Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(129)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Billy esti dementiala cu ideea de a suge tu din tzitzi. Mei da ideea ca ideea.... numa' ca tb sa fii meseriasa sa pui in practica... ( jur ca am incercat si eu acum ca ai zis.. si n-am nicio sansa..).nu'sh cum ai facut...

sugestie daca mai patiti treburi din astea cu sani durerosi, canale infundate...mergeti la dus si puneti apa calda/fierbinte pe ei...in cateva min incep sa curga singurei!

Arya bine ai revenit. M-am tavalit la faza cu tzitzi care explodeaza si te loveste. Mei ti-e mai mare dragul de prichindei..Cat de fericita tb sa fii cu trei!
Sper ca ai si ceva ajutoare

Dark in ceea ce priveste utza utza cu sotziunea ..dupa nastere, asa se recomanda ca de la 6 saptamani... Ideea e cam asa: Incearca! Poti! Bucura-te! E vreo problema, te doare ceva etc etc..o sa te prinzi tu repede si o sa 'te cauti'
Eu de la jumatatea lui febr o sa merg si la sala! Deja masaj fac

Roxana tot vreau sa-ti zic! Ai niste baieti superbi! Sa-ti traisca!

yashi, bebelusi, oanaq felicitari pt bbei. Refacere usoara si va asteptam curand aici sa trecem impreuna la scutecele
Inainte de 1 martie, ultima noapte din februarie dam party!!

Alina suna interesant cursul acela...doar ca nu mi se pare chiar ieftin pt o ora doua... si ma gandesc ca sunt lucruri despre care am mai citit/trait - acum nici pe departe nu sufar de suficienta, intotdeuna consider ca mai am ceva de invatat.
O sa vb si eu cu Dna Musat, eventual sa-mi dea o tematica de curs sa vad daca e ceva pt care as veni.

Korruccia bine ai venit printre noi!

La multi ani Vero!!!

va pupa una bucata mamik de Andu mik si Teo voinik

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Daiopri, nasol cu masina, cred ca numai asta nu va trebuia voua acum..asa era si Alex, de abia astepta sa vina bebe ca sa mearga sa doarma la prietenul lui, stia ca va sta la vecini cat timp suntem la spital ..Bafta la doctor azi! Sa vii cu vesti bune! Cred ca o sa ai un pisoi grasut, mai ales ca se lasa atata asteptat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Oanaq, felicitari pentru Luca! Sa fie sanatos si fericit!
Adina, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos! Felicitari!

IrinaC, multumesc ca m-ai linistit cu Debridatul.
Pyc, nu ceream o cura de slabire, ci un regim alimentar, reguli de urmat in alimentatie. Vad ca ai dat o gramada. Ma pun pe salvat. Multumesc!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

FETELOR,

A NASCUT BEBELUSI!!!!

M-a sunat acum, de abia iesise din cezariana de 5 min .
Era bine, a zis ca a fost nevoie de ceza pt ca i-a zis Dr ca are col spastic si care nu se dilata deloc, desi contractiile erau din 3 in 3 min.
Bebe are 3160g, 51cm, s-a nascut la ora 10.00 si a luat Apgar 10

Felicitari Patricia! Bun venit pe lume bb Vlad!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

ufff ma uitam pe listuta noastra ...ce bine era sa nu avem deloc ingerasi..stim ca sunt doi desi pe listuta e trecut doar unul.Ma gandesc la mamicile care au fost langa noi si care acum sufera cu siguranta..si nu avem cum sa le ajutam indiferent ce am face sau nu.
Ma mai uitam ca nu mai sunt PRACTIC multe fete sa nasca.Multe nu au mai intrat demult.Ma gandesc cu drag si la ele si sunt sigura ca va fi bine bine.Va iubesc pe toate...sunt mai trista asa poate si pt ca am vbit cu Michelle, sigur o mai stiti si m-am simtit o ipocrita plangandu-ma de prostioarele mele ca nu doarme bebe etc Of of....
M-am atasat asa de rau de acest grup... si la bine si la rau impreuna

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ca mare dreptate ai Irina

Si eu m-am atasat de acest grup, fac ce fac si intru pe forum sa vad ce mai faceti. In curand ne mutam la clubul scutecelor si o sa fim tot impreuna.

P.S. Sa stii ca nu-l dau pe matz, m-am atasat prea tare de el si nu concep viata fara el

Crisspy 38+ sapt Razvan Andrei

AMR 2 SAPTAMANI

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput

Offf nu mi mai aminti si de matz, sunt asa o bleaga sambata primul drum cu bebe va fi la 3 blocuri de noi la blanitza blanitza al nostru.Timsy a fost alaturi de mine toata sarcina asta , cat am stat eu la toaleta varsand si in general acasa, matz asa cum era el mi-a ridicat moralul si eu acum l-am aruncat...stiu ca acolo unde e ii e cel mai bine cu putinta , fata de acasa.Fratele lui Radu a locuit cu el ani de zile, il iubeste si matz pe el.S-a adaptat imediat cu nevoile, doarme cu ei in pat...asta asa ca sa ma alin un pic.

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

cateva poze...sper sa reusesc sa le pun...am pus una cu el asa cum era cand l-am vazut eu ,asa intelegeti cam cum m-am simtit...http://picasaweb.google.com/ariyameo/DropBox?authkey=VGXT6UzCUAA&feat=directlink

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/02/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Doamne Aryia ce copii frumosi ai !!!!!!Sa-ti traiasca!ce frumusel e imbracat bebe in negru acolo...un micuzt f elegant

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

yashi, bebelusi, oanaq felicitari! S-aveti parte de bebei sanatosi, cuminti si necolicosi! Si voua refacere rapida.

Ma duc sa ma uit la poze sa mai admir frumuseti...

POZE

Iulia 37+ Carla Maria

Mergi la inceput