Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Denisamada ma bucur ca azi o sa fii mai cumintica. Sa vezi ca si contractiile o sa se rareasca. Tin pumnii!

Maya 34+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna dimineata fetelor
dupa o absenta destul de indelungata de pe forum, dar motivata

in primul rand vreau sa ii transmit aylei rugaciunile noastre pt sufletelul almei, si de asemenea pt ca luana sa prinda cat mai repede puteri si sa creasca mare- ca frumoasa este deja si sa vie acasa cu mamica sanatoasa cat mai repede
te admir foarte mult pt optimismul si puterea de care dai dovada-asa si trebuie sa fii tare si optimista pt ptintesa luana. multe si pt amandoua

nu am reusit sa citesc tot ce ati mai scris, dar nu mai am mult sa recuperez

noi suntem bine- bblina creste mare si misca tare mult
lipsa mea de pe forum se datoreaza altor probleme- ne-am apucat de renovat casa ce am cumparat-o in vara ca inainte sa nasc sa reusim sa ne mutam
si cum sotul lucreaza eu trebuia sa ma ocup si de mesteri si de cumparat obiectele sanitare si cu organizarea intregii renovari
asa ca daca mai lipsesc sa nu ma dati disparuta dar tare as vrea sa terminam pana la mijlocul lui martie sa apucam sa ne mutaminainte de venirea fetitei.

32+Iulia Petra si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

si am uitat sa va spun ca am pus si eu niste poze cu burtica mea la 31 saptamani,
si daca va rog imi dati si mie parola de la contul comun de picassa please

bb 2

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

chatonel- hmmmm adevarul e ca e cam scump. nu cred sa ajunga bb sa faca vanatai dar nici sa simti tabla nu e normal.

adi - bravo, asa da. ce ai pus in bagajul mic? eu ma tot uit la toate si mi se pare ca nu am nevoie de mai nimic in bagajul mic

inna - hai lasa morcovi ca sunt buni cu carne de vita din cate vezi daca imi aduc aminte bine si tu te-ai chinuit un pic pana sa vezi alea doua liniute...nashterea o sa fie floare la ureche, ai sa vezi.

33+
poze

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

adi - bravo, asa da. ce ai pus in bagajul mic? eu ma tot uit la toate si mi se pare ca nu am nevoie de mai nimic in bagajul mic

33+
poze

AMR 7 saptamani

Am pus ce cred eu ca o sa-mi fie necesar atunci cand nasc adica...camasa, capotel..papucii de casa...un pachet mare de vata si o rola de tifon steril pentru ca nu stiu daca in maternitate se utilizeaza tampoane de astea de vata cu tifon....o rola de servetele, hartie igienica...am pus si 3 prosopape si 3 sapunuri cu bani...cica pentru moasa si pt cine spala pe bebe imediat dupa nastere...bani de 5 si 10 lei..sosete ( 1 pereche), ....un pahar de plastic...cu capac la care pot sa pun pai ( am citit ca e folositor mai ales la cezariana dar si in timpul travaliului), dosarul cu analize, si separat intr-o gentuta toate cosmeticele...sapun, pasta+periuta,crema maini+fata,balsam buze,garmastan,baneocin, crema galbenele(astea le-am pus ca sa nu fac 2 genti cu cosmetice ci una si plina cu de toate) si un prosop mai potrivit, iar pentru bebe 2 scutece de finet, un rand de hainute (albe- in caz ca bebelina iese baiat ) 5 pampersi, servetele umede, samponul special pt bebe si sapunul, o paturica si prosopul de baie.
Am pregatit telefonul mobil si un incarcator...altul decat asta pe care il folosesc acum..sa fie bateria incarcata, are si radio..si am luat si castile in caz ca o sa am chef de muzica in timpul travaliului.
Acu...nu mai stiu ce mai e pe acolo...daca imi mai amintesc..revin.

Pfff ce mult am scris

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

'neata burticutze!

Maria_K mulumesc de intrebare, sint aici pe baricade cu voi, desi scriu mai rar. Eu sint bine, cresc si cresc de nu mai am loc prin casa de mine.

Maya25 ingros si eu rindurile fetelor care te-au linistit si care ti-au spus ca daca la monitorizare ti se spune ca bebelina e ok, atunci nu trebuie sa-ti faci griji. Uite spre exemplu BB1 al meu nu era prea miscaret, abia daca-l simteam o data pe zi si cu cit inainta sarcina cu atit era mai lenes. Si a fost si este un copil sanatos si vioi. Hai ca mai e putin si o sa scapi de grijile astea .

Mady29+ si Mihai - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu

si am uitat sa va spun ca am pus si eu niste poze cu burtica mea la 31 saptamani,
si daca va rog imi dati si mie parola de la contul comun de picassa please

bb 2

poze cu noi

Neata, iti trimit PM cu datele contului.
Ce burtica frumoasa ai !

29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Neata fetelor,
de 1 ora citesc din urma ..........

Am sa mai pun si eu poze, dar cu lucrusoare, cu burtik - probabil am sa urmez exemplul mariei-k, sa-mi fac singura poze, ca tati nu-si face timp.

Vreau si eu parola de la yahoo ! sau pot sa intru fara?

La multi ani (cu intarziere) pt LUANA - sa creasca repede - repede, si sa fie sanatoasa, ca vorba altei fete: frumoasa este !

ada 32+ Maria (sau Andreea) - Sophia si Ana-Gabriela 3ani + 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Madyn multumesc de incurajari, esti o scumpa ca vrei sa ma ajuti. Bine ar fi sa-mi fac griji degeaba si sa fie totul bine, problema e ca bebe a fost foarte vioaie pana acum, facea burta valuri-valuri, daca era lenesa dintotdeauna nu ma miram ca nu prea misca.
In plus, in familia mea a fost un caz in care numai Dumnezeu a facut o minune si s-a intamplat ca la un control ecografic de rutina sa se observe ca bebe preseaza pe cordon si daca nu e scos in max 72 de ore moare in burta la mama. Fara nici un simptom la mamica. L-au scos dupa aprox 12 ore si era in suferinta fetala, avea semipareza faciala la nastere si i s-a spus ca abia in timp se va vedea ce efecte a avut acea suferinta din cauza cordonului. Ca norocul si-a revenit dar cateva luni au tot umblat parintii cu el la medic pt acea suferinta, a luart tratamente, etc. Asa ca eu stiu ca nu e de joaca.
Plus ca eu am mai avut un copil care a murit din neglijenta medicilor iar pe acesta de acum l-am obtinut fff greu.

Maya 34+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Anca: pe bara de sus ai scris cu roshu Contul meu. Daca apesi pe ala iti apar mai multe randuri: profil personal blabla. Tu intri la mesaje private. Acolo undeva in stanga sus ai iar niste desene cu sagetzele unde scrie outbox, inbox etc. Ultimul desen e cu Options. Apesi acolo si bifezi Activeaza mesajele private, chiar primul cerculetz, tre sa-l inverzesti

29
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Ilinca, mi-au folosit si mie instructiunile, in sfarsit am inteles cum sta treaba cu activarea PM, credeam ca daca primesc si trimit inseamna ca am activat optiunea automat

34+ cu

Mergi la inceput