Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 18
alina.n spune:
la 2,5kg http://www.sensiblu.com/index.asp?page=dermalin
29+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Eu am inteles ca asta e bun Dermalin(sensiblu 26ron) 29+ cu Maria-Natalia |
Multumesc tare mult! M-am linistit si cu asta, si asa ies indata la farmacie sa cumpar Bepantene, Baneocin, Gramastan, daca gasesc si detergentul am rezolvat inca ceva de pe to-do-list!

34+ cu 
Floric spune:
intrebare...practica.
la ce tarife v-ati gindit (in afara de medic)? 5 lei/infirmiera, 10 lei/asistenta, 50-100lei/moasa (daca apucati) e ok? cit la asistentele de la reanimare daca faceti cezariana? cit la neonatolog, si cind?
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
Buna intrebare. Eu m/am interesat pt cezariana.Astea sunt tarife la Braila, bine/nteles si ele pot varia de la echipa la echipa de medici. La medicul meu merge asa: mana I = 600-700 lei, mana a II- 250-300, anestezist 150-200, pediatru 150-200, cu specificarea ca la vizita facuta la salon de catre medic se mai da un 50 lei, de regula vizita fascuta la externare, deci mai bine ii dau 150 si apoi 50.
Acum, sector asistente: Asistenta din terapie care pune sonda, branula, intra cu tine in sala de operatie si iti urmareste starea dupa operatie 50 lei, asistenta pediatra care spala copilul si il dezobtureaza, (nu stiu daca e termenul corect) 50 lei si prosop si sapun, asistenta din sala de operatie 30 lei.
Adoua zi 10 lei asistentei care iti face toaleta si 5=10 pt copil
Sector infirmiere: 5 lei pt capatat o camasa noua dupa ce pe cea de dupa operatie o voi face lac rosu.
Apoi de alde 5-10 sa intre la mine la terapie ca e un program ff strict in maternitate la Braila dar daca esti "dragut" te lasa sa intri pe furis.
Mai vreti?????????? sa facem un total????????? Vorba tatalui meu La banii astia iei un copil nou de la magazin![]()
saby spune:
Neata fetelor!!!! Am vazut ca vorbeati despre sutiene de alaptat. Eu am vazut la mothercare(erau set de doua unul alb unul negru) de acolao mi-am luat sutiene speciale pt gravida din acelea cu banda lata sub sani si am mai vazut la baby expo data trecuta la tonus elast care am inteles ca se gasesc si in farmacii eu de la ei mi-am luat o centura pt sustinerea burtii pt a nu te durea spatele, cat despre detergent eu mi-am luat din supermarket de la sano....sper sa nu fi facut reclama.
Va rog dati-mi si mie parola de la mailul comun unde e lista cu spitalul si medicul cu care nastem pleaseeeee!!!!
Pupici la burtici
!!!
Sabina
30+ mamica de
Maia Andreea
pisigri spune:
da multe asistente mai sint, frate !!!
apai aleia care ma ia din salon, ma duce in sala, imi pune sonda etc, ii dau, ca...na, am cum si de unde. Dar aleia care preia copilul in timpul cezarienei cum puii mei sa-i dau si de unde, ca in sala de operatii esti in (pardon) fundul gol si legata de masa....plus ca si la TI mi se pare destul de complicata chestia cu datul, ca si acolo esti in perfuzii alea-alea...o rogi pe asistenta sa iti dea portofelul din bagaj?
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
saby spune:
Cam multi bani
Stau si ma gandesc daca cu banii astia nu nasteam mai comod si decent la o clinica privata
Sabina
30+ mamica de
Maia Andreea
zsuzsu spune:
maya- mersi de sustinere , dar si de nu pot nu am pe cine lasa sa se ocupe sotul nu se pricepe si nu are timp, si daca vreau sa iasa totul cum imi place mie trebuie sa ma ocup eu
silvia 4 ma bucur ca esti mai bine stai cumintica si o sa vezi ca scapi de dureri
ayla - felicitari pt printesa cea frumoasa si ne bucuram enorm ca recupereaza la greutate - asa mai departe

32+
Iulia Petra si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
poze cu noi
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PetraTudor Fetelor, imi cer scuze ca reiau un subiect care s-a mai discutat, dar va rog sa-mi spuneti ce detergent folosim pentru a spala hainutele lui bebe, eu am cautat in wee in supermarket dar nu am gasit nimic senzitive. |
Din "documentarea" mea a rezultat ca ar exista detergenti speciali pentru bebei, cum ar fi Teo bebe, pe asta l-am gasit pe un site (nu spui care, ca nu e voie, dar daca vrei iti trimit pe pm) cu 18ron/2kg. Am inteles ca exista si in supermarket, dar nu am reusit inca sa ajung caut... Am auzit totusi ca orice fel de detergent "sensitive" ar fi bun, eu o sa ma straduiesc sa iau totusi "specialul" asta, cel putin cat e bebe mic de tot.

Denisa-Madalina
29+
cu Adela-Marisa