Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

ma fetelor, eu ma tot uit la poze dar prea putine sunt cu burticile sau burtoaiele (dupa caz) la vedere...
pacat ca nu am facut facultatea de psihologie

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

[/quote]

subscriu la tot ce ai zis plus un plans zdravan sa ma racoresc putin

33+
[/quote]

Eu inca nu am plans dar nu e timpul pierdut. :)
Sper totusi ca de maine sa ne fie mai bine.

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

da, sper si eu desi maine schimbam semnatura si nu prea ma astept sa fie din ce in ce mai bine...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

da da..si noi (sotul si cu mine) ne-am gandit la acelasi lucru ca si cucufan..rugam fetele sa etaleze burticile in poze!!!

k frumoase aranjate si dichisite suntem toate..dar acum..burtile sunt in prim-plan!

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ilinca, chiar o sa ma apuc si eu de citit pe la adoptii...desi eu inclinam sa cred taman invers, ca educatia primeaza. Oricum, e...o intentie pe termen lung, nu stim daca se va materializa, nu am discutat serios despre asta. cit despre a adopta copii din alte state...cine ni-i da??

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Buna!

Am vazut ca ati vb un pic despre adoptie. Eu cred ca SI aici, ca SI la copiii naturali, este foarte mult vorba de noroc. Desi e adevarat ce spunea Ilinca, mostenirea genetica, pe anumite planuri, bate educatia, totusi, chiar si la copiii naturali putem vedea trasaturi foarte diferite de ale noastre, parintii lor, trasaturi care sa nu fie pe placul nostru... Pe de alta parte, riscul ca un bebe adoptat sa plece/vrea mai tarziu la parintii naturali exista, desigur, insa cate lucruri in viata le putem face stiind apriori ca nu va exista nici un risc?

In alta ordine de idei, eu am povestit despre mine la capitolul parinti singuri [pt cine vrea sa citeasca]... eu am fost adoptata la varsta de 3,5 ani. Parintii mei adoptivi au fost ff ok, niste oameni care "m-au dat la scoala", probabil la casa de copii as fi ramas doar cu cateva clase, m-au iubit, m-au trimis in tabere, nu m-au rasfatat ci au preferat sa fie corecti... si totusi, mereu am simtit ca sufleteste nu seman cu ei. Ei aveau o opinie mai severea despre iubire si viata, eu mai pasionala... Poate era si diferenta de varsta, poate era si diferenta genetica.., e greu de spus. M-am facut mare, si la 27 de ani am capatat certitudinea ca sunt infiata, si am gasit pe mama naturala. Nu am cautat-o din dragoste. Am cautat-o din 2 motive:
- voiam sa vad genetic din cine ma trag, te mai intreaba medicul colo colo ce boli in familie au fost si eu habar nu aveam;
- voiam sa stiu din ce poveste m-am nascut, frumoasa/banala, fara/cu iubire, etc...

Am intalnit-o, am putut sa o privesc FARA nici un repros ca m-a abandonat la 7 zile la maternitate, dupa ce ma alaptase alea 7 zile!!!, dar am inteles-o, la acea data era singura, decat sa ma lase pe camp, mai bine in maternitate, etc... Totusi, cu stupoare, mama naturala nu s-a bucurat ca am gasit-o, m-a vazut ca pe un pericol la siguranta casniciei ei [sotul nestiind nimic] si a refuzat sa fim un pic prietene, asa, sa comunicam macar prin mail 1 data la cateva luni...

Nu a vrut sa imi zica cine e tatal, pt a-l proteja..

Nu mi-am pus niciodata problema ca as renunta la parintii mei adoptivi, indiferent cat de perfecta as fi gasit-o pe mama naturala, dar de cunoscut am vrut, pt a avea mai multe info despre mine.

Parintii mei adoptivi din pacate, au murit de mult, dar stiu ca atat timp cat au fost in viata, au fost fericiti ca m-au avut.

Asa ca iata, povesti si variante sunt multe... important este sa il faci pe copilul adoptat/natural sa se bucure ca a primit sansa la viata :).

Seara buna tuturor!

28+ Veronica 11 ani, Tudor 8 ani

Mergi la inceput

anca eu personal iti multumesc ca ne-ai relatat povestea ta! nu stiu de ce?..poate pt k am vazut multe filme cu tema asta..si chiar nu am stiut daca asa este si in realitate..dar se pare ca povestile filmelor sunt foarte inspirate din realitate..ma bucur ca esti bine! vad ca ai deja 2 copilasi si ink unul in burtica (asta inteleg din semnatura ta) te felicit pt ei!

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Multam Leeloo.

Si da, ai inteles bine, am 2 copii maricei si inca un baietel in burtica, de 28 sapt, ... e adevarat ca se putea intelege ca eu am 28 de ani, as vrea eu, dar pe 20 martie fac 38 de ani... doar cifra 8 seamana :))

Pup!

28+ Veronica 11 ani, Tudor 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Shasa, sa stii ca la fel ma simt si eu cand vine vorba de graviditate. Nu m-am adaptat deloc noilor mele dimensiuni, nu imi place ca nu am vizibilitate peste tot, si nici ca merg cam ca o rata. Insa stiu sigur ca o sa imi fie dor de miscarile bebelinei din burta, chiar daca o sa o am langa mine, mi se pare ceva extraordinar sa o simt in interiorul meu. Asta e singurul lucru de care o sa imi fie dor.Am venit si noi acum de la control gineco, totul e ok, si o veste foarte buna: bebe s-a intors cu capul in jos, deci am scapat pe jumatate de cezariana. Pe jumatate pentru ca la ultima ecografie avea nu doar pozitie pelviana, ci si circulara de cordon.Ana-Maria 28+

Mergi la inceput

multi inainte Anca!

fetelor..pe mailul comun (care se gaseste pe prima pagina) la draft am deschis un mesaj in cate puteti da date despre nastere..nick-nume-localitate unde nasteti-clinica-si doctorul..daca mai trebuie ceva completati voi..dati edit si scrieti..cine vrea normal!

ma duc sa invat ca maine la 12..examen

Cristina cu bebe mic 33+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput