Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

intrebare...practica.
la ce tarife v-ati gindit (in afara de medic)? 5 lei/infirmiera, 10 lei/asistenta, 50-100lei/moasa (daca apucati) e ok? cit la asistentele de la reanimare daca faceti cezariana? cit la neonatolog, si cind?

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

URAAAAAA pt LUANA,
sa punem niste incurajari, sa o tina tot asa:

ada 32+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 3ani + 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Neata fetele!!!!

Acum pec in oras, astazi trebuie sa mai iau vata un pachet mare si nu stiu ce crema trebuie pt bebe Bepanthen sau Baneocin , sau fac acelasi lucru ??

35+ cu Alexandra

Novus, Bepantene este pentru fundulet iar Baneocin este cu antibiotic si e pentru caderea buricutului.

34+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

intrebare...practica.
la ce tarife v-ati gindit (in afara de medic)? 5 lei/infirmiera, 10 lei/asistenta, 50-100lei/moasa (daca apucati) e ok? cit la asistentele de la reanimare daca faceti cezariana? cit la neonatolog, si cind?

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Pisigri, stiam ca la anestezist se dau 200, la moase cate 100 (sunt 2 la nastere din cate am inteles); nu stiam ca se dau si la neonatolog

Si poate 20 la asistente.

Dar cred ca in Bucuresti dam putin mai mult.

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Bravo, Luana! Esti o luptatoare! O sa te faci mare, mare si o sa-ti faci parintii fericiti!

Sa va arat caruciorul pe care l-am luat! Inca nu i-am facut poze, dar o sa-i fac in curand.
http://www.pixmania.com/fr/fr/1918826/art/bebeconfort/pack-streety-oxygen-red-0.html

Silvia 33+ Natalia (cred)

Mergi la inceput

FYI, pentru celule STEM, sa stiti ca in Bucuresti se ridica kit-ul in momentul semnarii contractelor. La mine a durat totul 1 saptamana, adica sa-i sun, sa ma programeze, am primit contractele pe mail si ieri am fost si am si luat cutiuta.

34+ cu

Mergi la inceput

Fetelor, imi cer scuze ca reiau un subiect care s-a mai discutat, dar va rog sa-mi spuneti ce detergent folosim pentru a spala hainutele lui bebe, eu am cautat in wee in supermarket dar nu am gasit nimic senzitive.

Doar un Persil lichid, este bun?

Multumesc!

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

eu am vazut peste tot detergent special pt haine bb. eu de acela am luat.

Maria 36+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Fetelor, imi cer scuze ca reiau un subiect care s-a mai discutat, dar va rog sa-mi spuneti ce detergent folosim pentru a spala hainutele lui bebe, eu am cautat in wee in supermarket dar nu am gasit nimic senzitive.

Doar un Persil lichid, este bun?

Multumesc!

34+ cu

Eu am inteles ca asta e bun Dermalin(sensiblu 26ron)

29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
plus ca toate sunt albe cu bretele groase, pai mai toate hainele mele sunt negre sau maro...ce sa fac eu cu sutien alb???
pana la urma imi iau nishte bustiere de microfibra si gata, ca doar nu trebuie sa ma dezbrac intr-o secunda.

Bustiere mi-am luat si eu! Sutienele alea de alaptat mi se par uraaaaaaaaaaaate!

Vad ca voi optati pt bustiere> Sunt tot cu vedere la tzitzi sau au cupa normala? LA bustiere chiar nu m/am gandit.

Pana la urma am gasit la Jolidon un 95D, e bun, si l/am luat fara sa ma uit la el, ajunsa acasa constat un mic defect, adica dublura aceea de pe dedesubt iese pe langa cupa, dar ce sa mai zic, bine ca am gasit si asa. Sa imi vina si peste 4 sapt si sa dea Dumnezeu lapte in tzitze ca pana la urma tai un sutien normal.

Mergi la inceput