Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(129)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Hai Bebelusiiii!!!

Felicitari Yashi si OanaQ si Lisa pt bebelusi! Sa va traiasca si sa va bucure vietile! La multi ani puiutilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

BRAVO BEBELUSI

BINE AI VENIT VLADUT

Crisspy 38+ sapt Razvan Andrei

AMR 2 SAPTAMANI

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput

BRAVO BEBELUSI

BINE AI VENIT VLADUT

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Of fetelor este grea perioada asta de 3 luni sau cat o tine...eu am avut o noapte de calvar si cu toate ca sunt o fire optimista d efelul meu, mi se cam duc sperantele vazand cu ochii. Sa va povestesc:

bebelusa era in program de colici de pe la 19,00 (o data la doua zile face cate o criza serioasa) cand pe tati il apuca durerea de spate si nu se mai putea misca. eu cu bebe in brate care plangea de mama focului, sa-l ajut si pe tati, sa-l doftoricesc, sa-i pun masa, etc. Pe la 23,00 chemam salvarea pt ca tati nu se mai putea misca mai deloc si criza se intetea. Bebe plangea de mama focului in continuare. Vine Puls, il doftoriceste pe tati, pleaca. Bebe plangea in continuare. Tati se culca eu raman cu ghindoaca. Se linisteste la un mom dat si o pun la san, cand obs cu stupoare ca sanul meu cel harnic este jumatate golit jumatate umflat si tare si dureros, cu noduli ce ieseau in evidenta prin piele. Sanul arata infiorator. Asta mica trage de cateva ori, il lasa si incepe sa urle. O mai pun de cateva ori, se repeta scenariul. Incerc sa-l mulg, obs cateva canale infundate. Incerc sa ma mulg cu mana, nu se desfundau. La pompa nici n-am mai apelat ca este inutila (manuala de la Avent). Bebe plangea la mine in brate, eu ma plimbam prin casa ingrozita sa nu pierd sanul si laptele si sa treb sa iau antibiotice si etc. Deja nici nu mai auzeam urletele copilului eram ca-n vrie de ingrijorare. Intr-un final o pun pe bebelusa la celalalt san si incerc sa ma mai mulg. Nimic! Intr-un final imi trece ideea disperata prin minte sa ma sug eu...si incerc sa ajung cu sfarcul la gura. Reusesc si trag de vreo 2 ori vanjos si SE DESFUNDA canalele. Obs ca mi se detensioneaza si sanul si mai trag cateva guri de laptic, ca sa-l trag pe tot cel statut si GATA! Pun bebe la san si mi-l goleste si toata lumea devine happy. Asta se intampla pe la 2 noaptea... dupa atat consum nervos: cu colicile, cu tati, cu firma (tati nu treb sa se imbolnaveasca!!), cu sanul am cazut lata de oboseala...si inca sunt.

Cami cam asta se intampla daca-i laptic mult si bebe face pauze mai mari intre mese (ex criza de colici sau somn prelungit). Sanul se inflameaza si doare si se infunda. Este ok sa ai laptic, dar sa fie cat este nevoie.

Deci sa inteleg ca alimentatia pe perioada alaptarii este libera... of ce-mi freaca ridichea pediatra cu ce mamanc, ma streseaza de nu mai pot. Deja dupa ea n-ar treb sa mananc decat pui fript sau la cuptor si legume fierte. am incercat si incepusem sa ma clatin pe picioare si de obo si de nemancare.

Selene daca nu ti-e foame, nu manca noaptea! mananca numai cand iti cere organismul si bea lichide multe. Eu am slabit 2 kg mai mult decat luasem in sarcina (luasem 11 kg si am slabit 13 pana acum) si am lapte. Nu-i asta problema, incearca sa te odihnesti in timpul zilei si bea lichide. Eu asa imi refac stocul d elaptic cand se termina "marfa"

Va pupic...sunt cam abatuta astazi, dar simteam nevoia sa ma descarc.

Ps. Am pus poze cu Ana-Maria la baita...sambata facem 8 sapt si 5kg!
Just pup fetita mancacioasa! Si Roxana v-am vazut in pozici...sa cresteti mari si frumoase! Patrick este un adevarat frasior mai male... amandoi frumosi foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

Adina(yashy) sa va traiasca bebelushul mic Lois !!!Sa aveti numai bucurii de la el si fratiorul mai mare Luka.
Va pupam si va imbratisam de mii de ori!!!

Matusica fericita de bebe mic Lois si Luka scump

Felicitari proaspetelor mamici si viitoarelor mamici din odisee!!!

Mergi la inceput

BillyBilly ce noapte ai mai avut si tu....

Sper ca esti mai bine acum si tati la fel... Am vazut pozici cu Ana Maria, e o scumpete de fetita, are nishte ochisori iti vine sa o mananci.

Poate reusesti azi sa te odihnesti un pic

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Veronica, La Multi, Multi Ani! Hai da-ne o praji

Bebelusi, Yashy - felicitari mamici! Sa va traiasca bebeii si sa va bucure vietile !

Oanaq, Tutu multe felicitari pt !
.... Pozeee

Roxana, superba micuta! De Pat nu mai pomenesc, ca mi-e drag de cand l-am vazut prima oara

Jasmi 38+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

Iar nu am avut timp sa citesc nimic.

Noi - tot asa, intr-o agitatie continua. Aseara am incercat sa o hranesc intre 10,30 si 2 ... La 10,30 a vrut sa pape, nu aveam lapte, s-a enervat si a inceput sa planga si sa traga de san in toate directiile AM vrut sa ii dau niste lapte praf si a fost imposibil, se stramba in toate chipurile si refuza sa manance, il tine in gura si apoi il scuipa. S-a dus Octavian la 11 noaptea la farmacie si a luat inca doua tipuri de lapte, am zis ca poate nu ii place Humana ... am incercat si cu Nan si Milumil, nimic. Si a tot plans, eu am tot pus-o la san, intr-un final pe la 1,30 i-am dat un Baby Drink pe care l-a ras si a adormit

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

vero nu ne poate da praji ca e in spital

dar

LA MULTI ANI, RECUPERARE USOARA, MULTA FERICIRE!!!

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am reusit sa vad pozele lui rox, tare scumpa e Eva. Cat despre Pat, nu mai vorbesc, e frumos tare.

Noi am incercat pentru colici Sab Simplex, Bonisan si Infacol, nici unul nu functioneaza . Sa cumpar si Calma Baby si Colic Baby. Sunt tot picaturi?
Fetele, voi nu le dati ceai? Eu ii dau Baby Drink. Ioanei nu i-am dat de loc cat a fost alaptata, dar Nadiei ii mai dau cand e moarta de foame si lapte - ioc. O fi rau? Stiu ca e teoria e sa nu dai nici apa, nici ceai, doar san dar daca nu am, ce sa fac?

Naste bebelusi? Bag si ei niste majorete

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput