Cozonacei de noiembrie_decembrie2008(17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

am citit la cap trecut pataniile ancai cu taiatul unghiilor. Fetelor, va rog eu, NU puneti NICIODATA spirt pe o rana deschisa. Spirtul se fol in jurun ranii, nu pe rana. Ranile trebuie dezinfectate cu apa oxigenata si puteti pune baneocin pudra.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

am citit la cap trecut pataniile ancai cu taiatul unghiilor. Fetelor, va rog eu, NU puneti NICIODATA spirt pe o rana deschisa. Spirtul se fol in jurun ranii, nu pe rana. Ranile trebuie dezinfectate cu apa oxigenata si puteti pune baneocin pudra.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Uite c-aveam baneocin pudra, si sta degeaba. Stiam eu ca nu e voie spirt pe rana deschisa, insa soatza o tinea pe-a lui. Degetelul e ok acum, dar am tras o sperietura mai ales a doua zi cand am avut impresia ca e rosu si se infecteaza...

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

uitati aici explicatii:
http://sanatate.jurnalul.ro/articole/115120/cum-se-ingrijesc-ranile-usoare.html

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Acum mi-am dat seama ca eu niciodata nu urez bun venit, nu felicit pe nimeni, nu compatimesc pe nimeni, , in scris. Insa va citesc si va recitesc zilnic, laptopul e deschis nonstop si DC-ul e pe bara, F5 deja s-a tocit de la refresh-uri.
Sunt cu voi cu toatele in fiecare clipa , cu Stefanut, cu Raphael, cu botezul, cu sudocrem-ul, cu refluxul... na, m-apuca lacrimogeneala si impartasania la 12 noaptea, facand supa de pui...
Ma duc langa bursucii mei ca e mai sanatos, supa e gata, v-am pupat, o zi nemaipomenita maine!

Povestea nasterii
_

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Mirtha, multzam de info, dar uite ce scrie pe prospect la Fluor Vingantoletten asta:
Administrarea simultana de ioni de calciu si magneziu sub forma de lapte sau produse lactate reduce absorbtia de fluor.
Pai ai nostri bebei nu mananca DOAR produs lactat? Sau laptele de mama nu se pune....

se recomanda administrarea intre mese.
daca te decizi, eu iti recomand zymaflor 0.25 mg.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Anca nu stiu ce sa spun ref. la remarca ta. Eu nu sunt interesata de administrarea Fluorului pt. ca studiile pe aceasta tema sunt destul de confuze , contradictorii. Stiu insa ca erau mamici care intentionau sau car erau convinse de beneficiile fluorului iar pe prospect observ ca scrie : 1 tableta pe zi incepand cu varsta de 2 saptamani pana la varsta de 12 luni. . Banuiesc ca, fie reductia de care spuneau in prospect , nu se confirma in cazul sugarilor , fie pur si simplu au simtit nevoia sa sublinieze ca absortia este diminuata de "ioni de calciu si magneziu sub forma de lapte" pt. a atrage atentia asupra unei mai mici sau mai mari eficiente a produsului. Nu stiu ce sa zic. Cred ca un medic ar putea cel mai bine sa lamureasca informatia ref. la absortie.

Edit - Carmen vad ca a oferit explicatia. Deci simultan era chiar...simultan.

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Mirtha, multzam de info, dar uite ce scrie pe prospect la Fluor Vingantoletten asta:
Administrarea simultana de ioni de calciu si magneziu sub forma de lapte sau produse lactate reduce absorbtia de fluor.
Pai ai nostri bebei nu mananca DOAR produs lactat? Sau laptele de mama nu se pune....

Povestea nasterii
_

Emma este iubire

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Am ajuns cu cititul la partea cu dulciurile ....
Bine ca eu am slabit cu stresul din ultima saptamana si pot sa bag in mine ca sparta . dimineata nu am deloc burta, dar spre seara, dupa tonele de mancare, se vad ceva sunci. Nu mai tine musculatura...e lasata. trebe sport . Mi-am facut abonament la sala. mai trebuie si sa merg????

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

fetelor...noi suntem bine...dupa ziua de ieri cand a plans toata ziua...nu-l multumea nimic...l-a durut burta...azi a fost bine...am fost afara la plimbare..ne pregatim incet de botez...il avem pe 22...am luat fotograf...ursitoare, formatie...etc..

GINEY....am citit si am fost profund impresionata dar extrem de fericita ca totul a iesit bine!!!

babyzapi...nu sunt in regula bubele lui rafa..le-am vazut...aia nu este dermatita frate, si nici alergie...este infectie

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

izabela....stiu ca este un medic dermatolog extraordinar de bun la budimex...din pacate memoria mea este grav afectata...sunt un pic depresiva...

daca beau un pahar de suc de portocale facut in casa...dauneaza?

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Vrabiutza, Laura, Diana, Otilia, Julia: Multumesc de raspunsuri.

Diana, piticul a luat 730g in prima luna si ieri am fost din nou la cantarit si a luat 290g in 12 zile, adica 24g/zi. Nu e f. mult, dar e in limite, zic asistentele (cica sa fie intre 20-30 g/zi). Ele zic sa nu-mi fac probleme ca ia in greutate si face caca si pipi bine, dar pe mine ma supara reactia lui. E clar ca ii e foame seara (dupa-masa suge cam la o ora, uneori si la 30 de min., iar seara pe la 8-9 nu prea mai ramane mare lucru in tzitzi). Oricat l-as tine la san, vad ca productia nu se regleaza. Si e asa o diferenta intre cum papa dimineata (cand e sanul plin si se satura dintr-un san) si cum papa seara, tot agitat si nervos ca nu iese lapte....

Vrabiutza: Beau si ceaiuri (de fenicul, ca numai din asta am gasit), iau si pastile din plante, am folosit si pompa vreo 10 zile....seara tot n-am lapte.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput