INSEMINARE (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Citat:
citat din mesajul lui dedus75

nu cred ca il ai activatnu este vizibil pe bara de sus cand scri mesaje....hai ca intru acum sa vad ce-i cu contul meu

BUNA, INTRA LA MESAJE PRIVATE, IAR ACOLO IN OPTUNI... AI POSIBILITATEA SA LE ACTIVEZI

In asteptarea unui bebel ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

sa vedem.....functioneaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

!!!!!!victorie!!!!! daca ar fi asa de usor si cu asteptarea.....si mai ales cu reusita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Sensibila, cred ca ai un pui in burtica. Eu iau Siofor de vreun an si ceva si nu mi-a dat niciodata nici o reactie. Eu nu inteleg de ce mai iei Siofor. Mie mi-a zis Cezara sa il iau pana la inseminare. L-am oprit atunci si l-am reluat dupa ce am pierdut sarcina. Vezi daca nu cumva e contraindicat. Ti-a zis Moisa sa il iei? Daca nu sun-o la cabinet si intreab-o de urgenta. Cate zile ai de la inseminare? Ai deja semne de gravidutza. Hai, sa speram ca nu ne inselam.

dedus75 sa stii ca nu sunt sanse mici din prima. Eu am ramas de prima data. Dar, deh.... Gandeste-te ca sunt mai mari sansele de reusita atunci cand faci inseminare decat intr-o luna obisnuita. Si brusc, iti cresc sansele.

Crisas, Ovitrell este un fel de Pregnyl. Mie mi-a facut Ovitrell inainte de inseminare. Ideea e ca u aceesi substanta doar ca este fabricata de firme diferite. Referitor la estogen, mie mi-au dat unguent Oestrogel si ovule Viviflor. Sa stii ca toate medicamentele pe care le luam sunt cu doua taisuri. Darce sa facem? Nu ne putem lasa. Mergem inainte. La risc, chiar. Rezultatul final conteaza.

Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna seara, la mine ca voi mai aveti putin si trebuie sa va treziti.
Sa spun si eu cateva despre mine ca am intrat si am inceput sa scriu ..asa fara o prezentare in prealabil..nu e fair:) nu pun cv insa asa sa facem cunostinta:)
Deci am 33 de ani..nici o sarcina pina acum....m-am maritat de 4 ani ..sant impreuna cu sotul meu de 8..nu am ramas insarcinata nici el nu a impregnat pe vreuna..am ajuns la medici normal..ca eram ingrijorati. Merg la doctor...pe problema asta cam de pe la inceputul lui 2006..Eu am fost fffff stresata, am pus nereusita pe baza stresului meu..am ajuns aici in America in 2004 apoi am aflat imediat ca mama are cancer la san. Ma rog au urmat niste ani cumpliti..mama nu mai e , maine merg sa ii fac pomenire de 2 ani.
Am inceput sa ma caut si eu si sotul meu...la mine in prima faza mi-au spus ca e PCOS...dar doar in baza analizelor..adica nu am chisturi pe ovare..am ciclu regulat in fiecare luna(lung dar regulat!!) mi-au zis ca e un caz ciudat de PCOS./..dar este , avand in vedere si ca am luat ceva kilograme.
Bun. Am mers si-n Romania..la medici pe-acolo..nu am avut timp sa fac prea multe investigatii..pentru ca nu aveam de stat.Am facut sotului spermograma..si ..a iesit normospermie..insa la limita mica..avea vreo 25 de milioane...sau asa ceva ..ma rog ideea e ca nu se intimpla.
Anul asta dupa atatea asteptari am decis sa fac inseminare..am mers la un medic...i-am spus ca vreau...copil..pe el nu-l doare mana sa incerce ca doar ia bani.
Problema insa e ca...sant emotionata, speriata de tot!!
Asa sant eu speriata de tot ce e nou.
Azi am inceput si eu tratamentul..cu clomid(clomiphene citrate)..am de luat doua pastile pe zi..una dimineata una seara timp de 5 zile..incepind din ziua a treia de cilcu..adica azi..apoi dupa ce le termin..bag patch-ul cu estrogen..si seringa a zis ca o pastram ca imi spune el..cand o facem.
Cam atat m-am lungit o zi buna va doresc,
Crisa

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
Crisas, Ovitrell este un fel de Pregnyl. Mie mi-a facut Ovitrell inainte de inseminare. Ideea e ca u aceesi substanta doar ca este fabricata de firme diferite. Referitor la estogen, mie mi-au dat unguent Oestrogel si ovule Viviflor. Sa stii ca toate medicamentele pe care le luam sunt cu doua taisuri. Darce sa facem? Nu ne putem lasa. Mergem inainte. La risc, chiar. Rezultatul final conteaza.
Pupici la toate

Da Dancutza in final am inteles si eu ca Ovidrel(aici asa se numeste!) este Pregnylul de acolo. Ce sa va spun ca aici costa o seringa de Ovidrele 400 si ceva de dolari? Si ca insurance-ul meu a acoperit doar o parte..Clomidul costa 80 ..si estradiolul 40..deci..aproape 600 de dolari..tratamentul Slava Domnului ca am insurance..si au acoperit dar tot am dat 150 din buzunar..de ce habar nu am.De obicei acopera 100% la inceput de an si apoi 80%..ma rog asta e macar sa dea Dumnezeu sa se prinda. Nu vreau sa stiu cat va fi inseminarea:( Macar e acoperita.
Numai bine,
Crisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dedus75

cosi....m-ai prins!!..plesnesc de nerabdare da-ti seama ce inseamna sa ceri rabdare de la un ''leu''....adevarul e ca incerc sa fiu optimista desi stiu ca sunt sanse mici ''din prima''dar....sa vine o data ziua de 12 sa fac testul si....fie ce o fi,daca e cu II daca nu.....mai incercam

Dedu tu deja ai facut inseminarea! Iti doresc din toata inima sa se prinda ''din prima''...vad ca si tu esti optimista la fel ca mine eu abia am luat doua pastile de clomid si deja mi-e frica.
Sant asa parca visez , Doamne ce mult imi doresc un bebel.
Va doresc din suflet sa deveniti mame cit mai curind.
Crisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cosicel

Crisa - normal c-o sa reusesti de prima data! Lasa statisticile....
Nu-ti fie teama de medicamente, singurul mai 'riscant' e plasturele (contraindicat in cazurile de chisturi la san, col, uter), dar cum nu-l folosesti pe perioada lunga, nu ai de ce sa te temi. Yep, am luat estrogen la greu (estradiol, oestrogel, viviflor) si nici macar nu a crescut cum speram endometrul, sanii nu si-au modificat deloc consistenta... si oricum il vei alterna cu niste pastile cu progesteron cat sa-l echilibrezi (cum scrie in prospect). Banuiesc ca, analizele hormonale la ai 'la zi', asa ca nu trebuie sa-ti pui intrebari vizavi de ce inghiti acum! Asta e tratamentul clasic pt inseminare (si cel mai usor de altfel) sau pt a face bebe 'la comanda'. Aici e si mai amuzant cand mergi la monitorizare si-ti spune medicul cand e momentul sa , dar cand iti doresti un copil...incepe sa ti se para normal.
Nu, serios, procedura de inseminare e super usoara si nedureroasa. Suntem asa speriate, incat eu cand am fost prima data, aveam senzatia ca nici n-am inceput si deja terminasem! Ai sa vezi, de altfel!

Cosi...multumesc, mi-ar trebui sa-mi imprumuti din optimismul tau!!! Mai riscante sant toate..si mie mi-e asa frica de cancer..dar..ma-sa pe gheata..asta e nu oi face daca iau o luna doua:(
Si eu sper sa se prinda, acum depinde cum sta berbantul cu gigeii.
Auziti dar am si eu o intrebare ...pe cine dam vina daca nu se prinde? Adica putem sti ce cum unde cind cum?? Ti se da vreo explicatie?:((
Poate sint intrebari de baraj dar sint soim..pina ma fac si eu pionier...acordati-mi timp.
Va pup dragele mele..iar fetelor care asteapta testarea...le doresc numai bine...si II
O duminica placuta,
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty78 spune:

Multumesc Cosicel ca m-ai trecut pe lista.Incerc sa iau si eu din optimismul vostru,ca eu sunt mai pesimista de felul meu.Dar de maine incep din nou tratementul de stimulare,asa ca trebuie sa fiu cu moralul sus.
Dedus 75,multa bafta,hai ca nu mai e mult pana pe 12.Eu in cele 2 sapt de asteptare am incercat sa imi ocup tot timpul ,sa nu ma mai gandesc.Doar ca noaptea visam numai inseminari si nasteri.La mine nu a fost sa fie,dar iti doresc sa reusesti,sa ne mai ridici moralul si noua.
Crisa,si eu sunt noua in ale inseminarilor(la mine e a doua,nu mai sunt chiar novice).Eu la prima inseminare cand am citit reactiile adverse ale Gonalului,am ametit.Mi-am sunat dr. disperata si mi-a zis ca toate medicamentele au reactii secundare.Acum,cu Dzeu inainte,ca nu avem ce face.Eu in timpul tratamentului fizic nu am avut nimic,dar am avut o stare de nervi de imi venea sa urlu la toata lumea(si eu sunt foarte calma de felul meu),eram foarte agitata,nu ma puteam concentra.Iti doresc sa reusesti cat mai repede,si sa uiti de stresul prin care ai trecut.
Daca,din nefericire,IA nu reuseste,nu ai cui sa ceri socoteala,caci stii de la inceput in ce te bagi,ca sansele sunt pe undeva pe la 10-15%,eu de multe ori ma gandesc ca e o loterie,trebuie nimerit foarte bine momentul ovulatiei.Eu la prima IA nu stiam mai nimic,acum m-am mai documentat si eu(dupa cateva pagini citite pe forum mi-am dat seama ca nu avea cum sa imi reuseasca,caci eu avusesem un folicul de 16 si unul de 14 mm si endometrul de 6 mm,dar totusi am sperat pana in ultima clipa).
Cred ca e bine sa te informezi inainte,eu una acum stiu ce trebuie sa intreb la o eco de monitorizare,si poate iti poti ajuta si tu dr. daca iti cunosti corpus si iti dai seama cand ovulezi.
M-am intins cam mult ,bafta la toate fetele si sa auzim curand de muuuuulte teste pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Sensibila, cred ca ai un pui in burtica. Eu iau Siofor de vreun an si ceva si nu mi-a dat niciodata nici o reactie. Eu nu inteleg de ce mai iei Siofor. Mie mi-a zis Cezara sa il iau pana la inseminare. L-am oprit atunci si l-am reluat dupa ce am pierdut sarcina. Vezi daca nu cumva e contraindicat. Ti-a zis Moisa sa il iei? Daca nu sun-o la cabinet si intreab-o de urgenta. Cate zile ai de la inseminare? Ai deja semne de gravidutza. Hai, sa speram ca nu ne inselam.

dankutza - am intrebat-o pe Moisa imediat dupa inseminare daca sa opresc Sioforul si mi-a zis sa il opresc in momentul in care raman insarcinata. Mi-a mai zis sa o anunt imediat daca ies 2 liniute sau chiar si daca iese a doua plaida de tot.
Astazi am 9 zile de la inseminare. Mi-a zis sa imi fac testul dupa 16 zile dar o sa imi dau seama mai devreme pt ca pe 9-10 feb dupa calculele mele ar trebui sa apara CM, asa ca nu trebuie sa astept pana trec 16 zile ca sa imi fac o idee.
Toata lumea crede ca se prinde si deasta imi e frica sa nu cumva sa nu fie asa. In fine mai sunt cateva zile care trec foarte greu si o sa stiu exact.

Apropo fetele care e cel mai bun test de sarcina ?

In asteptarea unui bebel ....

Mergi la inceput