Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Neataaaaa burtici!

Azi noapte am dormit bine asa ca azi dau eu cafeaua cu laptic, ciocolata calda, cappuccino sau ceaiul...dupa preferinte. Va astept.

Denisamada da ce matinala esti!
Cocufan..sper sa ai o zi mai frumoasa azi.

Si acum sa ma laud si eu ...am terminat bagajul pt. spital adica bagajele ca am facut 2...si am terminat si toate cumparaturile pt bebe...am spalat si calcat hainutele...ce mai..o furnicuta!

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Buna dimineata la burticoase!

sa iau niste carne de vaca bio(organica) si sa fac un boeuf carottes (vaca cu morcovi), mi-au dat socrii morcovi cam multi si nu vreau sa se ofileasca pina ii mincam.

Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose

Neata Chatonel

Poti sa-mi spui si mie cum faci reteta asta ..vaca cu morcovi...?

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata adirys,

Reteta este aici:
http://www.marmiton.org/recettes/recette.cfm?num_recette=13581

Io o sa fac asa: iau carne de vaca macra, cca 1kg. Morcovi am mai mult de un kil, am sa ii pun pe toti. O sa incep cu prajit de doua cepe taiate pestisori, apoi am sa pun carnea taiata bucati de marime potrivita (ce exacta sint ) si o las sa se prajeasca putin, cit sa prinda culoare. Apoi arunc in cratita morcovii taiati in rondele si peste pun o sticla de vin rosu, cu mult tanin de preferinta (asa ne place noua, da nu e musai). Las sa fiarba la foc mic pina scade vinul si se fragezeste carnea. Sare nu pun pt ca am tendinte sa retin apa in tesuturi, acum, gravi.
Voilaaaaaaaaaaa

Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Buna, incerc si eu sa recuperez din urma dar stiu ca scrie-ti burticilor, peste 1 sap intru in concediu si am mai mult timp, cu toate ca va citesc in fiecare zi tot nu sunt la zi.
Imi poate trimite si mie cineva un PM , daca se poate sa vad zi eu pozicile voastre, daca se poate si nu deranjez. multumesc
Noi suntem bine, creste si peste 2 sap ne ducem la eco sa vedem ce face mr bebe, iar despre nastere mai am un pic si mor, morcovelul este cu tot cu frunze....as face cezariana dar sa vedem ce spune si medicul.

32+ George Andrei

Mergi la inceput

inna, am pus PM

Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Neata adirys,

Reteta este aici:
http://www.marmiton.org/recettes/recette.cfm?num_recette=13581

Io o sa fac asa: iau carne de vaca macra, cca 1kg. Morcovi am mai mult de un kil, am sa ii pun pe toti. O sa incep cu prajit de doua cepe taiate pestisori, apoi am sa pun carnea taiata bucati de marime potrivita (ce exacta sint ) si o las sa se prajeasca putin, cit sa prinda culoare. Apoi arunc in cratita morcovii taiati in rondele si peste pun o sticla de vin rosu, cu mult tanin de preferinta (asa ne place noua, da nu e musai). Las sa fiarba la foc mic pina scade vinul si se fragezeste carnea. Sare nu pun pt ca am tendinte sa retin apa in tesuturi, acum, gravi.
Voilaaaaaaaaaaa

Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose

Saru-mana...fac si eu azi..dar o sa injumatatesc cantitatile.

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza

chatonel - arata bestial caruciorul si mie mi se pare f confortabil pt bb. la pret nu ma bag, dar de curiozitate, cat e? sa fac si eu o comparatie cu romania.

33+
poze

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

adirys - felicitari pt bagaje. ai grija cu camashile tale de noapte, sa fie cat mai bine impaturite sa nu pateshti ca mine, erau botz cand le-am scos din geanta.

33+
poze

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

adirys, cu placere :) sa-mi zici daca ti-a placut. In mod normal e mai bun a doua zi, dupa ce s-a asezat putin.
aris, am vazut la oferta (e inca perioada, pina la sf de sapt), de la 1200 de euro la noua sute si ceva caruciorul cu landoul si scaunelu de masina grupa mica Io le reprosez la toate astea ca atit landoul cit si scoica au doar putin burete inauntru, se simte tabla aia de cred ca o sa faca BB vinatai, daca nu e grasun(a).

Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

adirys - felicitari pt bagaje. ai grija cu camashile tale de noapte, sa fie cat mai bine impaturite sa nu pateshti ca mine, erau botz cand le-am scos din geanta.

33+
poze

AMR 7 saptamani

Am grija..de fapt camasa cu care o sa nasc poate sa se boteasca ca nu ma deranjeaza....iar celelalte 2 pentru purtat dupa o sa le aduca tati a doua zi in geanta mare..si acolo le-am aranjat bine.

34+ Andrada Teona

Mergi la inceput