Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(129)
Raspunsuri - Pagina 8
cami_antonia spune:
BEBELUSI plsssssss trimite-mi nr tau de tel pe PM ...plsssssssssssssss
38+

AMR 9 zile pana o vom cunoaste pe ANTONIA IOANA

Camelia
anca_ spune:
Eu tocmai am sunat la pediatru, bebe iar s-a trezit cu un ochi lipit, cu o crusta galbuie pe gene. Am lasat mesaj si astept sa ma sune asistenta inapoi, asa e procedura aici daca nu e urgenta.. SPer sa nu fie nimic grav..mai are careva problema asta cu bebeul? Aveti idee ce poate fi?
ttenzika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_ ttenzika, aici ne-au spus ca e ok sa aiba 4-5 ore intre mese, dar numai o pauza asa mare pe zi..in rest trebuie sa manance la 2-3 ore..asta ar fi teoria, acum practica e diferita Tutu, veronica felicitari! Sa aveti bebei sanatosi si papaciosi si voua recuperare usoara!! |
i-am bagat tzitzi fortat in guritza si a mers
mamica de Alecsandra
ttenzika spune:
| citat din mesajul lui anca_ Eu tocmai am sunat la pediatru, bebe iar s-a trezit cu un ochi lipit, cu o crusta galbuie pe gene. Am lasat mesaj si astept sa ma sune asistenta inapoi, asa e procedura aici daca nu e urgenta.. SPer sa nu fie nimic grav..mai are careva problema asta cu bebeul? Aveti idee ce poate fi? |
eu cunosc pe cineva care a avut asa probleme cu bebe dar stiu ca nu a facut nimic special doar spalaturi cu ser fiziologic
..si daca o fii doamne fereste ceva mai grav nu te stresa ca ai sa vezi ca o sa fie bine..a cum sunt atatea alifii si medicamente inact o sa fie bine bebele tau.. sunt alti parinti saracii de ei cu probleme.. nu noi ca ne vaitam pentru orice
poop dulce si sunt curioasa ce iti spune asistenta
mamica de Alecsandra
bebelusi spune:
Anca, Stefanelul soramii a avut problema asta cu ochisorul cand era mic si i-l curata cu ser fiziologic. Bebeii fac asta de la curent ca sunt foarte foarte sensibili. Nu te stresa ca nu e nimic grav. O sa treaca. Stiu ca si sora-mea era stresata.
39+
Vlad Mihai
AMR 1, 2 zile pana imi vad ingerasul 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anca_ spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri.
Tocmai a sunat si asistenta, zice ca e un canal lacrimal infundat si e o problema frecventa la nou-nascuti..trebuie sa il curat cu apa calduta si dupa aia sa ii masez usor. Ar trebui sa vad rezultate in cateva zile.
A zis ca nu e grav...dar in cazul in care zona se inroseste sau umfla sa ma prezint la doctor..eu sper sa se rezolve cat mai repede.
DarkBendis spune:
Anca, si noi am patit la fel cu ochisorul lui bebe. Spalat cu ser fiziologic, picauri Genticin de 2 ori pe zi si intr-o saptamana a trecut. A, si sa stii ca si lapticul tau e bun... cate o picatura la ochisorul celui mic face minuni
Am inteles ca probleme de-astea apar deseori la bebeii mici. Sper sa treaca repede si la voi
BEBELUSI, noapte buna si pe maine... 

si pentru Cristina 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
bebelusi mercic 

.... DOAMNE AJUTA MAINE ....
38+

AMR 9 zile pana o vom cunoaste pe ANTONIA IOANA

Camelia
IRINA.C spune:
| citat din mesajul lui anca_ Eu tocmai am sunat la pediatru, bebe iar s-a trezit cu un ochi lipit, cu o crusta galbuie pe gene. Am lasat mesaj si astept sa ma sune asistenta inapoi, asa e procedura aici daca nu e urgenta.. SPer sa nu fie nimic grav..mai are careva problema asta cu bebeul? Aveti idee ce poate fi? |
DA noi!din spital fir-ar sa fie...e conjunctivita, eu dau Tobrex contine tobramicina.O sa pui picaturele si va trece ...pn la urma .Eu cred ca le subdozez..
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
lisa79 spune:
ooof mai Irina,putere,da?
bebelusi
cristina
anca,am auzit si eu de spalat cu lapte.incearca,va trece oricum.
la Anuta mea ii cam place sa adoarma la san. e bine? voi patiti? cum procedati?
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!