Cozonacei de noiembrie_decembrie2008(17)
Raspunsuri - Pagina 6
spiridusul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Nu am gasit Elidel...am fost la farmaciile, Dona, Carmen, Helpnet si Beller o sa mai caut maine cand ajung din nou in oras, o sa incerc la Sensiblu. Am facut salata de boeuf ...buna...azi n-am stat locului nici macar o clipa, sunt lesinata...iar de mancat...am papat doar 2 merdenele ...ma pun sa pap cat ma mai tin inca pe picioare. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELA Povestea nasterii |
poti sa schimbi medicul si inainte de 6 luni.... am impresia ca isi ia ea mai multi bani pana in 6 luni... e doar un feeling, e posibil sa nu fie adevarat
ti-am gasit elidel la o farmacie de langa mine.. dc nu il gaseshti nicaieri... da de veste
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
ginye55 spune:
Babyzapi am citit despre bb Raphael. Of... Sper sa gasesti cat mai repede cauza sa-i treaca.
Z_IULIA
Sorvint din pacate, dar si fericire ca se poate asa repede, peste cateva luni urmeaza cea de-a doua operatie, mult mai complicata decat asta pentru ca implica osul (refacerea palatului).
Eli Spiridus
O imbratisare calda tuturor mamicilor!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Spiridusu nu-mi vine sa cred ca te-ai interesat de elidel pt mine ...mai lasat no comment...sarutmana . Da-mi un PM cu nr tau de tel, te rog, maine cand sunt in oras, daca nu gasesc in drumurile mele, te sun
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
Babyzapi, imi pare tare rau pentru micutul tau. Ai mare grija de el. Sper ca de data aceasta sa gasesti calea spre vindecarea completa.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui andutza_02 Buna dragele mele...Am intrat sa mai citesc si eu un pic ca am ramas pe la cap 9.Ma bucur sa vad ca sunteti asa active eu nu mai am timp nic sa respir, stau cu bebelinele non stop.Mai nasol e ca mama nu poate sa-si ia concediu ca mai statea ea cu fetele asa ca sotul sta cateva ore cu ele cand vine de la job si apoi eu, de cand au inceput colicii dorm foarte haotic si mananca tot haotic asta se intampla indeosebi noaptea cand mami face nopti albe iar ziua prindem cateva ore de somn dar fff putin.E foarte greu cu doi bebei dar nu am incredere in nicio bona ca sa-mi pot lasa copii pe mana ei.Asta e, e greu dar si frumos sa le vad cum cresc zi de zi...Am pus si pozite la semnatura ...va pupam si sper ca intr-o luna sa putem fi si noi mai active pe forum... http://s698.photobucket.com/albums/vv350/andutza_02_2009/ |
Sa-ti traiasca printesele! Dulci foc, mai ales aici http://s698.photobucket.com/albums/vv350/andutza_02_2009/?action=view¤t=IMG_0951.jpg
Teodora la 2 luni
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui Mirtha Aleinad.g am reusit sa gasesc Infanrix - penta si hexa - la depozitul Pharmasud. Le-am luat pe ambele sa nu risc ceva probleme la 6 luni. |
Multumesc pentru informatie! Dupa ce facem vaccinul de 2 luni (pe care pediatra noastra il face la 2 luni jumatate ) merg si iau si eu celelalte 2 doze sa fiu sigura.
Teodora la 2 luni
spiridusul spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aleinad.g
Multumesc pentru informatie! Dupa ce facem vaccinul de 2 luni (pe care pediatra noastra il face la 2 luni jumatate ) merg si iau si eu celelalte 2 doze sa fiu sigura. Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora la 2 luni |
sfatul meu ar fi sa nu te risti sa tii tu vaccinul in frigider
in romania lu' anii 2000 se mai ia curentul ..uneori.... eu am patit-o
am luat vaccinul de 6 luni, odata cu al de 2 luni
un dorel a dat cu tarnacopul intr-o tzeava si am stat fara curent o noapte... drept urmare infanrix-ul meu a juns la ghena
babyzapi, mi-a luat fix 5 minute sa caut numarul pe net.. si inca 5 sa imi raspunda la telefon, sa aflu daca e pe stoc, i daca il da si compensat...., poi, de ce suntem aici, ca sa ne ajutam, nu?
stiam sigur de la o prietana ca l-a luat de acolo...
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
babyzapi spune:
Gynie si Aleinad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui spiridusul sfatul meu ar fi sa nu te risti sa tii tu vaccinul in frigider in romania lu' anii 2000 se mai ia curentul ..uneori.... eu am patit-o am luat vaccinul de 6 luni, odata cu al de 2 luni un dorel a dat cu tarnacopul intr-o tzeava si am stat fara curent o noapte... drept urmare infanrix-ul meu a juns la ghena |
Crede-ma ca m-am gandit si eu la asta. E motivul pentru care stau cu termometrul in frigider de 3 saptamani de cand l-am luat pe cel pentru 2 luni. Dar si sa ajung la 4 luni si sa aflu ca nu mai e pe piata ca nu s-au mai gandit unii sa-l importe sau mai stiu eu din ce alte cauze ... Mai vadem pana pe 15 cand il facem pe primul ce hotarare vom lua.
Teodora la 2 luni
lauramiron spune:
Azi n-am intrat deloc, n-am avut timp nici sa respir....vreau doar s-o pup pe Gynie si pe Stefanut, bine v-ati intors sanatosi acasa.
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo