Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Fetelor,vreau si eu va rog adresa si parola de la contul comun.Avem si de poze si de mail?

Sasha,da-i oscillococcinum de la primele semne de boala, hidrateaza-l si tine-l la caldurica.Poate scapati.

Ayla,eu am in format electronic cartea pe care ti-a recomandat-o Aris si anume "Dolto- Cand apare copilul". Da-mi adresa de mail si ti-o trimit.

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 33+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

irina81..ai PM cu tot ce-ti trebuie

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aris, normal, io ascult de mamica mea si sper ca si fiica-mea sa faca la fel!
Am vazut acum pozele, chiar e o scumpa Luana, ii tzin pumnii sa ia in greutate cat mai repede, s-o duca mami acasa la fratzior si catzel.
Ieri mi-a zis si mie desteapta aia de doctoritza de familie, iar, ca la sfarsitul lunii FACEM VACCINUL. Asa, fara sa-mi zica exact ce e, daca vreau si io, la ce foloseste...cica "vaccin profilactic". Noroc ca am auzit-o zicandu-i asistente-i "VTA", am cautat pe net...pai asta e antitetanosul, n-a putut sa-mi zica din start asa?! In primul rand ca am citit ca un vta de-asta ofera imunitate pe 5 ani iar eu am facut unul in 2006! (la un chef in camin am sarit pe paturile alea nenorocite si mi-a intrat un arc ruginit in picior...ale tineretzii valuri!)
Asa ca nu fac niciun "vetea"

29
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

of, maine iar la ginecolog, iar pe "capra", iar o sa-mi zica sa stau mai potolita si eu sa-i raspund ca nu pot. sper sa fie totul in regula cu colul si chestiile astea anatomice, sa pot sa-mi continui activitatea macar o luna. cred ca la 36 as putea sa ma opresc, dar eu stiu, ca la ritmul in care a inceput sa-mi creasca burta.............. s-ar putea sa ma cocoseze drumul pana la servici si statul acolo.

diana 30+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

LA MULTI ANI LUANA!!!!

Azi am fost iar la control, am ramas la aceeasi doza de utrogestan, deci banuiesc ca totul e ok ( adica....nu e mai rau). Colul e in continuare inchis, nu stiu cit de scurt ca am renuntat sa mai intreb, mai tare ma stresez si nici nu am nimic de cistigat. Am decis sa am incredere in dr, pina acuma vad ca mi-a mers bine cu indicatiile lui, asa ca...
Si ca in fiecare saptamina, la iesirea la dr (ca e singurra) am mers pina la praktiker si am vazut niste carpetele si niste lustre/lampi pt camera lui bebe, taaaare dragute, numai ca cele pt camere de copii au becuri cam mici (40kw) pt gustul meu...
Asa ca acuma ma doare spatele (am stat pe drumuri in total 2 ore, ceea ce mie mi se pare asa putiiiin); maimutzica mica insa a fost taaare dezamagita cind s-a terminat cu leganatul prin oras, asa ca a facut numai giumbuslucuri de cind am revenit la orizontala...

Shasa, te inteleg perfect, mie mi-a fost rusine sa recunosc, dar mi-a cam iesit pe nas si urechi burtica asta maaaare; probabil ca mi-ar fi fost mai usor daca ramineam mai...mobila, dar asa.... Insa prefer sa stau cuminte, sa se nasca maimutzica la termen si sa stiu ca am terminat cu treaba asta, ca de la capat nu cred ca as mai lua-o inca o data. Daca ne mai trebuie unul, adoptie scrie pe noi; si chiar este o idee care imi place mult.

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Georgiana, Danonique, multumesc pentru opinii, sugestii si sustinere. Stiu ca pare nebunesc, dar intentionez sa-mi schimb numele de familie (si orice altceva e necesar ca sa aiba bebelusul meu numele pe care mi-l doresc). SInt in faza de "documentare". Nu insist pe subiect pentru ca as fi total "off topic".

Gina 31+

Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Sasha, Pisigri, la fel ca si voi: stiu sigur ca nu-mi va fi dor de ceea ce voi numiti "burtica"; la mine e vorbe, mai degraba, de "burtoi".

In ceea ce priveste al 2 lea bebe, iti impartasesc opinia cu privire la adoptie (mi-ar placea sa infiiez chiar 2, 3, daca situatia financiara ne-o va permite!); sotul insa nu e de acord nici cu asta

Gina 31+

Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ce trebuie sa fac sa primesc parola de la contul picassa?????

Chiar v/ati suparat pe mine? Nu am eu multe poze dar...asa sa figurez si eu printre burtici cu ghiocei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Raportez Dragonbella ok, e un BB mare, sare din grafic la masuri si are 2kg450. Era miscacioasa la eco si n-a vrut sa arate fetisoara.

Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor aveti mare curaj daca ati vrea sa va aventurati in adoptie..e greu la noi in tara..si nu sunt multi copii veniti din familii cu ADN bun..nu vreau sa ma credeti rasista sau altcumva..dar..vorbesc in cunostinta de cauza..familie buna au adoptat un bebe de 1 an..acum la 11 ani..e vai de familia lor..si asta din vina copilului..k de educatie a avut parte fetita..dar..mai aveti timp sa va ganditi zic eu..poate sa adoptati bebe mic din alte tari..sper k n-am suparat pe nimeni..

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput