Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 3
danonique spune:
INA.Noi am reusit sa alegem 8 nume de pe lunga lista pe care o aveam si am zis sa iti zic si tie care sunt preferatele noastre:MATTEO,MARK,DARIUS,EDOUARD,GABRIEL,MARIO,ADRIAN,OCTAVIAN.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
aris26 spune:
silvia - nu ai nici o shansa sa "ratezi" momentul. eu nu am avut contractii pana acum si ma gandeam si eu la un moment dat nu cumva o sa ratez momentul, ei bine, nu se poate. are corpul nostru grija sa ne anuntze din timp. pai cand incep durerile alea groaznice colul de abia incepe sa se dilate, deci mai dureaza cateva ore bune. ar fi bine sa nashtem asa pe nesimtzite. citeste pe net despre etapele travaliului si aici pe dc la nashterea unei stele gasesti diverse povesti ale fetelor, o sa intelegi mai bine ce te ashteapta. pt contractii, asa cum zic fetele, no-spa si in pat. referior la cand sa fim pregatite, doctorul meu a zis ca la o sarcina normala, fara complicatii poti sa nashti oricand de la 4 saptamani inainte si doua dupa dpn.
brrrr suna mult prea aproape
33+
poze
AMR 7 saptamani
silvia4 spune:
Da Aris,chiar suna f aproape! Si nu am facut inca bagajul! va multumesc fetelor pt sfaturi! Parca e mai bine de cand luai nospaul. ma mai doare dar mai putin si nu e regulat. Nici nu cred ca sunt contractii, pt ca e altfel decat cum ma durea pana acum, cand stiam ca sunt contractii. sper sa fie ok
Silvia 33+ Natalia (cred)
aris26 spune:
mda...eu m-am blocat cand mi-a zis doctorul luni la control: ok, noi ne mai vedem peste 2 sapt si gata!....ce gata domnu' doctor? cum adica gata? pai, probabil dupa aia ne mai vedem direct la nashtere. hihihi au inceput sa-mi tremure mainile. nu stiu cat e frica si cat e nerabdare si emotie. feteleor vin ghiocei nostri in curand
cu bagajul - eu l-am facut si acum cateva zile l-am desfacut pt ca mi-am dat seama ca s-au shifonat toate in ultimul hal. acum le-am calcat iar si le am pe umerashe, am timp sa le arunc in geanta cand o sa ma apuce. mi-a fabricat si minunatele tampoane de vata invelita in fasa, trebuie sa ma duc sa mai cumpar nishte pungutze dinalea cu sistem de inchidere ca sa pot sa ambalez tot frumos si igienic.
33+
poze
AMR 7 saptamani
andreeeea spune:
Monica, stiu doar ca trebuie sa-ti scriu! Stiu cat de important este sa fii puternica acum si ca lacrimile sunt un lux pe care nu ti-l poti permite! Luana este deja o luptatoare si stie ca te are alaturi, ceea ce e foarte important pt ea! Si stiu ca portia de mancare a fetitei tale este ce mai importanta, indiferent de cat mananca ceilalti. TREBUIE sa faci tot posibilul sa ignori orice nu-ti face bine si sa incerci sa te odihnesti, pt ca lapticul tau sa-i poata fi de ajutor micutei. Si vocea ta iubitoare, atingerea pe manute etc. sunt extraordinar de importante...Si fii sigura ca totul va fi bine! Ne rugam toate pentru voi!
(Eu am petrecut o saptamana alaturi de ingerasul meu prematur, timp in care i-am cantat mult si i-am vorbit si ma bucur atat de mult ca am putut fi impreuna chiar si pt atata timp...)
Andreea, 31+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)
http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png
Maria_K spune:
MADYN chiar ma gandeam ca nu ai mai aparut de mult. multumim de capitol Tu cum te simti?
eu acum am intrat in casa. am fost prin magazin. ultimele cumparaturi. am cumparat si carucior cu scoica
maine am control la gine si monitorizari. nu mai am rabdare
Maria 36+ Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
shasa spune:
In primul rand multi pupici pentru Monica si micuta printesa luptataoare. Abia astept sa ne dai si noua vesti sa vedem cum evolueaza starea Luanei. Sper din suflet sa vi cu vesti bune
In alta ordine de ideistarea mea este cum nu se poate mai rea. Cred ca il paste o raceala pe Florin ceea ce de obicei inseamna ca va lua si Teo..iar de aici pana la 3-4 zile de show nu este decat un pasDesi sunt mamica de aproape 7 ani, desi am trecut printr-o serie de raceli si alte boli, recunosc ca inca ma "darama" orice semn de boala al lor. Asa ca fetelor va rog sa imi tineti pumnii si sa fie doar alarma falsa.
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 30+
novus spune:
Maria, tocmai ma pregateam sa intreb de tine !
Ma bucur ca e totul ok si maine sa vii cu vesti bune !!!
Plici plici, tu ???? pe unde umbli ???
35+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
shasa spune:
ARIS poate nu ai inteles tu bine ce a spus medicul. Esti sigura ca de la 35 saptamani de sarcina pana la momentul nasterii nu te mai vede nici o data? Pai si daca nasti pe la 41 saptamani? Eu stiu ca ar trebui sa te vada mai des acum nu mai rar. Sper ca nu te-am suparat cu remarca mea, dar tind sa cred ca poate nu ai inteles tu bine
shasa spune:
Am dat edit ca am trimis acelasi mes de doua ori