Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

LA MULTI ANI Luana. Tocmai ce ii urasem si eu pe mess. Monicai ca am vazut la status ca a facut o saptamana.

DYANApai tocmai spuneam ca sunt exceptia care confirma regula

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 30+

Mergi la inceput

Asa am o stare dracoasa...Mai bine ma duc sa ma inchid in baie sau bucatarie pana se culca toata casa ca tare mi-e teama sa nu ma "infig" in cine imi pica in fata ochilor

Mergi la inceput

Gata fetele eu am iesit ca vad ca nu este prea mare agitatie pe aici. Va citesc mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna seara burtici!

Si noi suntem nehotarati cu numele lui bebe, eu as vrea Lucian si tati ar vrea Octavian, dar intr-un final a zis ca cedeaza in favoarea mea.
In legatura cu consultatia la doctor, noi tot un singur control vaginal am facut la inceput si de atunci numai palparea burticii si de 2 ori echo, chiar ma intrebam cum ar putea sa-si dea seama cum este colul, la prima sarcina tot la el am fost dar pe atunci faceam control vaginal de fiecare data,chiar am avut probleme pe la 7 luni mi s-a deschis colul si am avut nevoie de repaus.Dar sa speram ca stiu ei ce fac, sa fim bine si sa nu avem probleme.

pe toate!

32++Sebastian Ionut(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

shasa - eu am luat intr-o perioada un sirop extraordinar de bun, e pe baza de plante dar chiar face minuni. daca vrei sa-l incerci iti un link-ul http://www.efarma.ro/products.php?id=1074
ct despre doctor, pai de cand tot are de'a face cu mine si eu cu el ca sa facem copilul asta era si cazul sa ne cunoashtem
oricum trec printr-o faza f ciudata, sunt f relaxata si convinsa ca totul o sa fie bine, nu imi mai e absolut deloc frica de nashtere sau de durere, sunt pregatita psihic sa il stang in brate pe puiul meu. si vb ta, nu o sa-mi fie dor de burta, deshi nu pot sa ma plang pt ca nu ma doare mai nimic, dorm ca o valiza sunt plina de energie si chef de viata. mda...clar e ceva ciudat

maya - stii prea bine ca moralul tau e important pt starea de bine a micutei, asa ca de ce te chinui? daca aparatele arata ca totul e bine, stai linishtita. si eu am observat diferente de la zile la zile dar le consider normale, sunt convinsa ca o sa-ti dea nishte shuturi serioase mai pe seara si o sa razi gandindu-te la cat te-ai stresat inutil

33+
poze

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Fetili, unde ati vazut voi poze cu Luana, ca eu pe picasa nu vad? La multi ani! si de la mine (a si trecut o saptamana?!) si mamica Monica sa fie cuminte sa nu bage hormonei de stres si tristetze in lapte.
Vreau sa va anuntz un eveniment major: azi e prima zi care a trecut fara dulciuri!! (nu-i trecuta, dar nici nu cedez). Ma simt atat de...demna, de glorioasa, de purificata!
M-ati ambitionat si voi, cele care v-ati laudat numai cu 7 kilograme puse...atatea aveam si eu acum o luna

29
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

LUANA - LA MULTI ANI! sa te faci mare, sa fi frumoasa si sanatoasa

ilinca - are ayla la semnatura un link. cauta un mesaj de al ei

33+
poze

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

shasa si aris..voi la ce dr mergeti? si unde nasteti?

fetelor..a fst mai demult o propunere a cuiva..sa facem o listuta cu locul unde nastem si numele dr. poate putem deschide un nou mesaj la draft din contul pe yahoo..sa avem si datele astea una despre cealalta..cine stie..poate chiar se vor naste ghiocei cu aceiasi doctori..ar fi ciudat sa vorbim aici pe forum de zor una cu cealalta si in maternitate sa trecem una pe langa alta..

ce ziceti de idee?

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

ilinca - te-au ambitionat fetele sau tzi s-a facut frica de mama ta?oricum bine ai facut. dulciurile nu aduc nimic bun

leeloo - amandoua nashtem la elias dar cu doctori diferiti, eu nasc cu Tutunaru.

33+
poze

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

cand eu va zic ca am analize de urs, chiar nu exagerez. mi-au iesit rezultatele la hiperglicemia provocata; ca sa fie bine trebuia ca a doua valoare sa fie sub 140. stiti cat mi-a iesit mie????? 90 . oare ce motiv de cezariana o sa inventam????? tare sunt curioasa, da pe faza cu e mica cat un limbric, bazin ingust etc nu prea se fac cezariene. si in rest, Doamne-ajuta, stau cam bine cu toate pana acuma

diana 30+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput