Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Eu am niste conceptii privitoare la adoptie pe care incerc sa ma abtin sa le expun, dar la cate am citit pe forumul de adoptii (de curiozitate, nu ca eram interesata)...groaznic, sa cresti un copil 10-15 ani ca pe sangele tau si apoi sa plece s-o caute pe ma-sa betziva care l-o parasit si sa decida ca e mai bine cu ea...Daca nu poti nicicum sa ai copii, da, chiar e singura solutie cat de cat (desi la ce greu merg adoptiile in Ro...tu hotarasti sa iei un bebe mic abandonat si ei ti-l dau cand merge la scoala, ca intre timp au incercat sa-i "clarifice situatia") dar daca ai un copil si nu esti miliardar sa faci acte de caritate ca Jolie si Madonna...Ma rog, ideea e ca genele bat pe departe educatia, oricat am vrea noi sa credem contrariul...

29
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

floric..ti-am trimis PM....arata-te in poze

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

ARIS, IRINA! Multumesc de sfaturi. Deocamdata vad ca-i mai bine. Dar acu' vine noaptea si atunci este piatra de incercare.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

si mie mi-ar place sa adoptam un baietel, ne mai gindim, sotul nu e impotriva... ar fi frumos un baietel black linga fetita mea alba ca spuma laptelui

Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna seara burtici!

Inainte de toate La multi ani pt. Luana si o imbratisez cu drag pe mamica ei puternica

Am intrat si eu sa semnez condica, azi nu am avut chef de nimic..azi noapte nu am dormit bine pt ca bebelina s-a miscat foarte tare si am avut si niste contractii ciudate, plus ca amortesc si mi-e greu sa ma rostogolesc in pat...mi-ar trebui o macara sa ma ajute...iar durerile acelea inghinale s-au accentuat si au aparut si dureri de spate.....groaznic.Nu am stare nici in pat, nici pe scaun, nici la plimbare..nicicum.
O sa ma bag in pat totusi...poate se linisteste bebelina si pot si eu sa dorm un pic.
Va pe toate

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

FLORIC ai PM

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bine v-am regasit!

nu am mai avut timp sa intru ca in week-end au venit in vizita parintii mei si o matusa. andrei a fost foarte incantat de "mutusa" care s-a jucat cu el tot timpul, si ne-a mai imbogatit repertoriul de cantece si poezii.
sambata am fost la control. bebelina e in grafic ca varsta. e mare. medicul mi-a zis ca se asteapta la 4 kg. chiar se distra de mine ca "intai apare o burta, si dupa cinci minute apar si eu". m-a laudat ca nu m-am ingrasat (am +8 kg) si nu m-am umflat.
mi-a dat sa iau calciu, ca la analize calciu era putin scazut.

i-am spus medicului ca iar am insomnii si ziua nu am cand sa ma odihnesc. asa ca mi-a dat clasicul diazepam.

30+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

Buna seara burtici!

Inainte de toate La multi ani pt. Luana si o imbratisez cu drag pe mamica ei puternica

Am intrat si eu sa semnez condica, azi nu am avut chef de nimic..azi noapte nu am dormit bine pt ca bebelina s-a miscat foarte tare si am avut si niste contractii ciudate, plus ca amortesc si mi-e greu sa ma rostogolesc in pat...mi-ar trebui o macara sa ma ajute...iar durerile acelea inghinale s-au accentuat si au aparut si dureri de spate.....groaznic.Nu am stare nici in pat, nici pe scaun, nici la plimbare..nicicum.
O sa ma bag in pat totusi...poate se linisteste bebelina si pot si eu sa dorm un pic.
Va pe toate

34+ Andrada Teona

subscriu la tot ce ai zis plus un plans zdravan sa ma racoresc putin

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

am trimis repede mesajul anterior, ca venise zmeul pe capul meu.

am inteles ca se face o lista cu cine si unde naste. unde tineti lista?

30+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ce trebuie sa fac sa primesc parola de la contul picassa?????

Chiar v/ati suparat pe mine? Nu am eu multe poze dar...asa sa figurez si eu printre burtici cu ghiocei

floric ai PM

diana 30+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput