Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(129)
Raspunsuri - Pagina 21
Alina1976 spune:
'Neata mai cu intarziere...desi bag seama ca e aproape ora 12.00 
Noi raportam o noapte linistita...ca de obicei (adica papa la or 23.00 apoi somn pana la ora 6.00, papa iar si somn pana la ora 9.30)
. Sa nu ma invidiati prea mult ca mi-e frica sa nu se schimbe
...OFFF de'ar ramane asa ce bine ar fiiiii.
Si ANA tot asa cuminte a fost noaptea si asa a ramas.
IRINA, sa inteleg ca esti un pic mai bine...asa te simt. Hai ca incet-incet se va regla si somnicul si papa la ore mai fixe...prima luna e cea mai grea...
Aalina, joaca-te cat poti cu Dorian su petrece timp cu el...si incepe sa-i spui de pe acum ca o sa vina bebe mic si va trebui sa-i dam sa pape si ca mami o sa stea cu ea...sa fie pregatit...poate ai noroc si nu o sa patesti ca mine si ca Naty...cu gelozia....ca tare e greu 
Cami, asteptam vesti!!! Hai ca bagam agitate la greu pentru tine! IA DE AICI ![]()

CAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Crisspy, hai ca mai e putin si la tine...parca ieri ma uitam ca eu mai aveam putin si tu erai asa muuuult in urma mea
...si uite ca acum a venit si randul tau.
O sa fie bine, o sa vezi. Sa imi spui ce ti-a zis la control. Tu pana la urma nasti normal nu? Eu am nascut in Sala de Nasteri 1
...vezi poate o sa imi calci pe urme.
Si am stat in rezerva 303 de data asta si la primul bebe in 309.![]()
Cristi, ce examen ai?? Ai timp si chef de invatat?? 
Fetelor, chiar asa??...Suntem pe pag 2....
Am vb cu Bebelusi la tel acum o ora. O doare tare operatia si i-a fost cam rau azi-noapte. A incercat sa se dea jos din pat ieri si era sa lesine. Acum de abia, abia s-a dat un pic jos. Pe bebe nu i l-au adus inca ca nu e in stare sa il tina inca. Prietena ei Cristina a nascut si ea ieri, natural, si este ff bine.
Patricia spera sa il puna azi la san pe bebe. A zis ca ii pare rau ca nu au facut inca poze dar duminica vine acasa si ne trimite poze. si VA PUPA PE TOATEEE! 
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 anuntam si noi o crestere de 1 pound !felicitari noilor mamici sa va traiasca licuricii![]() 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! |
FELICITARI mami!!!

...si la mai multi pounds
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
AAA, si mai am niste majorete cu dedicatie speciala pt:

JASMI!!!!
DAIOPRI!!!!

SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
andre_ea spune:
Aryia, ce ma bucur ca Miguel e bine! Super ca ai asa mult lapte!
Irina, bravo pentru somnicul in plus!
Naty, odihna iti trebuie. Io vorbesc, care dorm cam 5 ore pe noapte si ziua deloc.
Mai ce-mi plac zilele cu soare. Imi ridica moralul. Ieri am stat vreo 1,30 h cu Ilinca afara. Si azi ne pregatim sa stam mult.
Ilinca a facut azi 4 saptamani. Aseara avea 3850g (cat avea Tudor la nastere
). Eu zic ca a luat bine in greutate - 850g.
Veronica
Micola
Si pentru fetele care se pregatesc sa nasca
.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
cristi_2003 spune:
chef n-am prea avut, da am luat 7
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png
IRINA.C spune:
Multumesc Alina!apropo mai exista vreo sansa sa ma ajuti , as dori si eu sa cumpar Infacol.am vorbit cu dr mele si il recomanda si ele cu caldura.Multumesc
Bravo Cristi l-ai luat excelent!
Micola si VeronicaLA MULTI ANI!
M-am mai linistit ,mi-a fost f rau aseara dp diaree dar cat de cat am dormit..as fi bagat si acum ceva dar un dobitoc isi taie tevile sau ceva in bloc ca e un zgomot...brrr.Si tati a dormit cu noi il ador pe omul asta , ar fi putut sa plece instant.Nu s-a trezit peste noapte dar la un mom dat nu mai adormeam si m-a luat in brate, spus "iubi mami pui" si eu m-am linistit si am atipit din nou.
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Selene_Bunny spune:
ariya, multumesc mult de sfaturi! Intre 5 si 10 dimineata nu ma trezesc decat daca ma trezeste ea! Si ma trezeste...
Uite, si aseara, a dormit de la 00 la 06 si apoi s-a mai trezit la 09.20 si iar a dormit un pic... Faza este ca ea se trezeste cu pauze de 30 de minute - o ora in intervalul 09 - 12, si tot cu tzitzi in gura ar sta... De asta nu ma scol definitiv decat in jur de 12, ca de-abia ma scol si iar ma cheama... La pranz avem masa formata din formula, si apoi iar baga somn... Acum inca doarme, tre' sa se trezeasca imediat... La 06 dimineata ma lasase cu un san aproape plin, ca ii ajunsese celalalt... Apoi am convins-o sa mi-l detensioneze, ca deja ma durea... Ceai de ala tre' sa-mi fac si eu...
Mortala poza cu cei trei copilasi!
IRINA, legat de Infacol, vezi ca era pe aici o fata care vindea, sa nu va mai stresati cu comandatul de pe Net... Era un mesaj mai amu' ceva timp, dar nu cred ca l-a salvat cineva...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Alina1976 spune:
IRINA, eu am comandat pe net la o farmacie in Anglia, mi-au venit la usa cu Posta la exact 7 zile dupa comanda. Daca vrei iti dau link si faci si tu la fel. Azi e prima zi cand o sa testez Infacolul...DOAMNE sa dea rezultate ca ma impusc daca nu 
![]()
Imi pare rau ca nu te simti bine...sper sa-ti treaca repede 
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi_2003 chef n-am prea avut, da am luat 7 Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008) |
BRAVO!! felicitari! este fff bun 7-le...

SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
IRINA.C spune:
da as vrea si zi-mi si cat a costat cu totul.multumesc mult
POZE ANDREI
mami cea mai fericita