Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 4
Simonix spune:
Neatza fetelor la o cafelutza mica
Multumesc inca odata pentru aprecierile voastre Ma bucur ca sunt fete care gandesc ca mine si ma bucur si ca sunt fete care nu gandesc ca mine - important este sa ne intelegem unele pe altele si sa luam ce este mai bun :)
Ylari - am vazut ca ai probleme cu mami tau - sper sa isi revina, sa treceti cu bine prin chestia asta E tare greu cu un copilas, nici eu nu as putea sta non stop cu al meu flacau. Si mai stiu ca nu toti bunicii pot avea grija de pitici, desi ii iubesc ca pe ochii din cap, am auzit tot felul de povesti ... Eu una sunt norocoasa cu mama dar sincera sa fiu... de-abia astept sa plece Saptamana asta sunt si socrii mei aici - numar minutele pana ... Sunt oameni de treaba, Robert e topit dupa ei dar ... ma rog, intelegeti hihi Am insistat si il ducem pe pitic la cresa desi sunt bunicii aici. Macar cateva ore sa stea dezlipit de ei - caci in rest, domnul print sta numai in brate ... Sunt 5 oameni calare pe el, va dati seama: 3 bunici + noi, care nu mai putem de dorul lui seara, evident. Rezultatul: cand il duce la cresa se cam vaicareste domnul ca deh ... acolo nu sta nimeni dupe fundul lui
Sa vedeti, i-am dus tipei de la cresa un caiet sa imi scrie si mie ce papa Robert in fiecare zi. Tipa cred ca are exces de zel, caci in fiecare zi imi face un ditamai raportul si scrie cam 2 pagini cu ispravile piticaniei. Si in plus, imi da tot felul de recomandari - de ex: "incerc sa il invat sa adoarma singur in pat - va rog ca si acasa sa faceti la fel ". Ieri mi-a scris ca spre deosebire de alte zile Robert nu a vrut sa doarma si urla cand il punea in pat - a fost deosebit de nervos toata ziua si cam plangacios; si ma intreaba: "ati schimbat ceva in rutina lui? sa incercam sa descoperim cauza comportamentului cupilului" Hmmm... sa ii spun ca sunt 3 bunici pe capul piticului ??
Andrada - uite o si pentru tine, sa nu mai fi suparici... Imi pare rau de faza cu nasii din pacate cam asa se intampla cand sunt bani la mijloc - nu inteleg de ce, dar cam asa se intampla :( Oricum, cel mai important: SANATATE sa fie pentru voi si bebic.
Cleo - urzici ??? ha ! toata ziua m-am distrat pe faza asta cu urzicile ieri Cat despre lapte cald - eu fac asa (si Robert e sensibilos la temperatura): ii incalzesc bibe intr-un bol cu apa fierbinte fierbinte, pe care il pun langa mine. Iau piticul pe genunchi, domnul isi ridica maininle in sus, se mangaie pe par, se trage de urechi si presteaza. La un moment dat impinge bibe afara - iau bibe si il var din nou in bol (bolul e pe jos, langa mine, sa nu ma ridic); iau piticul si il pup nitel, ne jucam un pic, eventual ragaie - il pun apoi iar in pozitie, scot bibe din bol, care bine s-a reincalzit si il var la domnul in guritza. Si uite asa de vreo 2-3 ori, daca e jucaus si nesomnoros. Voila... asta ca sa nu mai reincalzesc etc, sa nu astepte copilul ...
Virginia - sanatate multa va dorim, la fel si Mufitzei de Iulia si celorlalti copilasi bolnaviori !!! Sa va faceti bine repede!
Am vazut o gramada de bilutze hihi si poze frumoase
Din pacate tre sa fug acum... va pup pe toate
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
chinabulina spune:
buna dimineata!
noapte interesanta: s-a culcat la 22; eu la 24... s-a trezit la 2.20; eu tot atunci... s-a mai culcat la 6.30; si eu... s-a trezit la 8.10; evident, si eu...
ce-am facut de la 2.20 la 6.30? dupa incercari esuate de a o adormi la loc, pe la 4 am adus-o la noi in pat si l-am exilat pe tati in sufragerie, pe canapea... si da-i joaca! ne-am hilizit si ne-am jucat pana a picat lata... daca n-a functionat nimic altceva... eu m-am decis ca n-are rost sa ma mai uit la ceas, sa-mi spun ca e cazul sa dormim. daca s-a intamplat azi-noapte nu inseamna ca o sa se tot intample ... azi sunt varza, ma dor toate, mai ales ca nu am putut dormi nici cu o noapte inainte (dar nu din vina ei)... dar ma apuca si acum rasul cand imi amintesc cum ne jucam azi-noapte
melly, la multi ani tatalui tau ... azi e si ziua tatalui meu ... ma bucur ca sunteti bine si ca iti merge bine regimul... a propos de regim, eu am inceput incet-incet sa mananc mai dietetic. si in cantitati mai mici. si am apelat la un truc: mananc in farfurii mici...
georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Lorich spune:
La multi ani Iasminuta scumpa! Sa fii sanatoasa, sanatoasa, sanatoasa!
La multi ani Ariana, multa sanatate si tie mufitza mica!
Melly, China sa va traiasca tatii!
Sanatate multa piticilor bolnavei, Gabitzam ce faceti mamicilor?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
chinabulina spune:
la multi ani piticilor nascuti intr-o zi de 5! (eu cam uit sa spun la multi ani, desi mereu spun ca incep cu asta )
lorich, sar'na
georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
melly23 spune:
chinabulina bun truc
multumim de urarile pentru tati!face fix 60 de ani
dar e mai tanar decat pare!!!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008
chinabulina spune:
melly, si tata tot 60 ! hai, sa ne traiasca!
Ia te uita ce mare sunt
mihaser spune:
Salut!
Melly la multi ani ptr tatal tau! E o varsta rotunda...sarbatoare mare!
Leeloo o sa iti mai trimit pe pm link...nu stiu de ce nu a mers.
La multi ani ptr Iasmi! Sper ca trece bronsolita!
La multi ani si ptr Mufitza si sanatate maxima!
Fetele care mai aveti bebeii bolnaviori va doresc insanatosire grabnica!
Pup pe toata lumea si multumesc din suflet ptr mesaje!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
gabitzam spune:
La multi ani pentru doua papusi: Iasmina si Ariana
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
socrate spune:
LA multi ani bebicilor nascuti pe 5 Pupici de sanatate si LMA pentru Iasminuta si Ariana!
Noi suntem bine, azi am fost si eu sa imi fac analizele.
Pe mine iar ma doare in gat. Nu mai zic nik.
Cleo nu i-am facut nici sfecla nici urzici. Urmeaza. Dar astept reactiile Marei.
Adriana, incredibil dar adevarat asa sunt unii oameni. Noi am avut o intamplare cu finii.Dar...am zis ca niste parinti spirituali tb sa iertam. Eu cu uitatul stau mai prost.
Darrr am invatat pe pielea mea ca nu e bine sa amesteci una cu alta.
Am evitat toata viata dar acum am zis ca deh, n-o fi dracu asa de negru, ei bine:este.
In rest am citit, nu stiu ce am mai vrut sa zic, aa da pupam muciosii gabitzam si Raducu. Sper sa va reveniti cat mai repede.
Parca cu aelita ma conversam pe tema Papanicolau. Pai mie mi-a zis doctorita ca din cauza alaptatului rezultatele pot fi denaturate si ca sa mai asteptam pana il facem.
Miss, ma bucur ca ati inceput sa aveti nopti mai bune.
Ylari imi pare rau de mama ta. Este clar ca perfectionismul asta nu e bun. Eu nu stiu ce sfat sa iti dau. Mama mea mai cade in butoiul cu depresie, ea a luat si medicamente, dar acolo e pb de o boala urata care o chinuie si ce sa zic, avea toate motivele. Eu recunosc ca faceam altfel decat ti-au zis fetele, eu intram in ea mai puternic asa sa o scot din starea aia si dupa aia incercam sa scot in evidenta lucrurile bune pe care le are in jur. DAr fiecare persoana este diferita. Sper doar sa gasesti o solutie care sa fie buna pentru toata lumea.
Va poop ca tb sa ma duc sa spal vase si sa pregatesc papa de pranz de pitic.
melly23 spune:
daca e din 1949 saizeci face, nu???!!!ca ios in plop cu matematica la momentul asta!!!sa-ti traiasca si tie taticul hai sus
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008