INSEMINARE (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Buna fetele

Eu azi am luat prima pastila de Duphaston mi-a dat DR a zis sa iau din Z 16 adica dupa 2 zile de la Inseminare....cand am facut ultima data analiza de progesteron din Z21 a fost 8.10 NG/ML (VAL NORM. 1.2-15.9)
Eu cred ca a fost buna nu ??? Voi ce stiti???
Acum eu as vrea sa repet aceasta analiza in Z 21 sa vad cum influenteaza Duphastonul asta....cam cat ar trebui sa fie valoarea buna n Z21 ? Please sa-mi raspundeti cine ati mai facut dozarea asta ca am citit undeva ca ideal ar fii sa fie 10 Ng/ml....

P.S Mor de nerabdare sa fac un test peste 10 zile...nu cred ca am rabdare atat

http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

evanescence - iti doresc sa se prinda si sa faci un bebe sanatos ca asta e cel mai important

In asteptarea unui bebel ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

sensibila, eu am facut un Clearblue (costa in jur de 20 lei) si un Surecheck (costa in jur de 10 lei). Amandoua sunt de tip caseta. Parerea mea este sa faci doua teste de la firme diferite ca sa fi sigura de rezultat. Eu cand am facut testul la 22 sau 23 de zile de la inseminare s-au colorat indata cele doua liniute. Mai sunt si alea Barza de tip banda, dar nu am facut ca deja le urasc de cate ori am vazut o singura liniuta. Iti urez sa vezi dublu peste cateva zile. Intre timp, plimba-te pe afara. E asa de frumos. Te umple de fericire si optimism.

evanescence trebuie sa ai rabdarica. Nu te mai gandii. Trebuie sa iti ocupi mintea cu altceva. Ceva frumos, evident.

Mergi la inceput

dankutza - de ce ai facut testul dupa asa multe zile ? Dupa cate am vazut pe aici fetele au facut la 14 zile iar mie Moisa mi-a zis sa il fac la 16 zile. Cum ai avut atata rabdare ?

Legat de teste am vazut pe net intr-un studiu ca Clear Blue ar fi cel mai bun si ca se face oricand in timpul zilei.

Mergi la inceput

"Un alt tip de test de sarcina, care este mai putin utilizat, dar care are rezultate mai sigure si intr-un timp mai scurt de la ovulatie (6-7 zile), este testul care se bazeaza pe analiza unei probe de sange. De cele mai multe ori acest gen de test se face in cabinetele medicale, principiul de actiune fiind asemanator cu cel al unui test cu probe de urina (detecteaza prezenta hormonului de sarcina in sange). Prin prelevarea unei probe mai mari de sange poti face o serie de analize de laborator care sunt cele mai sigure, insa rezultatul il primesti dupa 2, 3 zile."

A facut cineva un astfel de test ? Stie cineva ceva de ele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

fetelor nu va mai stresati cu teste de sarcina asa repede,stati si voi macar 12-14 zile pana la un test de urina,iar cel pe baza de sange lasati-l pana mai incolo,o sa-l faceti cand va spune dr sa monitorizeze sarcina daca se dezvolta normal sau nu(e vorba de betahcg test),nu are rost sa va intepati aiurea,o sa va dea mai multi nervi daca nu iese in valori standard(fiecare sarcina e diferita,cu valori diferite cred eu)...luati o pauza ,foarte curand o sa stiti rezultatulevident pozitiv...va tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

salutare fetele!!! observ ca suntem din ce in ce mai multe in situatia de a astepta.....II....eu zic sa avem speranta( ha ha ha ....tocmai eu m-am gasit sa zic asta?) si rabdare(!!!!!)..cu siguranta anul acesta o sa fim toate
crisas..povestea mea e asemanatoare cu a ta....dor ca eu am mai avut sarcini inainte....am fost diagnosticata cu sterilitate secundara,partea dreapta e complet infundata si ovarul fara foliculi.....iti doresc sa ai succes , sa fie cu II atunci cand vei face IUI
am vazut ca schemele de tratament sunt diferite....eu de ex. am luat 2 ciclostybegit din Z3 pana in Z7...apoi in Z11 echo si pregnyl cu 36 ore inainte...
bafta la toate si va pup ne vedem diseara, acum m-a trimis sotul sa gatesc ca l-am neglijat cu forumul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

sensibila, eu mi-am facut testul dupa 23 de zile pentru ca nu am vrut sa il fac mai devreme. Eu m-am educat sa ma detasez de problema cu ramasul insarcinata. M-am ocupat cu altele: bilete de avion pentru Roma, ce sa vizitez acolo, cadouri de cumparat pt Craciun si zilele au trecut. Asa m-am educat si cu mancarea. M-am educat sa mananc mai putin. Daca am reusit-o pe asta, care nu mai credeam ca o sa reusesc vreodata, normal ca am reusit sa ma educ sa nu ma stresez si sa ma gandesc tot timpul "am ramas, n-am ramas". Eu las lucrurile sa curga de la sine. Daca ma stresez, rezolv ceva? Nu. Absolut nimic.
Eu imi iau portia de optimism de la copii. Am spus intr-un mesaj anterior ca lucrez ca educatoare. Uneori vin la scola, mai morocanoasa (o cearta cu sotul, o luna pierduta de tratament, o zi de c****) si vin copii si ma iau in brate si cand imi spun: "I love you, Miss", "I've missed you so much" "You are so beautiful today" normal ca uit de tratamente si de stres si ma joc si eu cu ei si ma stramb la ei, si uite asa pana la ora 4 nici ca ma gandesc la aspectul asta. Dupa aia ajung acasa ma iau cu alte alea si ziua a trecut. De aceea eu sunt o optimista incurabila.
V-as sfatui pe toate sa va detasati de problema. Nu mai numarati zilele. Nu mai stati cu testul in dulapiorul de medicamente. E spre binele vostru.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruzu30 spune:

Evanescence,eu stiu ca progesteronul in faza luteala trebuie sa fie intre3,28-38,63ng/ml iar tu daca ai avut 8,10 te incadrezi in limitele normale,deci nu te stresa,mai fa odata analiza si dupa duphaston sa vezi cum iasa
Felelor,in ceea ce ma priveste cred ca niciodata nu am fost asa de stresata,astazi a fost a patra oara cand m-am dus la doctor pentru afurisita aia de ovulatie,am ajuns sa ma intrebe asistentele de la cabinet-pentru ovulatie?Dar la urma urmei nu mai conteaza,rezultatul conteaza;s-a intamplat asa pentru ca am vrut inseminare cu stimulare,eu avand ovulatie normala,dar am citit ca daca sunt mai multi foliculi sansele sunt mai mari,ma rog...Mi-a fost asa de frica sa fac injectiile alea ca imi tremura mana de fiecare data,dar ce nu facem noi sa fie bine,ne gandim ca nu mai conteaza nimic,copilasul sa vina...Astazi in ziua a 16-a am avut 3 foliculi de stg,de 17mm si endometrul de 6mm(o fi bine,nu mai stiu)marti ma prezint pentru inseminare,ma gandesc ca mai cresc pana marti,acum cu Dumnezeu inainte...
Sensibila,eu la primele inseminari nu am facut niciun test pentru ca nu am mai apucat,in ziua 16-a mi-a venit cm,acum nu stiu-o sa ma stresez mai tare,tinand cont ca am bagat atatia hormoni in mine,oricum trebuie sa fim optimiste si ne gandim ca o sa fim gravidute ,in martie o sa primim cel mai frumos martisor
Dankutza,molipseste-ne cu optimismul tau
toate fetele care asteapta rezultatul pozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruzu30 spune:

Dankutza,inca ceva-si mie mi-a dat doctorul sa fac tot Ovitrell ininte de inseminare cu 36 ore,vreau sa te intreb tu unde l-ai facut in burta?am vazut ca zice ca se face subcutanat

Mergi la inceput