Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna seara butici. Semnez si eu condica.

aris cate tampoane ti-ai facut, asa un nr aproximativ?

vroiam sa va intreb ceva de alaptare dar mai am multa treaba poate incerc maine. pupici

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Vorbeati la un moment dat cum ca sigur ne va fi dor de burtica noastra in curand.Inseamna ca eu sunt exceptia care confirma regula Eu nu am dus dorul burticii dupa nici una dintre nasteri si SIGUR nu ii voi duce dorul nici acum... Imi iubesc enorm copiii, dar NU SUNT graviduta model, cu aura de maternitate sa ma inconjoare. nu imi place sa ma vad ditamai balenuta, sa nu imi vad talpile decat daca ma aplec, sa nu ma mai incapa decat o pereche de pantaloni, sa nu dorm bine noaptea si multe altele. Suport toate astea pentru minunea din burtica dar asta nu inseamna ca "ma omor" dupa burtica mea

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Buna fetelor! Am intrat sa semnez condica de prezenta asa cum am promis, sa nu ma dati disparuta.
Sunt cam suparata ca de 3 zile bebe e f lenesa, misca f putin. Aseara mi-au pus dopplerul fetal si avea 140 de batai pe minut, ceea ce ok. Totusi, miscari ioc sau f putine. Azi am fost la monitorizare la cardiotocograf, a iesit bine, a miscat ea ceva dar nu ca de obicei. Ma streseaza de-a dreptul. Trec ore in care nu "zice" nimic, abia daca pun mana pe burta se impinge un pic in locul unde pun eu mana.
Maine e de garda dr meu, ma sfatuiesc cu el, asa nu se mai poate. Mai ales ca mi-au scazut mult doza de tocolitice si diazepam care o adormeau. Si tocmai acum face figura!

Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Hai fetele, pe unde umblati? Chiar vorbesc singurica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

shasa - si eu am ramas cu gura cascata, dar am incetat de mult sa ma intreb de ce zice ce zice pt ca a avut dreptate de fiecare data si am invatat sa inteleg tot din putinul pe care il spune. asa ca eu zic ca s-a gandit asa: ma mai vede o data la 35 de sapt si probabil se ashteapta sa mai vin eu cel putin o data de doua ori cand o sa ma sperii de vreu travaliu fals. ori are el vreo banuiala ca nasc pe la 38 de sapt. habar n-am. mi-a dat numarul de telefon special pt nashteri si ma stie ca sunt calma si descurcareatza, de cate ori am avut probleme am stiut exact ce am de facut. daca depasesc termenul normal ca il sun, nu e nevoie sa-mi zica asta. dupa ce trec de 36 de sapt nu pot decat sa stau si sa ashtept, nu?

gaza - eu am facut din doua pachete de vata dinalea mici, au ieshit cam 10 bucati xxl

33+
poze

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

In primul rand multi pupici pentru Monica si micuta printesa luptataoare. Abia astept sa ne dai si noua vesti sa vedem cum evolueaza starea Luanei. Sper din suflet sa vi cu vesti bune

In alta ordine de ideistarea mea este cum nu se poate mai rea. Cred ca il paste o raceala pe Florin ceea ce de obicei inseamna ca va lua si Teo..iar de aici pana la 3-4 zile de show nu este decat un pasDesi sunt mamica de aproape 7 ani, desi am trecut printr-o serie de raceli si alte boli, recunosc ca inca ma "darama" orice semn de boala al lor. Asa ca fetelor va rog sa imi tineti pumnii si sa fie doar alarma falsa.

nu poti sa-i dai ceva preventiv? gen vitamina c sau altceva pt imunitate, poate scapi doar cu sperietura. bafta

33+
poze

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

MAYA eu cred ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. Daca au monitorizat-o si ti-au spus ca este bine, probabil ca a inceput sa fie prea maricica pt. a mai avea loc de acrobatii, sau poate este mai somnoraoasa astazi. Hai nu te mai speria. Tocmai tu care esti mereu optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

hello burtici! raspund cu prezent la strigarea catalogului..

silvia fii tare si urmeaza sfaturile fetelor cu mai multa experienta! si poate iti suni si dr..k sa fii tu sigura..sa ne ti la curent!

La multi ani! Luanei! azi a facut o saptamana multa multa sanatate!

noi invatam de zor..papam mult si bun..eco s-a amanat cu o saptamana..vinerea viitoare mergem sa ne vedem puiutul!

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

shasa uite-ma pe mine pe aici. eu sunt exact invers decat tine, adica imi ador burtica si ma dor pe mine gravida. e adevarat ca arat ca un balon cu labute, dar din nu stiu care motiv nu ma deranjeaza. chiar ii spuneam ieri unei prietene ce dor o sa-mi fie de burtica mea; bine, probabil ca fiind prima sarcina o savurez cumva altfel, dar am vazut la colega mea de servici ca s-a urat in perioada de graviditate, si chiar nu inteleg cum. mai am 8 saptamani de dus, probabil ca o sa ma fac maaaaaare si o sa crape si mai tare chestiile care deja au crapat, dar nu ma descurajez- fetelor, oare mi s-au dereglat hormoneii zilele astea de sunt euforica?????

diana 30+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Of Aris, i-am dat vit C si ceva pt. imunitate de cand bantuie pacatoasa asta de viroza, pneumonie...dar ..nu stiu. Acum aastept sa vad ce se intampla. Multumesc!
Cat despre dr. tau este clar ca il cunosti foarte bine. Din cate vad ai citit printre randuri si te vei descurca

Mergi la inceput