Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(129)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

vA PUP PE TOATE SI felicitari tuturor mamicilor!!!!

noi suntem acasa de luni,dar nu am avut timp sa intru deloc...mi-am mai revenit din oboseala si socul initial,suntem biiiine....Miguel este ffffffffffff cuminte,papa,caca,somn...il alaptez exclusiv - Roxana,daca vrei un asociat la firma de lapte ,ma ofer...eu ma mai mulg cam de vreo 2-3 ori pe zi pt ca ma dor sanii de cat sunt de tensionati si plini...
hai sa va fac sa radeti un pic - ieri il alaptam pe micu' si,ca intotdeauna,aveam asistenta - ceilalti doi stau de o parte si de alta a mea si admira puiul de om- iar angelo era si el pe cealalta canapea...la un moment dat ,angelo:"Amedeo ,da-te de acolo ca mai e putin si-i explodeaza tzatza lui mami si te loveste!"...am ras de ne-am indoit!!!!
eu am slabit 10kg,mananc supe,iaurturi,branza,lapte,banane...nu mananc noaptea,mi se pare halucinant ca cineva sa-ti spuna sa mananci pt 2 cand alaptezi...
nu prea am timp sa intru ca cei mari ,au lectii si vor sa faca totul cu mine,iar bebe se trezeste cam din 3 in 4 ore si papa,iar in restul timpului tre sa si gatesc,spal rufe si mai si dorm
daca reusesc, o sa pun si niste poze mai tarziu...

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/02/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

NATY - a nascut bebelusi

eu ii dau baby drink numai cand sughite - cam 3-4 inghitituri, si ieri pt colici. el ar rade tot biberonul da nu-i dau eu atata. doctorita ne-a zis sa-l facem cu 100 ml de apa nu 50 cum scrie pe el.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Offf ..am mai atipit de atunci nitel.Nu mi-a zis nimeni cum sa fac sa-l tin treaz pe zieu o tin langa ca dc fac asa va dormi noaptea..

FELICITARI BEBELUSI!!!!!!!!!!!!Ai nascut pac pacun ditai bebeloiul bravo tie!Sa fie sanatos!
FELICITARI YASHI!!!Japonia a mai primit un bebe mic half romanian!Bravo , sa va traiasca sa fie sanatos!
FELICITARI OANAQ!Bravo, ne-ai lasat aici cu agitatele si tu ti-ai acut treaba!sa-ti traiasca bebe!

Fratilor dc bb al meu o va tine asa eu nu stiu cum si ce sa fac.Mama mea e de coma: 1.de ce sa ma duc maine in oras cu Radu si colegii lui 2 ore cat le face Radu cinste ca sunt operata
2.sa-i dau copilului alimentat la san ceai sau apa ca moare de sete
3.am lasat-o 2 ore cu el cand mi-a scos firele si dp ce a inceput sa planga m-a sunat din 10 in 10 min ce"eu ce -i fac acum ca tipa?"
4.d c am scos bebele pe balcon sau in dreptul geamului ca "e curent" si ca pana la 1-2 luni sa nu l scot afara ca raceste......dhhh da rubedeniile ei nu au nici una muci cand au venit la Andrei

...si mai erau, nu le tin minte ca le ignor.aaaaaaa ba da: SA SUN UN PEDIATRU SA-L INTREB CUM E CU CRESCUTUL COPILULUI ca asa era pe vremea ei...

Eu vreau doar sa fac in asa fel incat sa mai nani noaptea...macar oleaca , ca asa alba alba noaptea voi muri.

Pup

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

Fetelor,

Cine vrea si are timp sa mearga cu mine la un curs de "Psihologie a nou-nascutului" (comportamente....sa intelegem mai bine starile si ce putem face...etc) sustinut de Fundatia D-nei Georgeta Musat. Cursul il va sustine un psiholog acreditat si este pe 15 februarie (duminica). Se pot lua si bebelusii cu noi fara nici o problema.
Costul cred ca e in jur de 150 RON.
Daca vreti spuneti-mi cat mai repede.

ALINA1976

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Felicitari BEBELUSI

Fetelor voi ati dat ceai la bebe? daca alaptezi trebuie ceai?? mi-e parca tot timpulm-i se pare ca ii este sete si de aceea parca tot vrea san..desi daca o pun suge de 2 ori si apoi se linisteste..ce sa fac sa ii dau ceai?..am facut baby drink.dr. a zis sa ii dau dimineata si seara numai cate 25ml..dar cum am mai spus mi-e m-i se pare ca ii este sete si pe parcursul zilei..si daca a-ti dat ceai de care ati folosit?am, gustat putin acel baby drink si este tare dulce..

mamica de Alecsandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Patricia, Adina, Oana, felicitari pentru bebelusi!! ce zi plina azi!!!!
si la multi ani micola!!!
avem o gramada de sarbatoriti azi
sa fiti cu totii sanatosi si plini de bucurie!!
Cata, ufff, biata de tine.... sper sa nu se mai repete nopti din astea pentru niciuna dintre noi!
spiculet ce faceti voi?
jasmi, Alina, Raluca, multumesc frumos pentru complimente
Raluca draguta de tine.... sper sa se mai linisteasca lucrurile si la voi! eu nu ii dau ceai dar am si lapte din plin. eu cred ca totusi ii era foame Nadiei de a baut asa pe nerasuflate baby drinkul ala.
pyc imi pare bine ca ne-ai mai scris. f utile informatiile tale si super corecte. succes la control!
Ruxandroo te pup mama! deci deschidem afacerea, da? uite cate ar avea nevoie de produsele noastre te rog ai grija cu mulsul in exces, doamnele vacutele or sa creada ca necesitate mare... si or sa produca si mai mult. eu mulg doar cat sa detensionez putin ca altfel.. iaix.
Irina ff bine ca te-ai odihnit putin. misto fazele cu mama ta...
ttenzika, daca ai lapte si alaptezi la cerere nu ii trebuie niciun ceai. zau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

eu am citit de baby drink ca da dependenta...pai la cat de dulce e...Asa ca noi am minceput sa-l trecem pe Baby calm, pe care-l facem asa: 1 plic la 120ml apa in care punem si putin praf de baby drink, pentru gust. Asta pana terminam cutia de Baby drink ca apoi vreau sa ramanem pe Baby calm si ala doar in cazuri extreme..

Bine ai venit pe lume, Bebelus de Bebelushi!!!!Sa fii sanatos si cuminte alaturi de parintii tai!!!!!!!

de 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

roxanaz, multumesc de urare, dar ziua mea e maine

aa, si eu ii dau ceai doar un pic, cand e mai agitat si stiu ca nu are cum sa-i fie foame ca tocmai a mancat cu 10-15 min in urma , si nici atunci nu i-l dau pe tot, ca daca ar fi dupa el...l-ar rade

Bune venit noilor bebei!!Sa fiti sanatosi si frumosi
! si refacere usoara mamicilor!!!

de 21.01.2009

Mergi la inceput

La multi ani Veronica!!!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita!!!!!!!!!!

de 21.01.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Buna tuturor!

Va citesc din umbra de multa vreme, dar din varii motive de-abia saptamana asta m-am inscris pe forum si am decis sa particip activ, chiar daca in ultimul ceas :) (nu de alta, dar m-a prins ca vreau sa ne mutam cu voi la clubul scutecelor).

Datele pentru listuta: DN: 30.11.1979; UM: 12.05.2008; DPN: 28.02.2009
Bebe este fetita si de-abia asteptam sa o vedem.

Sa vedem daca m-am prins cum se trimite mesajul asta...parea asa de simplu cand citeam

Corina
36+ Caterina

Mergi la inceput