Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui melly23

daca e din 1949 saizeci face, nu???!!!ca ios in plop cu matematica la momentul asta!!!sa-ti traiasca si tie taticul hai sus

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

ce simpatica ai fost!!! din ,49, da

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

NEAtA !

YLARI te asteptam cu vesti bune.spersa rezolvati problema cumva sa fie bine tuturor.Multa sanatate mamei tale !

SIMONIX-super ca iti scrie amanuntit ce face Robertel la gradi !

ANDRADA-imi pare rau de faza cu nasii...si mai rau ca ramaneti fara casa visata deocamdata;va doresc sa reusiti sa o faceti in timp !

MELLY la multi ani tatalui tau !sa-ti traiasca sanatos !

SOCRAtE -nu stiam ca nu iese bine PapaNicolau daca alaptezi,mie nu mi-au spus. dar ma gandesc,daca alaptezi 2 ani ce faci?
poate stiu si fetele ceva,si daca e asa,mai astepti .eu alaptam in ambele citologii.poate mai fac si eu una cand nu o sa alaptez.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

Citat:
citat din mesajul lui melly23

daca e din 1949 saizeci face, nu???!!!ca ios in plop cu matematica la momentul asta!!!sa-ti traiasca si tie taticul hai sus

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

ce simpatica ai fost!!! din ,49, da

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Alina_anto,cum mai stai cu uratzii???Ca pe mine ma doare burtica,fix pe operatie ma taie durerea si nimic...sau parca ma dor ovarele...dar sunt si nesimtita,ca nu m-am dus deloc la control de cand am nascut.Daca pana luni nimic,ma duc macar la ecograf,ca nu-i in regula!!!

La multi ani taticilor(bunicilor)sarbatoriti,la o varsta atat de frumoasa!!!Sa se bucure de nepotei,inca pe atat ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa ca nu am apuicat sa zic!!
si la multe multe lunite frumoase si sanatoase la toti puii nostri! sa fiti sanatoshi, dragi mugurasi, sa va faceti cele mai vrednice mladite si sa bucurati pe mamici si tatici si pisici

fug
am o scandalagioaca. Nu dau nume

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

ILINCA MARIA, ANDREI, EVA MARIA, IASMINA ANA-MARIA , ARIANA ELENA

Melly, chinabulina La multi ani! pentru taticii vostrii, sa aiba parte numai de bucurii!

Multumesc mult fetelor pt cuvintele frumoase si cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece noi si peste clipele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mihaser - am vazut fata frumoasa! Ce se bucura ea la baie - Tudor sta foarte linistit in cadita, dar acum l-am mutat deja in cada mare, in inel - apropos, nu uda patul? Pupam fata frumoasa!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ca_eric, sanatate si voua!

Mihaser, asa se balaceste si-a mea. si se invarte in jurul axei. Eli

Adreeap, 19 ani impreuna! mama-mia, va cunoasteti din liceu.

Apropo BILE ... si noi avem, am avut – ca 3 sferturi din ele le-a muscat lara si le-am aruncat incet-incet la gunoi. Si cum spunea si Mihaser – erau toate puse frumos intr-un cos, cica sa se joace fii-mea cu ele – cum se juca ea? se repezea la cos, il rasturna dintr-o miscare si gata, la revedere, trecea la urmatoarea jucarie/activitate – 100 bile imprastiate prin toata camera, bine-nteles ca cine ajungea sa le stranga, EU si dupa ce le strangeam, ce era mai frumos pt ea?! stiti, nu? sa le rastoarne din noi. dupa un timp de slavie pe plantatia de bile, m-am rasculat si am facut bilele pachet si le-am ascuns in debara. Acum mai se rostogolesc cateva printre picooarele noastre, da nu ma deranjeaza.

Alsyh, frumos ce spui tu acolo- da eu zic ca visezi – eee, exagerez un pic. creste Vlady, da cum ramane cu bebe 2? o iei iar de la capat, cred ca abia cand termina scoala generala asa, sa icnepi sa visezi

Cleo, la cat mai multe nopti dormite!

Socrate, ne-ai incurcat - cred ca vroiai sa-i scrii Andradei

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78
Socrate, ne-ai incurcat - cred ca vroiai sa-i scrii Andradei

Adriana

Evident.Nu dau insa nici un miel pentru ca sunt falimentara. DAr dau o .

Apropo oare cand ne-o da si noua cineva bani???Ma refer la 85% ca de aia 6 mil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna fetelor

abia acum am reusit sa intru si eu pe aici. azi am fost la doctor sa vedem ce e cu urechiusa si e totul ok. ne-acantarit si masurat, la 8 luni fara 5 zile avem 8400gr si 72cm. eu sunt multumita.

mihaser ce scumpica este Eli! imi place cand sta in picioare pe pat!

ca_eric insanatosire grabnica amandurora!

simonix si la noi e aceeasi poveste cu lapticul. daca e cald e totul bine. cum se raceste nu mai papa si tb sa-l incalzesc. asa ca tb sa reiau operatiunea de 2-3 ori pana cand nu mai vrea.

LA MULTI ANI taticilor de melly si chinabulina si multi inainte. mama mea (tata a murit) implineste in octombrie 76 ani dare foarte vigilenta.

Ylari nu mai stiu daca tu ai zis ceva de CIC: se poate sa mergi la servici si apoi sa revii la CIC? este voie? o colega dea mea de servici regreta ca s-a intors la munca...cum ai procedat daca da?

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput