FIV de toamna 8

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Multumesc mult de tot, fetelor, pt. incurajari si pt. ca sinteti alaturi de mine.
Denisa, nici nu stii ce ma bucur ca ai inceput imediat. Asta te va face sa uiti si sa iti dea speranta din nou. Nu ti-a mai last timp de suferinta si disperare. Bravo! Trebuie sa iasa macar unul pina la urma, cum spui tu, ai sa vezi.
Ancuta, da, iti amintesti bine. Sotul meu facea bai fierbinti (dar fierbinti!!! eu nu puteam baga nici mina) de 2 ori pe sapt. Dar cind am descoperit ca (,) concentratia lui era 0 (ZERO), prin iunie 2002, le-a intrerupt imediat. Dupa 3 luni (Sept 2002) ii crecuse concentratia la 57 mil/ml. Doar ca tot nu ramineam. Asa am ajuns la analiza aceea mai avansata de morfologie (Kuger) care ne-a dezvaluit ca are morfologia normala 1%. Cind am aflat asta, m-am pus pe citit, si asa am inceput sa il 'indop' cu vitaminele de care am spus ieri. In citirile mele, am aflat ca aceste viatmine pot sa ii creasca morfologia normala si motilitatea. La motilitate s-a vazut clar o schimbare in bine, la morfo nu prea (dar am reluat testul doar dupa o luna, nu stiu cum o fi acum, dupa 2 luni de vitamine). Ce e important e ca s-a intimplat minunea!!!!
Cloe, merci mult de info. O sa incerc sa aflu cit mai multe azi. Ma duc la teste peste 2 ore, si probabil ca o sa primesc rezultatele dupa-masa.
Va pup pe toate cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

In ce zi se fac programarile la Medsana?

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

in fiecare luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

De ce ma tem de laparo? pt ca la ultima punctie, dr mi-a spus ca ovarele sunt ff tari trebuie din nou decorticate; ea mi-a spus ca musai trebuie a 2-a laparo si apoi din nou fiv-uri; in bucuresti am fost si la sabyc si dr de acolo mi-a spus ca ar vrea sa-mi faca laparo inca o data ca sa curete ovarele; deci..ma tem ca vorba aia"de ce ti-e frica nu scapi" se va aplica si in cazul meu..
da, gabi, plec in vacanta in Paris 8 zile; numai eu si sotul meu..sarbatorim 10 ani de cind suntem impreuna; cind ne intoarcem in tara, ne vom concentra pe analize, investigatii, tot ce ne va da dr sa facem; iti povestesc cum a fost abia pe 22 sep cind voi fi din nou back to work; suna luni incepind cu ora 8 la medsana si fa-ti si tu o programare;
pupici tuturor fetelor, oana magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Gabi, eu pana vineri inclusiv mai am de luat Microgynon. Miercuri il sun pe Ancar sa vad cand vrea sa ma vada. Oricum, cel mai probabil tratamentul pt ET il incep saptamana viitoare. Mai am putin si eu!
Intr-adevar lunea dimineata se fac programarile la Ancar. Te astept, dar pe 22 (luni) sunt la ambele servicii... daca nu cumva ma cheama dimineata Ancar la eco. Cel mai bine vorbim la telefon, poate ma fofilez cumva ca si mie mi-ar fi drag sa te vad.

Oana... daca vii din vacanta si tu cu o minune de n-a vazut... Parisul????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Oana.uf...nasol cu laparo.Sa dea dumnezeu sa numai fie nevoie de laparo.Concediu placut!Eu am cheltuit o gramada de bani in Romania la Mamaia.Am stat si cu gandacei in camera.Sper sa mai mergem vreo 3 zile la Sinaia.
Pe 12 septembrie implinim 11 ani de casnicie.Am imbatranit impreuna!
Raluca,mai vorbim pana atunci!

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruck spune:

Monbb1, te rog raspunde-mi si mie la cateva intrebari: la ce clinica faci FIV-ul? Ai avut nevoie de trimitere de la medicul de familie? Cat te va costa tot tratamentul?
Bafta multa la FIV pentru toate fetele si un bebe cat mai curand .
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Bine ai venit ruck!!!Poate ne spui povestea ta...
Gabi, in Germania nu se plateste pana la 1 ianuarie,aproape nimic.De la 1 ianuarie se va plati,de aceea mi-a recomandat doctora sa incep o noua stimulare si sa am rezerva acolo.Fetelor o sa lipsesc de pe forum pana pe 22 septembrie.O sa imi fie dor de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Denisa: Eu am inceput anticoneceptionalele sambata pe 6 sept si trebuie sa continui 2 saptamani. Deci pe 20 sept sunt programata ca sa incep injectiile de supresie (Suprefact acum in Canada din cauza ca Lupronul este expirat!!!). Clar facem FIV deodata din moment ce tie ti-au spus ca e ok sa reincepi imediat. Sa fie cu noroc!

Ruck: Bun venit si sedere scurta! Imi da impresia ca te-am mai vazut pe forum. Noi facem FIV-ul la Procrea. Probabil ca stii al 2lea centru in Montreal ar fii McGill dar am preferat Procrea. Lista de preturi o ai pe site-ul lor :www.procrea.ca
Trimiterea am primit-o de la medicul ginecolog care dupa ce i-am spus ca incercam de un an ne-a trimis imediat sa facem eu-HSG si sotul-spermograma. Cum spermograma lui a iesit proasta (oligoastenospermie) ne-a trimis imediat la Procrea. Apoi toate analizele le-am facut trimisi de Procrea. Daca te intereseaza alte amanunte scrie-mi, cu mare placere iti raspund daca stiu.

Corina: Ce vesti ne dai de la doctor? O s ama conectez mai pe seara caci acum mi-am amintit ca din cauza fusului orar tu apari mai tarziu.

Cleo: Numai bine in continuare, ai grija de bebita si gandeste-te si la noi

Merci tuturor fetelor pt urari, sunt inca stresata si probabil o sa fiu si mai tare dar incerc sa imi ocup timpul cu tot felul ca sa nu mai recapitulez pt a mia oara etapele FIV-ului, riscurile, sansele...

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Dragele mele, multumesc mult ca va ginditi la mine.
Am fost la dr. si mi-a luat singe in 7 eprubete (nu exagerez) - tot felul de teste (screening pt. toate cele), pintre care si HCG, si deasemenea o cultura de urina. Nu imi va da rezultatele decit miine, deci trebuie sa astept... Mi-a spus ca nu imi face totusi progesteronul, ca nu e "necesar." Ca cica, da, se face dupa IVF, ca medicatiile care le iei pt. IVF iti dau progesteronul peste cap, dar in cazul meu, care am ramas pe cale naturala, nu e cazul. In sfirsit! O sa mai insist eu data viitoare. M-a programat doar d-abia pe 26 Sept, cred ca mor de nerabdare pina atunci... Probabil ca eco tot atunci imi va face.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput