Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Zsuzsu ce harnicuta esti! Sa te ocupi tu de santier, acuma cu burtica mare, si si pana acum de altfel! Nu pot decat sa te admir! Iti doresc sa reusesti sa termini tot ce ti-ai propus inainte de venirea lui bebe, sa fie asa cum vreti voi.
Sarcina usoara in continuare!

Maya 34+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

adirys - merci mult ideea cu telefonul e super buna, cred ca asa o sa fac si eu, al meu mereu ramane fara baterie. sa ma apuc sa caut cashtile. ce nua ma cumparat, sunt cosmeticalele. nu am nimic pt bb, nici macar pampershi. shampon si ulei nu stiu daca trebuie sa am pt ca la noi in spital nu e sistem room-in.

33+
poze

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

[brown]
Citat:
citat din mesajul lui aris26

adi - bravo, asa da. ce ai pus in bagajul mic? eu ma tot uit la toate si mi se pare ca nu am nevoie de mai nimic in bagajul mic

5 pampersi, servetele umede, samponul special pt bebe si sapunul, o paturica si prosopul de baie.

34+ Andrada Teona

Fetelor, eu am pregatit un pachet intreg de pampersi (24 buc) si un pachet de tot atatea servetele umede, in ideea ca stiu ca ne tin in spital cam 3 zile... si aveam de gand sa mai cumpar crema pentru fundulet (Bepantene, nu?) si, acum ca mi-am amintit citind mesajul, Baneocin-ul.

Sa desfac pachetul si sa duc doar cativa pampersi? L-as lasa asa totusi si daca raman, asta este, sa dea asistentele altor copii. Eu imi iau si trusa de peridurala dar sper sa reusesc fara si in acest caz o las la spital, tot in ideea ca va fi de folos cuiva...

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Si referitor la discutia despre sutienele pentru alaptare, nici eu nu am luat inca, dar ce am vazut in reviste arata foarte bine, sa vedem si in relitate.

Pana una-alta mi-am pregatit doua bustiere moi cu bretele subtiri si ma gandeam ca le trag in jos pe umar, asa cum spunea Aris.

Si hainute "cu deschidere in fata" nu mi-am cumparat, am multe bluzite decoltate care se pot trage in jos ca sa eliberez sanul, am studiat ieri problema

Aris, am vazut ca scriai ca ti-ai facut singura "faimoasele tampoane", eu am luat doar vata (urmeaza sa iau si tifon si cred ca le voi face acolo, dupa cum imi vor spune asistentele... E bine si asa?

Mi-am pregatit de asemenea multe-multe tampoane libresse& always, si normale si de noapte, dischete demachiante, servetele umede si ... fond de ten, blush...

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Ilinca, bravo! Vezi ca se poate si fara dulciuri?!

Zsuzsu chiar ma intrebam ce o fi cu tine. Ma bucur ca esti bine! Ai o burtica superba!

Maya, sper ca te-ai linistit acum cand ai vazut ca bebelina si-a reluat dansul!

Eu mi-am revenit cu durerile de burta. Nu stiu ce am avut ieri de ma durea asa tare..Important este ca mi-a trecut si acum sunt bine!
Cred ca ar fi cazul sa ma apuc si eu de bagaj!!!

Silvia 33+ Natalia (cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Fetele am vorbit pe mess cu (Ayla)Monica, Luana a inceput sa ia in greutate acum are 1,170Kg/37,5cm. Monica va multumeste la toate pt ca v-ati rugat pt micuta Luana:

"monica: Multumim!putin dar e un inceput!i-am citit urarile voastre de ieri
alina:ai sa vezi ca va recupera foarte repede,prematurii au un ritm mai rapid,asa am citit, sa o pupi din partea noastra cand mergi la ea
monica : Si eu sunt asa fericita azi,sunt mai optimista azi.sper sa inceapa sa puna cate putin in fiecare zi.transmite fetelor daca intri,ca si ele s-au rugat si s-au gandit la noi,si uite ca a ajutat, Doamne ajuta!
alina: sigur le spun,santem cu toate alaturi de scumpa noastra Ghiocica
monica:Atunci trebuie sa pape mai cu spor sa nu ne facem de rusine "

29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25

Denisamada ma bucur ca azi o sa fii mai cumintica. Sa vezi ca si contractiile o sa se rareasca. Tin pumnii!

Am vorbit cu dr, si mai marim un pic doza de gynipral. Se temea sa nu ma agit prea tare de la el, dar i-am zis ca ma agit mai are cand simt burtik tare.

Denisa-Madalina 29+ cu Adela-Marisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Eu mi-am luat un sutien de la Aroti. Acum e bun, dar nu stiu daca o sa mai fie dupa ce vine bebelina. Cred ca tot la niste bustiere o sa apelez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvia4

Ilinca, bravo! Vezi ca se poate si fara dulciuri?!

Zsuzsu chiar ma intrebam ce o fi cu tine. Ma bucur ca esti bine! Ai o burtica superba!

Maya, sper ca te-ai linistit acum cand ai vazut ca bebelina si-a reluat dansul!

Eu mi-am revenit cu durerile de burta. Nu stiu ce am avut ieri de ma durea asa tare..Important este ca mi-a trecut si acum sunt bine!
Cred ca ar fi cazul sa ma apuc si eu de bagaj!!!

Silvia bravo, ma bucur ca ti-ai revenit

29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata fetele!!!!

Astazi m-am scapat la somn si... tare bine a fost !!!!
Parca nu imi vine sa cred ca pot dormi cat vreau si sa ma duc la serviciu deasemenea cand vreau !!!

Acum pec in oras, astazi trebuie sa mai iau vata un pachet mare si nu stiu ce crema trebuie pt bebe Bepanthen sau Baneocin , sau fac acelasi lucru ?? Nici cu tetinele nu m-am lamurit deplin dar cred ca merg pe Avent !

Mai am de rezovat si niste pregatiri pt sambata cand o sa fac parastasul de 1 an pt tata si uite ca a trecut saptamana

V-am si sa aveti grija de voi

Plici, ce faci ?????????????????????????????

35+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput