Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(129)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelusi spune:
Lisa, ai un pic de rabdare sa nasc si eu si apoi vedem noi ce retete folosim sa slabim. 
Tutu felicitari, ce fericita trebuie sa fii la ora asta ca iti tii minunea in brate.
Cami!!!unde esti??
38+
Vlad Mihai
AMR 2 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
fil_lily spune:
Multumim fetelor
Pt.fetele care adapteaza lista de inceput, Arianna s-a nascut la 40+1 sapt. dpn era 30 ian.
l-am trimis pe tati dupa aparatori pt san
eu nu stiu ce sa fac cu ea, e tare friguroasa, cand o schimb urla intr-una si se invineteste,azi vreau sa ii fac baita, poate doarme si ea in noaptea asta, dar mi-e groaza de cum face cand o dezbrac.
voi cum ati procedat?
Pe 1 februarie a venit pe lume Arianna Timea
lisa79 spune:
asa facea si Anuta...acum nu mai plange sau plnge pana pun scutecul pe ea. o sa se obisnuiasca
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fil_lily Multumim fetelor ![]() eu nu stiu ce sa fac cu ea, e tare friguroasa, cand o schimb urla intr-una si se invineteste,azi vreau sa ii fac baita, poate doarme si ea in noaptea asta, dar mi-e groaza de cum face cand o dezbrac. voi cum ati procedat? Pe 1 februarie a venit pe lume Arianna Timea |
(1) Pune un scutecel/o bucata de cearceaf sau mai bine de finet peste locul unde o schimbi (banuiesc k e din mushama, poate de asta are senzatia de frig)
(2) Eu o alaptez cateva minute pe Eliza inainte de-a o schimba, altfel urla de-o aude cartieru'
Ira, mamica Elizei
ttenzika spune:

Felicitari TUTU
-chiar cand ma laudam si eu ca am un bebe cuminte atunci parca s-a rupt cerul
,de la ora 11 azi dimineata pana la ora 18 am tinut-o numai in plans si urlete, schimbam scutec, dam tzatza.dormim 10 minute apoi iar san(binenteles sa ne jucam cu el
)
,de abia pe la sase a luat-o sotul si a linistit-o frumos pe burtica lui si a dormit o ora, apoi repede i-am facut baie si cand sa papam a adormit
acum intrebarile mele sunt:
1-oare poate sa aiba fata mea deja colici la 2 saptamani??? nu e prea devreme??
2-acuma
cat timp o las sa faca nani ca ultima oara a supt(mai serios ma refer)la ora 16..daca o las sa doarma nu e vreo problema ca sta atata timp fara papa???
1 zi pana la marea intalnire 
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
bebelusi spune:
Fetelor, ce e linistea asta pe aici? Pe unde umblati? Eu va las ca ma duc sa mai pregatesc ultimele detalii pentru spital si plec sa fac nani
. 

Astea sunt pentru fetele care vor naste in lipsa mea. Sa dea Dumnezeu sa avem niste nasteri usoare si copii sanatosi. 
39+
Vlad Mihai
AMR 1, 2 zile pana imi vad ingerasul 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
bebelusi aici sunt ... am fost plecata putin sa iau cercelusi pt bebelina sa ii fac gauri inca din spital ... si nu am rezistat si am luat 2 perechi in loc de una .... ahahaha ...
si dupa ce am venit nu m-am simtit f bine si am stat in pat pana acum ... iti doresc multa bafta maine ...
si eu maine merg la doctorita de aici dupa care imi voi continua drumul spre bucuresti .....
daca pana in luna a 8-a parca nici nu am avut burtica ... acum ma simt din ce in ce mai grea ... ma intorc greu in pat de pe o parte pe alta si am greturi in continuare la greuuuuuuuuu ... de parca nu mai pot manca nimic .....
ela2233 si eu maine inchei saptamana 39 ... deci si tu esti in gasca noastra BEBELUSI, ELA, CAMI , JASMI ... una dupa alta ... sa vedem cine se inscrie prima la nastere ....
cadia bine ai aparut .... imi era dor de tine ... 
roxana ai niste copii minunati .... da nu inteleg de ce zici ca tie nu prea iti arde de ras .... cand ai vb super de imbutelierea laptelui tau .... si eu cred ca ar trebui sa te bucuri ca il ai ....

38+

AMR 9 zile pana o vom cunoaste pe ANTONIA IOANA

Camelia
cami_antonia spune:
BEBELUSI plsssssss trimite-mi nr tau de tel pe PM ...plsssssssssssssss
38+

AMR 9 zile pana o vom cunoaste pe ANTONIA IOANA

Camelia
anca_ spune:
ttenzika, aici ne-au spus ca e ok sa aiba 4-5 ore intre mese, dar numai o pauza asa mare pe zi..in rest trebuie sa manance la 2-3 ore..asta ar fi teoria, acum practica e diferita
...eu zic sa o lasi vreo 5 ore, daca nu se trezeste trezeste-o tu.
Tutu, veronica felicitari! Sa aveti bebei sanatosi si papaciosi si voua recuperare usoara!!