Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Cleo, si noi mergem regulat la Medicover si din mesajul tau intelesesem si eu 250 PE AN – chiar ca parfum (vorba lui mi_bebelina), acum inteleg ca-i pe luna.
vad ca ai primit lamuri ref urzici, sfecla – noi abia suntem la piureuri usoare, mancaruri”complicate” mai au de asteptat
Tu faci la Medicover vaccinul? il iei de la farmacie? sau e inclus in pret?






Adriana



e inclus, adriana. Cele optionale nu sunt incluse, le au ei pe stoc, in frigiderul propriu.

A mancat fata 150ml lapte. Sunt fericita. conditia e sa ii fie cald, si cum manca greu, tre reincalzit. Alternativa: fac 90ml, tsip la tati, si mai aduce cel repede inca 60ml calzi. Daca asha venea de la san.....(direct din microunde) plus ca pozitia tre respectata cf cu modul in care o alaptam: intoarsa pe o parte. Uof. Razbim noi.
Dar bonus: de 2 nopti a dormit fata TIOATA NOAPTEA!! cred ca 1 singura nopapte am mai avut asha ceva. Nu mai tin minte cand. Senila...

doloress, la fel zic si io ca Inais, un patut pliant (gen tzarc), eftin e 200 roni= sub 100 dolari americani. Sau poa gasiti undeva unu de imprumutat. Pt 1 luna cat stati aici nu are rost sa dezvatsat si agitat cupilul.

pup inca o data cupii bolnaviori, dintosi: Iasmina, pui de Andrada, Raducu lui Gabitza, Ariana cacacioasa MacValcea (sau in varianta irlandeza: O'Valcea), Eric de peste balta, Mirci, varul lui Matei, buni a lui Eva, si nu mai stiu cati altii care nu imi vine numele lor acu in creer.

esme, multsam de informatii. Nu am mai dat azi sfecla, am dat mamaliga. Nu a fo f. incantata, dar tinand cont ca e prima data....

voiam sa va zic un banc. pt ca imi pica ochii in gura si neuronu in hibernare, s-ar putea sa ma repet. Deci:

Q:De ce nu se spala oltenii pe dinti?
A:pt ca nu le incape sapunul in gura.

Hahaha. radeti. Daca nu puteti,m gadilati-va putin. Si nu uitati...numele meu de familie este.... (moaaama, cine m-a pus sa ma marit si sa iau numele Olteanu)


fug
noapte buna, cupii




o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Doloress dar de ce nu va dotati cu un patutz pliant pentru cand stati in Ro?? Fie cumparati, fie imprumutati...poate se pot interesa parintii tai, poate gasesti pe la vreo prietena...zic si eu!



Doloress, chiar asta voiam sa iti povestesc si eu. Noi am fost in tara cind Alex avea 10 luni. Am dus cu noi un playpen, ceva de genul www.sears.ca/gp/product/B001L6PXL8/sr=1-1/qid=1233778021/ref=sr_1_1/180-2368420-4858454?ie=UTF8&searsBrand=core&mqnodeid=397748011" target="_blank">asta. L-am invelit in folie (l-am facut noi, dar ti-l poti face la aeroport) si l-am dat la bagaje. L-am luat la parintii mei, la socri, chiar si la mare am mers cu el. Foarte util, insa trebuie sa mai spun o data ca eu nu i-am pus, pe nici unul, deloc, la noi in pat. De frica, nu de altceva. Asa ca imi trebuia o solutie pentru cind eram plecati.
Oricum, cred ca nu trebuie sa-ti faci probleme, se va acomoda in camera lui pina la urma, mai greu, mai usor, dar toti copii trec prin asta.

ca_eric, sanatate multa!

Alysh, asa e, relatia se schimba. Depinde de noi sa o tinem "aprinsa". Insa trebuie sa concurezi cu copii, grijile infinit mai multe, noptile nedormite, discutii in contradictoriu si asa mai departe. Din experienta mea pot sa spun ca din pacate cu timpul mai dispar din fluturasi, dar totul se consolideaza la un nivel mult mai profund, si dragostea este acolo, chiar daca nu mai suntem asa de efervescenti. Pe tine te admir, asa din umbra, pentru cit de mult iti iubesti sotul si va doresc sa ramaneti tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

mama, cata activitate azi!
am vazut ca vorbeati de bile. am vazut chiar azi in real: ori de la chicco, 150 ron, ori ceva no-name cu tot cu cort (dar scrie pe el "peste 3 ani") la 49 ron... am mai vazut alea de la chicco si in metro...
(vorbeste si ion, ca si el e om )

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Buna si de la noi,

Va pup pe fiecare dintre voi, imi este foarte dor de forumeala, insa stau cu timpul foarte prost.
Mai reusesc sa citesc insa uneori, ca sa nu raman chiar in urma...
Ma mai tineti minte nu ?
Am intrat mai mult pentru Ylari- uite aici un nr de telefon 0721.374.246- Roxana Ion, mi l-a dat o tipa care si-a dus fata la aceasta cresa de la 4 luni. Nu stiu detalii, am doar telefonul. Tipa nu o cunosc decat de la kidex unde vindea produse eco....
Eu nu am sunat, ca am gasit bona.
Sfatul meu este, avand in vedere ca este asa mica sa gasesti pe cineva 4-5 ore pe zi care sa aiba grija de Eva si sa o ajute pe mama ta in sensul asta: sa ii calce, sa o plimbe, sa se joace cu ea, sa ii dea o masa sau doua pe zi, sa o schimbe. Adica cat sta femeia , mama ta sa se odihneasca sau sa-si faca treburile, iar in rest alte 3-4 ore pana vii tu sa se ocupe ai tai de cea mica. Important este ca femeia pe care o angajezi sa se bage sa isi faca treaba, chiar daca sunt si ai tai prezenti si sa nu astepte sa I se zica….

Cleo
– intrebai de URZICI ? Eu i-am dat lui David si a mancat, insa al meu mananca cam orice....nu are mofturi. Mama le-a pregatit asa- a fiert urzicile bine, apoi a pus o lingura de faina si le-a mixat putin cu telul. Se servesc cu usturoi maruntit si cu oua ochiuri. Sunt delicioase. Bebe a mancat fara usturoi atunci, ca era mai mic, insa acum daca as face i-as da cu usturoi.

Sa va spun si de noi: bebe sta cu bona, maine vine mama si va sta cu noi pana duminica. Si-a reglat cat de cat programul de somn, dar mai sunt si exceptii.
Avem insa o iritatie la putzulica si fundulet care tine de vreo 3 saptamani si nu trece. Am dat cu bepanten si cu nidoflor, insa vad ca degeaba.

Eu sunt foarte ocupata la serviciu, nu sun absolut deloc bona ( ce mama insensibila!!!). Imi este dor de concediu si astept sa se redreseze criza. Mai nou aud foarte frecvent la serviciu, la televizor si in presa “va avea loc o crestere, insa cu sens negativ…..” Pe mine m-a bulversat de tot criza, am luat masuri de reducere a costurilor in familie si de economisire a banutzilor ca nu se stie ce vremuri vor veni….

Imi este tare dor de voi, va pup. Merg sa dorm ca maine la 6.30 incep o noua zi ….
Somn usor!!!!


Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

si de la noi,multumim pt gandurile voastre,suntem mai bine,Slava Domnului!!!Adica nici nu ne-a trecut tusea,dar nici nu a avansat,sper sa ramana o forma usoara si sa treaca.Oricum,sarutmana Simona,s-a notat siropelul,eram chiar disperata,ca nu stiam ce sa-i dau pt tuse...daca nu trece actionam,mai ales ca nu ne putem face baitza si suntem terminate pe treaba asta.

Iulia,sper sa scapam cu bine,ca ne-a lovit viroza asta din plin si vad ca am contaminat si forumul...sanatate multa tuturor!!!

Andrada,nu dispera si noi suntem loviti de "criza"asta cu serviciul sotului sau nu neaparat de criza,ci de afaceri de..kk..din partea unora,dar nu disperam,ca stim ca nu ne lasa Dumnezeu din moment ce ne-a dat un copil,asa ca ai incredere ca toate se rezolva!!!

Ylari,ca stiu ce o fi in sufletelul tau.Nu-ti arata ingrijorarea in fata mamei tale,asta o copleseste,trebuie timp sa se odihneasca,nu are nici o alta problema,ci oboseala cronica!!!Se poate rezolva cu reflexoterapie si credinta multa in Dumnezeu,daca ii place sa mearga la biserica,i-ar fi pansament pt suflet,daca nu,niste sedinte de reflexo,facute de un specialist ii vor rezolva toate problemele,inclusiv cele renale.Eu ajunsesem sa dorm noaptea 2ore...insomniaca,plangeam dimineata de oboseala si nesomn,si s-a rezolvat dupa cateva sedinte.Este foarte importanta si sustinerea familiei,ca un copil e totusi o responsabilitate mare,tu stii mai bine ce inseamna o zi completa la un bebe.Bafta cu cresa,in Japonia se poarta si de la 3 luni si nu-i nici o problema,dar au oameni avizati pt asa ceva sau cu bona.

cu sanatate si"La multi ani,sarbatoritilor!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata.
Fetelor, la un moment dat vorbeati de puseul de crestere, de criza de la 33-34 saptamani, lamuriti-ma si pe mine ce si cum ca sunt pe din-afara. In cartile pe care le am eu n-am gasit nimic de acest gen.
Sar'mana.





Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimi si de la noi!

Iasminuta, Ariana, Ilinca Maria, Eva Maria, Andrei,sa fiti sanatosi, papaciosi, umblaciosi doar prin locurile permise si cumintei!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
In primul rind pentru bebeii nascuti intr-o zi de 5:
Ilinca Maria, Andrei, Eva Maria, Iasmina Ana-Maria si Ariana Elena (acum am observat ca sunt multe marii nascute in ziua de 5! )

Aseara a venit sotul din deplasari asa ca am avut circ pe la 1.30 noaptea... cind sa se culce a vrut sa-l mute pe Tudor la el in camera - ariciul s-a sesizat imediat si s-a pus pe urlat (dupa ce reusisem sa-i culc pe amindoi la 9.30 si dormeau dusi!), Stefan s-a trezit si el. Mi-a luat jumatate de ora sa adorm la loc ariciul (tot in patul nostru, evident), timp in care Stefan a facut pe el (in pat - desi nu i s-a mai intimplat niciodata, cred ca de razbunare ca a fost trezit brusc) eu nu am observat asta decit pe la 4 dimineata cind l-am atins si am vazut ca e ud - asa ca m-am sculat, l-am schimbat de chilotei si pijama si l-am culcat linga mine in pat ca patul lui era ud si nu mai aveam nervi si vlaga sa-l schimb si pe ala... Iar acum sunt fresh, la birou...
Mihaser - eu nu mai pot vedea nici pozele nici filmuletzul, site-ul zice ca e in maintenanta... poate le mai pui o data sa apuc si eu sa le vad...
Ylari - felicitari si pentru Eva care s-a ridicat singurica!!!

Sa nu uit - multa sanatate la bebeii bolnaviori!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Fetelor sunteti extraordinare, va iubesc mult de tot pe toate pe toate!!! Va multumesc pentru sfaturi, pentru sustinere, pentru incurajari. Ma simt mult mai bine ca ieri si in mare masura datorita voua.

Nicole, multumesc frumos, am notat numarul. Este varianta cea mai buna asta cu o femeie care sa o ajute pe mama.
Alysh, Adriana, va multumesc pentru cuvintele frumoase.
Ca_eric sanatate multa multa
Inais, iulia, va multumim ptr felicitari, ieri a mai facut o demonstratie si s-a ridicat si cand am ajuns eu acasa. Am reusit sa o filmez, dupaia a cazut gramada in patutz (am filmat si asta )
Doloress, gulia o fierbi?
Prag multumesc si tie . Am aruncat un oki pe subforumul despre crese dar parca nu m-a atras nimic...
Mi_bebelina, asa am de gand, ca ii iau pe sus la vara pe amandoi sa mergem in Bulgaria. Ar fi asa de frumos, as fii tare fericita sa ii vad simtindu-se bine. Pana atunci sper sa isi revina mama... Oricum azi plecam in Crangasi. Vreau sa ii las cat mai mult timp liber sa se odihneasca. Partea proasta e ca totusi dupa ce plecam ea se apuca de spalat, curatzenie, etc, etc...

Va pup pe toate.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI


http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

'neatza! citesc , citesc dar mai rar asa iar de raspuns ...phuuuufff...greu dom'le greu!!!ocupata tare cu bebe mic care vrea doar atentzie si nu mai stiu ce sa ma mai joc cu ea, apoi sala de 3 ori pe saptamana, apoi regim, apoi zile de nastere a lui tata azi si a lui sorela sambata, deci tot pe la shopingarit, na hai ca acu exagerez...Despre noi ce sa va spun!nu avem inca dintzi, ne mai trezim noaptea odata de doua ori asa de sete sau din lipsa de suzy in gura, ne plimbam cu premergatorul, mai facem pasi dar cu mami binenteles, facem tai tai, il strigam pe tati, pe mami doar cand plangem, zbieram, zicem pha, pha cand vedem sticlutza cu laptic.....suntem sanatoase ce sa mai!

vreau sa urez muuuulta sanatate bebeilor virusatzi, gripatzi sau cu diaree sa se faca bine cat mai repede!

la multe lunitze bebei de inais, iulia83 sa crestetzi mari voiosi si papaciosi!!!

no va pup pe toate si totzi bebei fara exceptzie!!!

Noi si fluturica Amelia



Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Mergi la inceput