Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(129)
Raspunsuri - Pagina 19
roxanaz spune:
andre_ea, da, musai vreau sa dau kg jos. sa am motiv sa ma premiez cu niste costume noi de baie (e o boala de a mea). crizele de colici sunt si dimineata, si la pranz, eu stiu din experienta si din povestile altor mamici ca se accentueaza dupa-amiaza si seara.
alinuk, multumesc de compliment dar al doilea e fata ![]()
daiopri tin pumnii sa nu intri in 41!!! imi pare tare rau de spartul masinii... bine ca ai inlocuit jocul. pupici!
IanFeb09 spune:
Seara buna la burtici,
De la ora 16.00 pana acum 10 min Sabinuta a urlat aproape non-stop...sunt epuizata...
. MAMA LOR de COLICI si cu cine i-a inventat. Imi e si mila de ea cand o vad cum se strange, se inroseste...OFFFF. Sper sa treaca in curand.
Crisspy, maiiii ce pozeeee frumoase!! ce mireasa SUPERBA ai fost! Si ce burtica sexy ai!!! Sa nu ne dai tu poze pana acum...rusinicaaa ![]()
Rochia de mireasa este ffff frumoasa...de unde ai luat-o? Din RO?
Billy, ce sa zic....nasol tare...asta e, trece....mai ai un pic de rabdare si o sa fie mai bine. Si noi ne chinuim cu colici..
Alinuk, nu stiu ce sa zic cu cursul....poate fi interesant...hai vezi care e treaba si poate mergem amandoua...mai iesim, mai vorbim, nu are ce sa strice...poate fi chiar util. Putem sa-l intrebam orice pe psiholog...mai vorbim si noi intre noi, mai facem schim de opinii, info...![]()
Alina1976
PS: SORRY, tot uit sa ma deloghez de pe IANFEB09 ![]()
dobreclaudia spune:
dragele mele, stie cineva daca la 2 saptamani vine medicul pediatru acasa sau trebuie sa mergem noi la cabinet?
avem putin icter...sa vedem ce facem
isabella 2 sapatamani si 1 zi
clau
crysyana spune:
CE DE LICURICI!!!!
OANAQ felicitari !!!! sa-ti creasca mare si sanatos puiul
BEBELUSI, felicitari!!! Sa creasca mare si sanatos bebitu, sa fiti fericiti si sa va aduca numai bucurii!
YASHI felicitari!!!! sa creasca mare si sanatos, papacios si necolicios!!!
Si mamicilor le doresc recuperare cat mai usoara si laptic mult
Ariya, bine ai venit acasa!!! Ma bucur ca sunteti bine cu totii si mai ales pentru bebe care e un cumintel. am vazut si pozele ... sunt superbe, ce mai no comment!!!!
Veronica LA MULTI ANI!!!! 

Bag si niste agitate pentru feltele care trebuie sa nasca :
hai Cami 

hai Jasmi

hai Pyc

hai Daiopri

hai Ella

si daca am mai omis pe cineva mai bag cateva 

si pentru mine ca nu mai am rabdare

crysyana
38+
Andrei Valentin
alinuk spune:
Roxana... sorry
Cand sunt bebelusi e greu sa-ti dai seama .... Iar neuronu' meu e solitar si se plictiseste teribil
sorry again!
dar complimentul ramane valabil..ai doi copii ft reusiti!
Alinuk,
Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IanFeb09 Crisspy, maiiii ce pozeeee frumoase!! ce mireasa SUPERBA ai fost! Si ce burtica sexy ai!!! Sa nu ne dai tu poze pana acum...rusinicaaa Rochia de mireasa este ffff frumoasa...de unde ai luat-o? Din RO? |
Mersi de complimente Alina
. Rochita din Ro este luata, de la Bien Savvy. Ma gandeam sa o vand dupa ce ne intorceam din luna de miere, dar tocmai atunci am aflat ca o sa avem un copil, asa ca a cazut ideea asta.Cu burtica incerc sa mai pun pozici cand mai fac, alea sunt singurele pe care le am plus unele de cand aveam 2 luni din turul Croatiei.
Eu tot incerc de catva timp sa-l suprind pe pitic si sa-l filmez cand face valuri. Dar e smecher rau, se potoleste imediat cum dau drumul la camera

Azi am avut si eu primele contractii nasoale, cu dureri de mijloc si ca de ciclu. Maine dimineata mergem la doctor sa vedem cum ne prezentam.
Crisspy
38+ sapt
Razvan AndreiAMR 2 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu
dya-dy spune:
Multa sanatate bebe-ilor nascuti de curand- si dragelor lor mamici:

Veronica, Bebelushi si Yashi!!!

Sa va creasca puii mari, frumosi si norocosi! Ma bucur ca ati trecut si peste hopul asta, NASTEREA, si ca sunteti bine!
Eu cam la fel, un pic greoaie- in saptamana 39- deci mai am un pic si ma cam sperie ideea ca in curand ma voi duce la spital sa nasc, dar n-am ce ales, nu?
Continui sa merg la servici, desi mi se pare inuman, continui cu arsurile groaznice, care ma trezesc noaptea, dar vor trece dupa nastere, nu? ![]()
Deci, fetelor, mai am cam o saptamana....si o sa ma intanesc cu micutza mea! 
Sa auzim numai de bine!
Dya 39
" Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate!"
miereamara spune:
Bebelusi, OanaQ si Yashi felicitari! Recuperare usoara si bebelusi cuminti si sanatosi!
Sa fie intr-un ceas bun!
Daiopri ma gandesc la tine! Sper sa ai o nastere usoara si totul sa decurga asa cum iti doresti! Sanatate multa motanului! Imi pare rau pt ce s-a intamplat cu masina? Ati fost la politie?
Avem si noi pozici noi:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3255667427/
Aidan a inceput sa aiba si el probleme cu burtica, nu foarte tare, dar s-a chinuit saracutul azi un pic, as vrea sa pot sa ii iau durerea cu o bagheta magica.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Daiopri spune:
Acum am venit de la dr. Toate bune si frumoase, dilatatia tot 2cm, si iar mi-a umblat pe acolo. Sa vedem rezultatul. Daca nu se intampla nimic trebuie sa merg marti la spital pt teste si in functie de rezultat, ma induc atunci sau maxim pe data de 13.
Poate totusi iese singur inainte:)
In rest eu tot nu am simptome, doar acuma ce ma doare nitel.
Miere
Am vazut baietel frumos foc.
Nu aveam de ce sa mergem la politie, ca au spart-o in parcarea noastra noaptea. Plateste asigurarea, dar stii cum e tot e 300 deductible. Stiu ca am avut 2 sapt tare aiurea, da poate se mai aranjeaza treburile.
Aveti grija de voi si bbei
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
cami_antonia spune:
BUNA SEARA FETELE
am ajuns in bucuresti ... maine la 8 dimineata am programare la control ... sa vedem ce zice marinescu ... caci doctorita de la medgidia a zis ca mai dureaza cateva zile ... ca nu a cazut si nici nu s-a bagat pe canal cu capul cum trebuie inca ....
asa ca astept cu nerabdare si verdictul de maine ...
DOAMNEEEE .... FELICITARI BEBELUSIII .... MAINE TE SUN SA VEDEM CE FACI... SI TU MI-AI LUAT-O INAINTE .... OFFFFFFFFFF .... JASMI NOI CE NE FACEM???? TU CUM MAI ESTI????
intram maine daca ne da drumul inapoi acasa sa va zic ce si cum .... daca nu trimit mesaj ...
multumesc fetelor care au scos deja majorete pt mine 

39+

amr 7 zile pana o vom cunoaste pe ANTONIA IOANA

Camelia