Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(129)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

anuntam si noi o crestere de 1 pound.are mama o fetita grasunica foc!
felicitari noilor mamicisa va traiasca licuricii

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

am examen si tre sa invat si nu am chef

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Noi p baricade dar nu ma plang...a dormit de la 12 juma la 2 45 a adormit la loc yuppp la 3 juma si acum trezit la 6...lasat tati in dormitor ca la 7 si 15 ii suna ceasu..serviciu...si noi in sufragerie facem spumicole...bb nema somn se lupta cu mainile lui.Azi avem 3 saptamanisi 3490gr adik vreo 3 kile juma si mami si tati neste neuroni minus

Cami asteptam vestik uite bebelusi ne-a facut-o!
Miere......frumosi sunteti Doamne!si bb Aidan e f dragutzel, o sa zic si eu un "populism" dar cred ca seamana cu tine.Si cate kg pierdute...yamii

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bebelusi, Yashi, oanaq felicitari!!
La multi ani veronica si micola
Daiopri imi pare rau de faza cu masina. Sper sa nasti cat de repede vrei tu.Motanul cum se mai simte?
Daiopri, Jasmi, Cami

Am vazut poze foarte frumoase.
Mamicilor multa putere sa treceti peste oboseala zilelor astaea. Si mult laptic.
Cristi spor la invatat.

37+ cu Fabian si Dorian
AMR 3- saptamani

Mergi la inceput

Aalina zi-ne si de tine, care mai e treaba?scrii mult mai putin...

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Eu sunt bine. Stau cumintica pentru ca vreau inca doua saptamani sa stea bb la caldurica desi azi am facut 37. Luni o sa merg la control sa vad ce mai zice medicul. Zilele trecute am avut o stare ... si am incercat sa imi revin. Da acum sunt pe baricade.
Ma odihnesc cat pot de mult si ma joc toata ziua cu Dorian si ne pupacim. Ma tot gandesc cat de greu imi va fi in primele zile la ce citesc pe aici sa nu mai stau asa mult cu el si parca imi fac acum rezerve.

Bb mic nu mai e foarte jucaus dar din cand in cand imi da cate un semn ca sa nu ma panichez. Deci toate bune.

37+ cu Fabian si Dorian
AMR 3- saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Felicitari multe noilor mamici, ma bucur ca ati reusit sa va tineti bebeii in brate si va urez din suflet refacere rapida si laptic mult mult pentru frumusei!

Noi suntem in continuare cu alaptare si muls pe langa, nu ca nu as avea lapte dar domnisorica mea e cam lenesica, asa ca eu completez alaptarea cu lapte in bibe, tot de la san...de rasu`plansu`, stiu, ca stau noaptea dupa alaptare sa mulg, dar asta e situatia, ma adaptez dupa prunca.

Francesca are in continuare momentele ei, cand nu sunt ocupata de Nathalie, de ea ma ocup.... ce vremuri erau cand o aveam doar pe Francesca si cand nu era la san la mine dormeam.....

Fetele, Nathalie a mea nu are colici prea des,(sau poate e prea micuta inca, are doar 3 saptamini si o zi) eu beau ceai de fenicul si in rest doar citrice, kiwi si varza de tot felul evit, in rest cam maninc ce vreau. I-am facut ieri testul auditiv, e obligatoriu aici, si amindoua urechiusele functioneaza perfect. In brosura pe care am primit-o scria sa fim atenti la racelile bebeilor, daca au raceli care dureaza mai mult sa fie controlate si urechiusele, ca sunt de obicei afectate si in perioada de raceala aud mai prost bebeii, de obicei fara consecinte ulterioare. Saptamina viitoare avem cantarire, control si masurare de 4 saptamini.

Azi am fost doar cu Francesca si Paul la vanat de canapele, nu am gasit ceva ce ne place deocamdata, sambata iarasi.... cam atit....

Pentru fetele care se mulg, un truc care merge la mine: dupa ce ati muls la ambii sani, mai alternati citeva minute la unul si la altul, vine iarasi laptic... sau am mai zis, nu mai stiu, s-ar putea ca sunt zabauca de cap....(azi noapte de la 3 la 5 Nathalie a vrut sa fie intretinuta, nu avea chef de somn ci de jucat, si evident mi-a facut de doua ori caca exact dupa ce o schimbasem).

Gata fug ca ma striga Nathalie.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Mesajul de mai sus l-am scris ieri dupa-masa si a intrat doar azi... e ceva cu compu meu sau cu dc-ul.

oricum va pup pe toate si mult succes daiopri si restul cu burticel!

Mergi la inceput

Mai fetele!!Unde sunteti?Pai tati a plecat la serv, noi am mai papat o ora si ceva de somn si doar 3 mesaje noi?Hai cu trezirea cine bea ce bea ca eu nu beau deloc cafeahaideti!Asteptam vesti de la Cami azi!

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Eu vin cu laptele ca de doua zile am niste arsuri de nu mai stiu ce sa fac.

37+ cu Fabian si Dorian
AMR 3- saptamani

Mergi la inceput