INSEMINARE (32)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
Buna fetele !
Rammy imi pare sincer rau.
Fetele am si eu o intrebare pentru cele care au luat SIOFOR. Ce reactii da ? Ca de la inseminare de pe 29 am dureri si intepaturi de ovare sau de ce dumnezeu sunt.
Ce reactii v-a dat voua Siofor ?
Plus ca azi mi-a fost f rau ! Senzatie de voma, si o stare complet aiurea , plus ca la vederea mancarii am zis ca vars intantaneu. Poate a fost doar o indigestie sau nu stiu ce sa mai cred.
Si Cosicel plz scoate de pe prima pagina de la mine Dr Bucur + Bechir si scrie Dr Moisa plz. Cele 2 nu vreau sa fie trecute in dreptul meu
In asteptarea unui bebel ....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dedus75 spune:
cosi....m-ai prins!!..plesnesc de nerabdare
da-ti seama ce inseamna sa ceri rabdare de la un ''leu''....
adevarul e ca incerc sa fiu optimista desi stiu ca sunt sanse mici ''din prima''dar....sa vine o data ziua de 12 sa fac testul si....fie ce o fi,daca e cu II
daca nu.....mai incercam
raluca30 spune:
sensibila-poate ai ramasdaca te simti asa de rau:)..eu nu am avut simptome de la inseminare,decat pe fond nervos,eram cam plangacioasa si deprimata...mi-o luasera hormonii din loc!
dedus75-hai ca mai ai o saptamana si o sa stii sigur,nu te stresa,gandeste-te la altceva!
va tin pumnii fetelor!
azi mi-am cumparat clostylbegit,gonal f(care de la 75 s-a facut 90 ron),oestrogel..ce mai! sunt echipata!numai CM nu imi vine inca,sper sa-si faca aparitia odata ca sa incep treaba
cosicel-tu cand crezi ca incepi monitorizarea?pe toate fetele
dedus75 spune:
fetelor m-am tampit......explicati-mi si mie ce este gonalul?....
daca sunt ''noua'' in domeniu.....si mai am o intrebare....uffff....nu pot sa cred ca sunt asa de ''tampa''.....daca intreaba cineva la cate zile am CM....cum calculez? nr de zile dintre prima zi de CM si urmatoarea luna prima zi de CM?.....exemplu: la mine 22.12.2008 prima zi....urmatoarea 17.01.09
Beatriz spune:
Cosi - merci de trecere pe lista, "m-ai uitat" pt ca nici eu nu te-am tras de atentie, nu am studiat atent prima pagina. Dar acum am studiat sa treci acolo la palmares ca am si 2IA esuate, ca sa ne aiba fetele ca exemplu - sa vada ca nu ne lasam pana nu reusim intr-un fel sau altul.
Crisas - pt a reusi, toate fetele iau astfel de medicamente sub indrumarea medicilor. In toate tarile sunt cam aceleasi medicamente sub alte denumiri. E clar ca pot avea niste efecte secundare, dar nu neaparat. Si cum dorinta noastra cea mai mare este se devenim mame, le luam, ne ajuta sa reusim. Oricum ele nu persista in organism mult timp. Cat depre procedura de inseminare - e atat de scurta si de usoara, ca te vei intreba ca si noi "de ce m-am agitat atat", mai dificila e perioada de asteptare in emotii, in cele 2 saptamani de dupa. Poti sa fii atenta la Dedus, sa vezi ce nerabdatoare e pana la intalnirea cu bebelul ei
Sensibila - nu am luat Siofor, iti vor zice celelalte fete
Kitty78 - Bine ai venit! Si mult curaj iti doresc, asta facem si noi, ne concentram si ne dedicam total, numai asa putem ramane gravi.
Ruzu30 - faci inseminare luni? Iesim cu echipa de majorete?
Weekend placut, fetelor!
sensibila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dedus75![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dedus75 nu stiu cum e cu gonalul dar cu CM este asa: dupa cum am calculat eu, ai avut CM la 26 de zile. Se calculeaza din prima zi in care ti-a venit adica pe 22.12 si pana cu o zi inainte de a-ti veni urmatorul CM, adica pana pe 16.01. Oricum trebuie moniotrizat mai multe luni ca vezi exact la cate zile ai CM.
Sper sa ma corecteze fetele daca gresec. Dar nu cred.
Pup la toate fetele si bafta la monitorizari si la IA sau IAD
dedus75 spune:
beatrizm-ai ghicit.....
sunt tare nerabdatoare....
da-ti seama cand o sa fiu
cum o sa ma grabesc sa imi vad bb....
sensibila merci de informatii....cred ca e ok, nu trebuie sa monitorizez prea mult...in fiecare luna imi vine CM cu 5-6 zile mai repede decat luna trecuta
sensibila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dedus75![]() |
Intri in profil personal si vezi acolo la mesaje private intri acolo si vezi cum e setat. Nu stiu exact pt ca la mine s-au activat direct cand am facut contul. Insa mai intai am dat eu PM si poate asa s-a activat. Incearca sa imi trimiti mie un PM si poate se activeaza asa.
Pup
dedus75 spune:
nu cred ca il ai activatnu este vizibil pe bara de sus cand scri mesaje....hai ca intru acum sa vad ce-i cu contul meu