog lui Dumnezeu sa fie bine.
Va pup!
Ioana
anaconda2 spune:
Unombun , cum spuneam , nidarea a avut loc . Iar acum , nu este vorba de sangerare , ci doar de cateva pete roz-bonbon .
Giulie , mergi la eco iar peste cateva zile , ca sa te linistesti !
La sarcina mea din decembrie , cand am ramas prin inseminare , am vazut sacul gestational la 4 sapt , era totul ok , si urmatoarea saptamana cand am fost iar la eco, ...sacul era la fel , ca si cu o sapt in urma . Nu mai crescuse , se oprise din evolutie . N-am apucat sa vad nici embrionul , nici sacul vitelin .
Iar peste 3-4 zile , mi-a venit ciclu , de fapt avortul spontan . Dar daca nu stiam ca sunt gravida , se putea confunda f usor cu un ciclu normal .
5+
Roxxy80 spune:
Iulia, cand am ramas gravi cu Matei m-am dus prima data la ginecolog cand eram in 5 saptamani si vreo 2-3 zile. In afara de sac nu se vedea absolut nimic. Daca as putea, ti-as trimite cumva ecografia ca sa vezi ca nu mint (era doar un sac gol). Am revenit la ecografie pe la 7 saptamani si deja se vedea si inimioara cum batea rapid.
Asa ca nu-ti pierde speranta. Gandeste pozitiv ca va fi bine.
| Citat: |
| citat din mesajul lui giuliella am incercat sa ma uit mai bine la poza de la eco si a vazut ca s-a luat masura la ceva pe acolo..ca apar niste puncte. Eu traiam cu impresia ca apare ceva mai evident. Cel putin la cum am vazut eu pe monitor nu prea am vazut nimic inauntru. acum am dat cautare pe net la imagini cu sarcini la 5 saptamani si observ ca intradevar nu se vede nimic concret. sa va arat si voua ce poze am gasit ..aici Iulia 5+ cu bebe din burticasi Albert Iustin (15.09.2006) |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
8+
MoRo_K spune:
Buna fetelor!
Loradin si Creata 2008 merci mult pt raspunsuri o s-o tai sa iau sutiene mai mari...sa vedem la 40 sapt la ce marime ajung:)...cat despre vopsit...ufff eu am muuulte fire albe....ma simt cam baba dc le las asa dar health first..
Ralu80...am o prietena care a trecut prin aceeasi situatie...si a fost totul ok are o fetita dulce foc...dar adevarul e ca si mie mi-a ramas de la ea frica asta in oase cu rubeola....nici eu nu am facut...acum eu astept rezultatele analizelor anticorpii...aici stiu ca se face vaccin.
Fetelor va rog trimiteti-mi si mie datele pt a vedea materialele de pe mail-ul comun!merci mult
O seara buna fara gretzuri...si o duminica frumoasa
delia79 spune:
salutari burtici 
mie mi se pare ca mi s-au diminuat simptomele de sarcina ( sani sensibili si tensionati, constipatie, urinare frecvanta). Am ramas doar cu o oboseala continua. Asa mi s-a intamplat si la sarcina trecuta pe care am pierdut-o la 10 sapt
. Oare acum e ok bebe?
vi se intampla si voua sa se diminueze simptomele?
off, sunt asa ingrijorata.... si am programare la ecograf abia miercuri
gegea spune:
Roxana, Alina, Miha 
Roxana, si eu cred ca depinde de la organism la organism si probabil ca unul obisnuit cu efortul fizic continuu si intens, o scoate cu bine la capat si in sarcina.
E drept insa ca dupa patanie si sperietura aferenta, si eu sunt o mare "lenesa", simt ca ma arde numai gandul de a mai ridica ceva mai greu de 2-3 kilograme.
delia, da, simptomele mai apar, mai dispar, cand sunt mai intense, cand mai slabe.
giuliela, incarca-te pozitiv, va aparea si inimioara. Doamne ajuta ! 
Fetelor, imi recomandati si mie un balsam de par "sanatos"?
La sfatul Roxanei
, mi-am schimbat lotiunea obisnuita de corp cu ulei pt bebelusi
, pt igiena intima folosesc un sapun cu crema hidratanta, tot pt bebelusi, pt corp si par (spalat), tot produse pt copii, insa dilema imi ramane la clatit parul, mi-ar fi greu sa ma obisnuiesc fara balsam. Mersi ! 
Sper sa fiu pe drumul bun, scurgerea maronie e din ce in ce mai slaba, burtica nu ma mai doare si starea de spirit e buuuna ! Doamne ajuta tuturor burticilor sa o scoatem la capatul celor 40 de saptamani ! 
Noapte buna !
Geani
9+ si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
giuliella spune:
anaconda si roxxy
multumesc de incurajari. deja ma simt mai bine si ma stradui sa gandesc pozitiv si sa astept viitoarea ecografie.
delia daca nu ai si sangerari cred ca nu ar trebui sa te alarmezi
acum cu speranta ca voi fi in continuare cu voi poate ma pune si pe mine cineva in lista. deci UM 05.01.2009 DPN 12.10.2009, si D.N 13.05.1975 , si astept daca se poate parola de la mailul comun
Iulia
5+ cu bebe din burtica
si
Albert Iustin (15.09.2006)
diamar78 spune:
Eu la prima sarcina nu am avut greturi, nu am stiut ce-i aia sarcina. Sapatamana trecuta am avut o stare de greata groaznica, cum ma ridicam din pat, cum ma apucau greturile. Vad ca acum nu mai am nimic, doar usoare stari de greata.
Problema e ca inca nu am reusit sa-l intarc pe asta mic. Medicul lui a spus ca mai pot sa-l alaptez dar sa incerc sa-l intarc treptata insa nu am facut niciun progres.
anomis28 spune:
salut toate burticile fericite.
este prima data cand scriu pe un forum, dar va citesc demult si am ajuns sa va 'cunosc" putin asa ca mi-am facut curaj si iata-ma.
datele mele sunt
DN:28.08.1977
UM:23.12.2008
DPN:29.09.2009
marti merg la doctor sa vedem inima. Primele emotii le-am avut la prima echo, mi-era teama ca nu e unde trebuie ca ma duream ovarele.
si acum ma dor cateodata, dar tot de la voi am citit ca e orecum normal si m-am mai linistit.
nu am spus inca la birou si nici la prieteni si nici in familie nu am dat vestea pentru ca mi-e teama .....
daca se intampla ceva.....
este prima sarcina, am avut un avort provocat la 18 ani si stau cu teama ca acum, cand vreau sa am..... sa nu am probleme de la pacatele tineretii.... Am fost la echo in decembrie si totul era ok, atunci am facut si toate analizele inainte de a ramane insarcinata si au iesit bine, insa la ultma echo in ian, in afara de sarcina a mai vazut si un chist ca acopera ovarul stang - format intr-o luna????/
Dr. mi-a dat acid folic..... si Utrogestan - urmeza sa vedem marti ce mai e si cu chistul....
Voi stiti de astfel de cazuri?. Care e riscul pentru bb? si mai pot face
?
va
7+