Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(129)
Raspunsuri - Pagina 11
lisa79 spune:
IrinaC ti-am luat locul
...e 1 noaptea si a mea nu da semne sa 
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IoanaN alinuk l-am vazut pe teo si pe erik...la petrecere...:)) si sa stii ca teo e baiat mare la 14 kg...mati are ap 12...maine ma duc cu ei la physical-ul de 2 ani pt mati...si lucas de o luna si-ti zic cu olita cum sta treaba, nu am uitat... te pup www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia Ajutati-l pe Darius Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007)si a lui Lucas Gabriel (03 ianuarie 2009) |
Ioana scumpa multumesc mult ...sa stii ca ne descurcam relativ bine - de o saptamana nu mai face caca in pampers iar pipi doar noaptea si cand e afara ...de fapt atunci ii mai punem pamp (uauuuu ce economie...in loc de 6-7 pamp pe zi...daca mai consumam 2-3)
Chiar azi a facut kk pe wc cu reductor in loc de olitza...
pana acum prefera varianta 'kk la dulap' http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/3233560187/
..pupam Lucasul mik si Mati voinik

Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_ IoanaN, multumesc de informatii...incercam cu masajul si sa speram ca se rezolva..voi la cat timp ati vazut rezultate? |
Ancap
si noi am avut pb asta la ambii copilashi...
Lui Teo i-a trecut doar cu masaj ..fara nik pe la 6-7 luni (doar ca nu era deranjant..doar dimineatza uneori erau secretii
Lui Andu i-a trecut dupa 5 zile..doar ca la indicatia pediatrei i-am pus cate 2pic/zi de Tobrex
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!
IRINA.C spune:
Deci nu a dormit de la 1 la 4.20 apoi la 5 iar ochii mari tipat urlet , noi nu mai stim cum s-a terminat la ora 5
stiu ca pus la san dar cum in ce fel, parca tati l-a pus in patutz..acum la 9 fara 2 minute urlet, pipi foame etc noi tampiti " e ora 6 ?" schimbat spalat san..pus in patutz.REGURGITAT udat tot iar schimbat acum ..am lasat copilul in patut cu foenul deshis si urland si Radu sfoaraind MORT DE OBOSEALA.Azi are examen cu studentii dar de maine e servici.......o sa ne ia zuzu in ritmul asta..ce e de facut fetele cu 2 bebe cum ati rezovat situatii de genul asta?Ca eu am zis ca l tin de nas cu capu in jos si nu l las sa mai doarma ziua.Cum vine asta ma doare burta dar doar noaptea???????????????????????? 

Micola si Lisa faptul ca suntem mai multe doar ma face empatica...tre sa rezolvam situatia , altfel zombi scrie deja pe mine.
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
roxanaz spune:
neata frumoaselor
sper ca ati avut o noapte linistita
crisspy, Patricia, Dark, Aalina, multumesc.. sigur ca sunt mandra de copiii mei... cum altfel ![]()
micola, in manualele pompelor pe care le-am tot citit se spune ca in primele saptamani, cand se face reglarea cantitatii de lapte dupa cererea copilului, nu e bine sa te mulgi. productia se regleaza singura. dupa aceea se poate sa nu ai nevoie de niciun muls, vei produce exact atata lapte de cat are nevoie bebe.
Dark, giiizzz ce patanie!!! nasoala zi de miercuri ![]()
Andre_ea, la 10 zile dadusem jos 10 kg. mai am vreo 8, ca vreau sa scap si de kilogramele de dinainte ca... asa trebuie, vine vara
. dar oricum astea se duce cel mai greu, stiu prea bine asta. asteptam poze si de la tine cand ai timp 
Tutu felicitari pentru baietel!! refacere rapida si sa reveniti acasa sanatosi!
Camelia, ziceam ca este prea mult lapte. si ca extremele nu sunt bune, nici prea mult nici prea putin.
anca_ este probabil vorba de un canal infundat, nu as zice sa fie totusi conjunctivita. cu laptic de la tine ai incercat, 2-3 picaturi? si masaj apoi asa cum a zis asistenta. succes!
lisa, tuturor bebelusilor le place sa adoarma si sa doarma la san. se simt aproape de mama. o iei usor si o pui la ea in pat. (si-s sanse maaari sa se trezeasca
)
Selene, nu, eu nu mananc noaptea.
Irina, si eu am o noctambula.... e prea devreme pentru facut program acum.
Oanaq felicitari pentru Luca Sebastian!! sa fie sanatos si fericit! 
Alina1976 spune:
Neata,
Fetelor, am primit mesaj de la Patricia (Bebelusi):
" La ora 1.00 au inceput contractiile, la ora 4.00 am plecat la spital, la ora 7.30 s-a rupt apa..."
Atat, asta e tot! Inca nu stiu daca a nascut sau nu.
Sa bagam agitatele pentru
BEBELUSI!!!!!!!

SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
alinuk spune:

Hai Bebelushiiiiiiiii
Hai Bebelushiiiiiiiii

Alinuk,
Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
Nimic nu-i intamplator!
micola spune:
hai Bebelusi 

roxanaz...pai e azi nu ma mai mulg ca si asa e un cosmar pt mine mulsul...
. Merg pe mana ta!
de
21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
roxanaz spune:
Patricia, succes!!
Irina imi pare rau ca ati avut o noapte asa agitata. e adevarat, noaptea sau seara se accentueaza crizele de burtica...din pacate.
cristi_2003 spune:
haaaai bebelusi!!!!!!
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png