Cozonacei de noiembrie_decembrie2008(17)
Raspunsuri - Pagina 7
mar_ysa_28 spune:
Andruta sa iti traiasca m-am delectat cu poze...dd ce frumoase sunt...cum le cheama?
Citat: |
citat din mesajul lui andutza_02 Buna dragele mele...Am intrat sa mai citesc si eu un pic ca am ramas pe la cap 9.Ma bucur sa vad ca sunteti asa active eu nu mai am timp nic sa respir, stau cu bebelinele non stop.Mai nasol e ca mama nu poate sa-si ia concediu ca mai statea ea cu fetele asa ca sotul sta cateva ore cu ele cand vine de la job si apoi eu, de cand au inceput colicii dorm foarte haotic si mananca tot haotic asta se intampla indeosebi noaptea cand mami face nopti albe iar ziua prindem cateva ore de somn dar fff putin.E foarte greu cu doi bebei dar nu am incredere in nicio bona ca sa-mi pot lasa copii pe mana ei.Asta e, e greu dar si frumos sa le vad cum cresc zi de zi...Am pus si pozite la semnatura ...va pupam si sper ca intr-o luna sa putem fi si noi mai active pe forum... http://s698.photobucket.com/albums/vv350/andutza_02_2009/ |
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
mar_ysa_28 spune:
Botezul se poate face oricand nu este la nunta numai ca nu este de preferat din cauza petrecerii pt ca oferi mancare de dulce...
Citat: |
citat din mesajul lui justme25 Buna fetelor, de trei zile citesc capitolele si tot spun ca o sa scriu si eu, dar cand termin de citit ori se trezeste fata, ori plange si uite asa nu am apucat sa mai scriu. Despre noi ce sa va spunem? Suntem bine, ne facem mari. Avem deja 5 kg la cele aproape 7 saptamani pe care le avem, urmeaza sa facem si noi vaccinul de doua luni. Noi inca nu am facut botezul, urmeaza sa il facem undeva prin martie. Vroiam sa va intreb ce stiti voi, se face botez in postul pastelui sau nu? Gynie imi pare rau ca ati trecut prin atatea, dar slava domnului,bine ca sunteti ok acum. Cum spuneau si fetele, copilasul va uita clipele astea infioratoare, mai ales ca are 2 parinti minunati care ii sunt alaturi. Un de la noi sa mai uitati de necaz. Justme |
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
mar_ysa_28 spune:
Ginye nu pot decat sa ma bucur ca sunteti bine...am plans in brate cu pitika mea cand am citit si imi imaginez ca ati trecut prin clipe ingrozitoare inva Stefanut se va face bine si tu super mami o sa te bucuri de zambetele lui mai mult decat orice pe lumea asta...
Miky-ea spune:
Ginye,refacere rapida lui Stefanut ,iar tie multa putere sa treci peste toate!Esti o mamica luptatoare,iar Stefi e norocos sa te aiba!
Babyzapy,offf..am vazut poza... doresc din tot sufletul sa treaca cat mai repede!
Diana,scump foc puiul tau!
Andutza,ai doua printese frumoase!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
BraveGirl spune:
tot in urma cu cititul
gynie, am plans cd am citit. Nici nu pot sa ma gandesc la ce a fost in sufletul tau. Stefanut e norocos ca are asa o mamica.
Babyzapi, am vazut poza cu Raphael. mititelul, ti se rupe sufletul. sper din tot sufletul sa gasiti cauza.
eu sunt ceva mai bine. Tzitzi parca produc ceva mai mult. am tot pus bebelina sa suga, ca sa creasca productia. De maine incep si sa ma mulg, ca nu mai am decat cateva pungute la congelator.
Sunt fericita ca azi a venit tanti sa ma ajute la curatenie
PS: daca nu mai intru, inseamna ca al meu sot mi-a banat accesul la forum
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
bertha spune:
La multi ani, Ana Teodora si Mircea Andrei!
Ginyie, Bine ati revenit acasa! Am citit cu sufeltul la gura povestea si m-a impresionat pana la lacrimi bietul Stefanut care plangea de foame...totul va trece si va creste mare, frumos si sanatos si te va face sa fii tot mai mandra de el. Stiu ca ti-a fost greu, ca inca iti este si iti va mai fi o perioada, dar trece totul si nimic nu-i intamplator, Stefanut are cea mai puternica, mai curajoasa si mai frumoasa mamica.
Babyzapi, ce sa mai zic de micutul Raphael, mi se rupe sufletul, te inteleg cat iti e de greu sa-i ingrijesti bubitele. Of, nu pot sa cred ca nu se gaseste solutia si sursa alergiei...poate daca schimbi apa...apa plata nu-i recomandata la bbii, o fi de la unul din compusii din apa? Dau si eu cu presupusu', daca nici medicii nu stiu, o luam asa, pe incercate. Va pup, Doamne ajuta sa treaca repede!
Eu am reusit sa iau azi prima de nastere, trusoul nu, o sa ma sune ei cand vin banii.
Ne-am cantarit asta-seara si la 2 luni si 3 sapt are 5200g, adica in ultimele 3 sapt a pus 500g. Sunt multumita, fata de cum incepuse luna asta, e deja mult mai bine.
A venit mama la noi cateva zile si imi e mult mai usor, mai respir putin, a trecut ea la citit povesti, ca eu m-am saturat de citit zilnic "Hansel si Gretel" Orice am citi, trebuie sa rezervam timp pt "Hansel si Gretel", altfel e deranj mare.
Va pupam!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Sorvint spune:
Pentru ca vorbeam zilele ieri despre greutate si sport, atasez mai jos un link unde sunt mai multe exercitii pentru diverse parti ale corpului. Cu un clik pe fiecare imagine se deschide o pagina cu mai multe exercitii. Asa ca fetelor spor la sport
Sper sa va fie de folos
http://www.sanatateata.com/frumusete/exercitii.htm
anca_27 spune:
Mirtha, multzam de info, dar uite ce scrie pe prospect la Fluor Vingantoletten asta:
Administrarea simultana de ioni de calciu si magneziu sub forma de lapte sau produse lactate reduce absorbtia de fluor.
Pai ai nostri bebei nu mananca DOAR produs lactat? Sau laptele de mama nu se pune....
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire
monicus spune:
Buna seara dragi mamicutze....
am reusit sa citesc si eu ce a mai fost zilele acestea pe forum.. si in sfarsit sunt si eu cu cititul la zi. Nu am mai reusit sa tin "pasul" cu voi deoarece am avut musafiri si treaba prin casa.. spun asta pt ca eu sunt singura.. sotul meu este la servici si eu raman cu printzesa singura. Doamne ajuta! suntem bine.
Ma bucur pentru gyne ca a reusit prima operatie.. si tinem pumnii sa fie bine si la celelalte operatii. Dumnezeu sa te ajute in tot si sa fii o fire calma, tare si curajoasa si sa treceti cu bine peste toate.
Esti o mamica tare viteaza care are curaj si putere de a trece cu bine peste toate obstacolele. Sa o tii tot asa, optimista ca totul se va sfarsi cu bine.
Vreau sa le urez mamicilor care si-au crestinat puiuztii zilele acestea, multa sanatate si ma bucur ca ati reusit sa ii crestinati asa cum se cuvine.
Otiliav bine ai revenit in RO sper sa ai parte de o sedere frumoasa si sa aveti grija de voi.
Babyzapi suntem alaturi de tine sa gasesti cauza alergiei. Ma bucur ca esti o mamica tare si curajoasa. Sanate multa micutzului si sa ii dispara cat mai repede bubitzele.
Sanatate multa le doresc la tolate mamicutzele si la toti bebei.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 7+ saptamani
pozele mele
Otiliav spune:
Sa dau si eu un semn de viata.
Ginye, bine ati venit acasa, refacere usoara, ma bucur mult ca operatia a fost un succes.
Ramo, ti-am scris si pe mess, prima melodie din www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=12cd37abca31cabd852691&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj mi-a ramas la suflet pentru botez, Nu stiu cum se numeste, doar ca o canta Dan Spataru, as vrea sa o descarc si eu de undeva dar imi trebuie numele.
Diana, l-am admirat pe Tudorel vesel, ce fericit este el cu noua jucarie. Pare tare interesanta.
Olivia, in Norvegia doar saltele din burete dur am vazut, la Bucuresti am Relaxa cu arcuri. Daca vrei sa stea si la 3 ani in patut atunci te intereseaza sa nu se lase sub greutatea copilului. Daca intentionati sa-l tineti o perioada scurta, bb fiind mic nu va avea o greutate mare ca se se lase salteaua sub el. Din astea doua care le am nu stiu sa-ti spun care-i mai buna, asta pe arcuri e mai distractiva ca poate topai tare frumos pe ea .
Z_Iulia, ai terminat examenele?
Justme, botez se poate face oricand, numai ca in post nu-i potrivit sa faci petrecere si mancare de dulce. Nici noi nu stim exact cand vom face dar imi dorec sa nu intram in post, deci maxim 22 februarie.
Andutza, ce fete frumoase, ce noroc pe ele sa se aibe una pe alta. Si mie mi-a placut poza de la nastere, ele inca aveau manutele vinete.
Mamiseli, eu ti-as sugera sa o tamponezi cu putin albastru de metilen (asta pe langa spalat cu apa de fiecare data, uscat bine si chiar si bai de aer). La Ana mereu aveam succes cu el dupa ce epuizam alte variante.
Sudocrem cred ca mi-a dat si mie o prietena adus din Anglia dar la elisa nu a fost eficient. Se gaseste in Romania?
Mav, sper ca esti bine.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre