Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Ilinca Maria, Andrei, Eva Maria, Iasmina Ana-Maria, Ariana Elena sa cresteti mari si sanatosi!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Buna dimineata.
Fetelor, la un moment dat vorbeati de puseul de crestere, de criza de la 33-34 saptamani, lamuriti-ma si pe mine ce si cum ca sunt pe din-afara. In cartile pe care le am eu n-am gasit nimic de acest gen.
Sar'mana.

Nu-mi raspunde nimeni ?

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dani, scuze. Este pe contul comun un document trimis de aldaesme, unde sunt marcate perioadele cu puseurile de crestere si puseuri mentale, sau cum Doamne le zice.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:

Citat:

Buna dimineata.
Fetelor, la un moment dat vorbeati de puseul de crestere, de criza de la 33-34 saptamani, lamuriti-ma si pe mine ce si cum ca sunt pe din-afara. In cartile pe care le am eu n-am gasit nimic de acest gen.
Sar'mana.

Nu-mi raspunde nimeni ?

Cred ca vorbesc aiurea, dar nu suport sa te vad plangand asa ca iti spun ce imi aduc aminte: s-ar putea sa fie momentul acela in care incepe sa ii fie frica sa nu il abandoneze mami Si eu tocmai atunci m-am intors la munka............

Bratafel, apropo de intorsul la munca, eu am intrebat la DGASPC cand m-am dus sa depun dosarul ptr supliment (adik atunci cand am anuntat statul ca ma inorc la munca) deci am intrebat daca ma pot intoarce in CIC si mi-au zis ca da! Mie imi era teama atunci de criza financiara, nicidecum de mama

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Ylari mercic mult pentru raspuns. am sa-i transmit colegei mele.

7 luni

POZE 5-6 luni !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

hehe Simona aplicati si voi metoda caiet . Mie mi se pare super misto, la noi de regula io ii dau mai multe sfaturi...da' nu neaparat totdeauna ma si baga in seama. Pupici pe intreaga linie acolo la voi, sper sa ne vedem cat de curand, acu' ca au venit si gemenii de la munte dade punem de o intalnire .

Melly si Chinabulina La multi ani! tatilor vostri multa sanatate si clipe minunate!!!

Au fost bunici si au plecat...Contrar tuturor asteptarilo totul a decurs linistit si de la sine. Al meu tata benevol si fara atentionari a iesit afara in frig la tigara...asta pana a descoperit "frigiderul camara" la care ii spunea el club, avand in vedere ca acolo erau lazile de bere, si a inceput sa foloseasca zona aia de fumat...avea si el dreptate, era aproape ca afara doar ca nu batea vantul si in plus de acolo nu ajunge nici umbra de fum in restul casei.

Lorelei a avut un comportament exemplar, i-a luat 3 minute de acomodare si apoi a devenit cea mai buna prietena a lor. le-a aratat cat de frumos mananca incepand cu o coaja de la painea de 5 kg pe care au adus-o astia de la Petresti (satu-mare). Apoi, fiindca ai mei nu m-au crezut, le-a aratat cum stie sa doarma ea noapte de noapte de la 9 la 6 dimineata. A ramas intr-o zi singura cu mama cateva ceasuri, timp in care mama a exersat cum e sa ii dea de mancare si sa o puna la somn si i-au iesit ambelel exercitii de minune. Cei doi sunt in extaz fiindca zic ei : "N-am vazut in viata noastra un copil asa cuminte ca asta"... e drept ca vorbesc de nepoata lor dar se pare ca desi il iubesc enorm si pe nepotel, baiatul fratelui meu, el nu i-a impresionat cu cumintenia . S-a jucat cu ei, a "vorbit" cu ei, noi (eu si al meu) am incercat sa stam mai "in culise" sa le oferim zilele astea de tandreturi cu fata ca nici asa prea des nu s-or vedea. Faptul ca am stat in culise nu ne-a deranjat fiindca ei, stiau deja de cand am fost in Romania "regulile jocului" asa ca nu au incercat nici sa ne-o imbrace, nici sa ne-o tina prea mult in brate nici sa ne-o legene daca o puneau la somn, nici sa o ameteasca cu diverse figuri daca era sa manance... Insa de la atata joaca si atentie la un moment dat ajunsese ca daca iesea unul dintre ai mei din vizor in timpul jocului incepea sa planga Motiv pentru care eram convinsa ca marti la cresa ii va fi greu si le va fi greu celor de acolo cu ea, drept urmare i-am avertizat...Seara insa, cand mi-am recuperat copilul lumea extaziata imi spunea...Lorelei a fost foarte cuminte, s-a jucat toata ziua, nu a plans decat al intalnirea cu patul, nu a trebuit sa stam dupa ea. Ce mai...io imi muscam de buze ca de dimineata mi-am blamat fata pentru o chestie pe care nu o facu-se inca si pe care nu a facut-o deloc...mama denaturata, ce mai.

Va spuneam eu si saptamana trecuta ca e decimata cresa de boala si ca la ea in grupa abia au venit, bashca au fost zile cand nu era decat ea. Saptamana asta e continuare...marti a fost singura, ieri a fost cu un coleg care a fost retras iar acasa ca se pare ca nu ii trecuse si a facut iar febra mare si azi a revenit o colegutza, care e defapt prima pe care o vazusem bolnava acu doua saptamani si ceva cand am inceput sa ma ingrijorez ca se va imbolnavi si Lorelei. Ei bine Lorelei a avut febra maximla 38.1 in fundulet si a facut maxim un rosu in gat, a primit ceva sirop si supozitor cu eucalipt si i-a trecut foarte repede. Ce au avut si mai au ceilalti?...bronsita si enterocolita generata de rotavirus...toata grupa...Evident ca inca stau cu nod in gat insa sper ca daca in doua saptamani nu s-a legat nimic de Lorelei sa nu se lege acum! Astea de la cresa sunt absolut stupefiate ca e fata mea asa bine...o dau cu presupusul ca ba laptele matern, ba ciorapeii (eu o duc cu pantalonasi dar totdeauna cu strampi dedesupt, mi-e mila sa o las sa se tarasca pe jos doar in pantalonasi...natia asta insa obisnuieste doar un rand de haine pe picioare si 2 sau mai multe sus), ma rog...ceva o fi, important e sa nu se imbolnaveasca .

Zilele trecute mi-am facut in sfarsit timp sa ii scriu moasei care a venit la domiciliu dupa ce s-a nascut Lorelei si care m-a sustinut, incurajat si invatat sa alaptez ca lumea. I-am scris sa ii multumesc, fiindca simt ca fara ea as fi renuntat cine stie cu cata vreme in urma, poate chiar atunci cand inca imi erau sfarcurile numai rani. Mi-a raspuns spunandu-mi ca i-am facut ziua mai frumoasa ca imi multumeste si ea pentru primirea mereu calduroasa cu cafea buna (Lavazza expresso) si biscuiti sau prajituri (tre' sa ma laud, de fiecare data cand a fost la noi am avut ceva pregatit pentru ea...e drept ca mai intai a fost fiindca altfel nu pot eu si mai apoi fiindca mi-a placut asa mult de ea) ca asa primire nu prea primeste la vizitele la domiciuliu, dar ea intelege ca doar viziteaza totdeauna mame care abia au nascut, rupte de oboseala si cu diverse probleme. Mi-a mai spus ca e mandra de mine ca inca mai alaptez si ca daca vreau si pot si imi iese sa o duc pana la un an ca dupa aia "poate sta cu voi la masa si poate bea ca voi din cana lapte de vaca". Mi-a promis ca va veni sa ne viziteze. Mi-a inseninat si ea mie ziua...mai mutl decat oricum era.

De copila mea ce sa va mai spun, ea e probabil ca greutate si inaltime printr cei mai mici de aici, insa raportul greutate inaltime este peste medie...e un fel de bulinutza micutza insa in continuare doarme noptile intregi, complect fara suzeta, defapt pe asta vrea doar in masina si se pare la cresa cand trebuie sa doarma...desi cred ca i-o infige Rita in gura fiindca acasa niciodata cand vrea sa doarma nu vrea suzeta chit ca eu i-o pun langa ea. De mancat mananca in continuare exceptional fara rugaminti si lacrimi...defapt sunt lacrimi ca nu totdeauna suntem suficient de rapizi sa ducem lingurita aia la ea in gura. Aseara cand a venit de la cresa, conform a ceea ce scria ca manca-se peste zi si a orelor la care a primit nu trebuia sa fie muritoare de foame, asa ca am luat-o incet sa ne pregatim cina si ziceam ca mancam toti impreuna...nu s-a putut, a trebuit musai sa ii ung o felie de paine (de la paine rotunda de 500g felia de mijloc, jumate din ea) cu unt si fiindca mi s-a parut ca s-a putea sa fie prea seaca am zis ca ii fac si rad o jumatate de mar. Cand a terminat cu astea a inceput biata sa planga de imi rupea inima ca nu se saturase...asa ca am ras si cealalta jumaate de mar si am uns cu unt si cealalta jumatate de felie de paine si a mancat...tot...si nu a mai plans...oricum la doua ore dupa faza asta a urmat tzatza de seara

Doresc tuturor santate maxima atata parintilor cat si copiilor!!!!

Esme

Mergi la inceput

aldaesme ce mai, ai un copil exemplar!!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Esme, ce dragut, cu moasa
Iar fata ta e de pus in rama, o poza de copil, cuminte si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Esme mereu citesc cu placere postarile tale! Dar ce mancacioasa mica ai tu acolo!!!!!!! Wow!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Dani, scuze. Este pe contul comun un document trimis de aldaesme, unde sunt marcate perioadele cu puseurile de crestere si puseuri mentale, sau cum Doamne le zice.

Saru'mana, Gabitza.

Mergi la inceput