FIV de toamna 8

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Cored, mai am si eu o intrebare pt tine, sper sa mai intri pe aici si sa-mi raspunzi in timp util. Miercuri am intalnitea decisiva la Medsana, dupa care vreau sa-l trimit la unguri pe sotul meu. Dat fiind ca abia acum se "elaboreaza" pasaportul si nu stiu exact cat dureaza asta, s-ar putea sa poata pleca abia in weekend. Ai idee daca este deschis la acea farmacie in Szeged si sambata sau duminica? Ai un nr de telefon de la farmacie? Si inca ceva: este strict necesar sa stea la rece fiolele? Asa ti s-a spus in mod expres? Sau la o temperatura rezonabila, asa cum e acum afara e suficient? Daca e nevoie o sa ia un termos, dar nu stiu daca e cazul, gheata etc.

Inca o veste buna pt toate fetele care fac fiv la Medsana: s-a ieftinit fiv (1900) si icsi (2400). Ce spuneti? Am aflat astazi direct de la ei. Cica ar fi o promotie de toamna.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Fetelor, dragelor,
Tare greu s-a intrat pe forum in ultimul timp (aseara - la voi era dimineata - nu am putut intra deloc).

D-abia acum am aflat rezultatul la test: ieri, luni, am avut HCG la 174 (deci mai mult decit dublu - aproape triplu - decit vineri). Ceea ce e f. bine. Am vorbit mai mult la tel. si am "descoperit" ca nu e deloc prea scazut nivelul (cum ma ingrijoram eu) avind in vedere ca am ovulat d-abia in a 16-a zi de ciclu, 20 Aug (stiu sigur, fiindca am facut testele de ovulatie cu sfintenie, plus ca m-au durut ovarele f. rau pe 20 Aug), si de-aia conceptia si, ca urmare, implantatia au fost mai tirzii. Deci, m-am mai linistit un pic.

Mi-a mai spus ca nu are nici un sens sa fac eco acum, ca nu se va vedea nimic, sau aproape nimic, si deci nu am incotro si tot trebuie sa astept pina pe 26. Daca nu mor de nerabdare pina atunci... :o)
In sfirsit, destul despre mine.

Ce mai e cu voi?
Deci urmatoarele la rind sint Monbb si Denisa, corect?

Va tin pumnii si ma gindesc mult la voi.
Va pup cu mult drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Bravo Corina, ma bucur tare , tare pt tine. Sa fie bine si sa ai grija de tine si de bebita.

Se pare ca site-ul are probleme caci nici eu n-am reusit sa ma conectez.
Asteptam vesti din Romania.

Da, eu si Denisa urmam dar cred ca foarte aproape daca nu ne-o iau chiar inainte (din cauza ca nu au 2 saptamani de anticonceptionale la inceput) sunt multe fete.

Va pup pe toate
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Corina, abia am asteptat sa ajung acasa la calculator sa vad rezultatele tale. Atat de mult ma bucur pt. tine!!! E extraordinar!!! Nu e mica deloc valoarea. Eu stiu fete care au avut mult mai mici valorile HCG si nu a fost nici o problema cu sarcina. Deci stai linistita!!!

Denisa si Monbb, sa fie intr-un ceas bun inceputul FIV-ului vostru!

Va pup pe toate
Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dimineata fetelor,

Gabito la multi ani pt.12 sept. sa va iubiti si sa va inmultiti, mai mult ca sigur cred ca vom fi "colege" in primavara.
Corina bravo, ma bucur tare mult pentru tine, ai grija te tine si de bebic.
Cloe si tu la fel, va doresc tot bine din lume si sa aveti o sarcina usoare fara probleme.

Monabb1, Denisa va tin pumnii si sa va ajute d-zeu.
Ralu sper sa ne dai de veste azi.
Anemona si eu sunt interesata de injectiile din Ungaria, daca sotul tu va merge acolo sa ma ti si pe mine la curent te rog.

Ruck bine ai venit!!!!
Va pupic si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Salut!

Acum e mai bine.Ieri am fost aproape moarta...am facut o indigestie puternica cu varsaturi,ameteli,frisoane...dureri de burta mai putin.astazi am fost in spital si mi-am facut eco.Fiere infectata.De azi intru la regim si tratament.Bine ca e atat!Dr vroia sa ma interneze si i-am spus ca sub nici o forma cu bb-le de acasa.Bine ca nu a fost de internat.
Da,pe 12 sept implinim 11 ani decand suntem impreuna si ne iubim ca in prima clipa...
Raluca,ce vesti ne dai!

Felicitari la burtici!Sarcini usoare!

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Am si nu prea vesti... Am vorbit cu Ancar, care s-a bucurat tare sa ma auda, dar cam atat, adica il sun luni seara din nou, ca mi-a zis ca inca n-au hotarat ce si cum cu datele de fiv si tratamentul. Mi-a zis de asemenea sa nu-mi fac griji ca sigur prind lotul asta. Deci saptamana viitoare se va sti exact cand se face fiv la Medsana.
Pana una-alta asteptam vesti de la fetele care au programare maine.
Sunt cumplit de aglomerata, am de terminat o lucrare uriasa contracronometru de-asta imi cer scuze ca intru rar. O sa fiu si plecata in weekend, dar luni seara dupa ce vorbesc cu Ancar va scriu imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Da Raluca, si eu am fost astazi la Medsana, am fost programata la consultatie si asa e, nu se stie inca sigur nici o data. Totusi am inteles ca s-ar putea ca punctiile sa fie pe la sfarsitul lui octombrie. Mie mi-a mai facut o ecografie (nu mai facusem de aproape un an) si mi-a dat reteta pt medicamente, dar deocamdata nu ne da startul, se pare ca miercuri o sa ne cheme sa ne informeze ce si cum. Oricum, mi-a promis ca o sa ma caute telefonic de la Medsana in cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Karula,Anemona va tin pumnii stransi!Voi sunteti medsan-ele mele!Eu vin in primavara la FIV.Saptamana viitoare merg la consultatie.

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Of, Doamne, fetelor, exact cand mi-e lumea mai draga n-a mers forum-ul, de peste 2 zile incerc.
Tocmai i-am povestit pe scurt Piei ce am facut ultimele 2-3 zile.
Nimic bun... Mi-e teama ca este inceputul sfarsitului... era si prea frumos...

Dar sa va spun, poate imi da una din voi vreun sfat, orice..
Marti mi-au aparut unele mici pete rozacee, m-am panicat, am mers Miercuri la spital peste Niculescu. Mi-a facut eco- totul ok, dar sarcina cica fff mica, 3 saptamani. Pai, si acum 0 saptam-10zile tot 3 saptamani erau!!! Sa fie oprita sau in involutie??? Nu rezulta.Mi-a facut o injectie cu Gravibinon si sa iau in continuare Utrogestan-ul si sa stau cat mai mult in pat.
Dna dr.Cocei mi-a zis ca ea avut n pete maronii si acum are, ma rog, ea era/e normala, nu defecta ca mine...

Petele au continuat, micute, roz pal, dar au continuat, ieri a aparut una ceva mai mare, mai maronie, azi de dimineata si mai mare, tot maronie, ele ramanand per ansamblu relativ mici( primele erau ca gamaliile) - sunt disperata. Nu are sens sa ma mai duc nicaieri, mi s-a spus clar ca nu au ce-mi face in afara de Utrogestan si Gravibinon.Maine, la 13.00, ma duc oricum la Niculescu,la cabinet, ca asa mi-a zis de miercuri, sa vedem ce mai e pana atunci...

Sunt ff speriata, tare,tare necajita, am venit acum la serv. ca aveam urgente, dar plec acum inapoi acasa sa ma bag in pat.
Ma gandesc cu groaza, daca eu nu pot tine o sarcina naturala, inseamna ca si FIV degeaba fac, nu?? Ca n-o sa tin...??

Mergi la inceput