Gravidutze si mamici de Cluj - 110
Raspunsuri - Pagina 9
ALEX29 spune:
neata
ANCA ,MELI mersi mult
si eu tot asa stiam ca nu se scade nici o liniuta la aparat digital
VICO aproape ai scapat si tu de examene ,bravo 
ce vreme urata :(
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
kitzy spune:
Neata!
Pai nu-i tot una termometrul digital cu ala standard? Ca doar aceasi temperatura o masoara amandoua, nu? Nu vad de ce s-ar scadea la ala standard, cum am mai auzit.
Vreme urata azi, umezeala si frig, nici n-are rost sa iesim afara pe timpul asta. Da ce cald a fost zilele trecute, o placere sa patrulam prin parc 
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
mami_alexia spune:
Neatza!
Mai fetelor eu stiu ca se scade din temperatura indicata de termometru doar atunci cand se ia in fundulet (indiferent de tipul termometrului), fiindca in fundulet se masoara de fapt temepratura intestionelor, care tot timpul sunt mai calde decat restul corpului.Asadar, eu stiu ca doar in fundulet se scad doua liniute, in rest nu se mai scade nimic.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ALEX29 spune:
ADRIANA ,KITZY asa e, se scad liniutele doar cand se ia temperatura in fundulet ,in rest nu
hai ca v am derutat acuma dar m am speriat cand mi s a spus ca si de la digital se scade ,ceea ce nu i adevarat
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
kitzy spune:
Pai diana in mod normal la temp masurata rectal are 37-37,2 daca mai si scad, e deja prea mica fiziologic. Si nu vad nici o diferenta intre un termometru digital si unul standard, doar ca ala digital masoara mult mai repede si probabil mai precis, asa ca nu inteleg de ce la unul se scad si la altul nu. Is in ceata ![]()
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
Morgano spune:
Indiferent de tipul de termometru, din temperatura rectala se scad 5 liniute.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
EXCESELE DAUNEAZA! daca e vorba, cumva, si de pufuleti, bomboane, si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii, garantat
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ripley Indiferent de tipul de termometru, din temperatura rectala se scad 5 liniute. Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) EXCESELE DAUNEAZA! daca e vorba, cumva, si de pufuleti, bomboane, si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii, garantat |
De acord, asta spuneam si eu.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
IliesClara spune:
Salut manici de Cj-N
Am cunoscut o doamna care doreste sa isi aduca fetita in varsta de nici 5 luni la Cj la un pediatru bun, la un oftalmolog, poate chiar neurolog.
Fetita are una dintre pupile f deschisa, indiferent de cantitatea de lumina.
Eu inca nu le am cu capitolul acesta f bine. Puteti recomanda pe cineva?
Multumim
Fetele din burtica 32+ si mami
Clara
antoni spune:
no, am ajuns si eu la calc, mi-am culcat mandra,vai, cat s-a schimbat cat am fost plecata,hihi...e mai ok, daca se poate spune asa, adica a slabit mult, tot la regim si asa nu prea mananca mult ca s-a saturat saraca de ele, tot se prinde de fundic si zice buba(semn ca ceva o deranjeaza, deci sigur are ceva,mai ales ca din analiza nu i-a iesit.din senini nu cred ca va disparea, deci nu mai stiu ce sa fac...
mami-alexia-felicitari pt examene.bucura-te de "vacanta"!
Anca-felicitari si tie pt examene, ce fain ca ati scapat, eu mai am dar nu stiu cand.
Victo-lasa mami,inca un examen si gata si tu.
Alex-ma bucur ca sunteti mai bine, iti dai seama ca nu papa bine sigur din cauza durerilor, o doare urechea cand inghite, dar va recupera dupa.
Nico-cum stati cu diareea?pune in loc de apa, zeama de orez daca ii dai completare de laptic.orez, morcovi fierti,branza de vaca.vezi ca e ceva si viral, destul de nasol, multa lume stiu.si noi avem ceva la fel, doar ca nu stim ce...sanatate muuuulta.
inca odata, eu asa stiu ca din digital nu se scade, asa mi-a zis si medicul de familie, si pediatra si dr.Miu.
ma duc sa mai adun, mai pove
velenamaria spune:
buna mamici
in legatura cu termometrul digital...pe prospect scrie care e temp normala in functie de cum il folosesti: in fundulet, in gurita si sub brat. Alex..pe al tau nu scrie?
Ilies Clara.stiu un medic oftalmolog ff bun ( o doamna) unde am fost si eu cu baietelul .dar e atre greu cu programarile..eu am sunat acum o luna si ne-a programat la sf lunii martie. asta e la cab privat dar lucreaza si la clinica de stat. daca te intereseaza iti dau nr de tel.
Indemnizatia!!!! e adevarat ca toate mamele trebuie sa refaca dosarul indiferent daca vrem sau nu 85%? zice o mamica in parca ca nu ne mai intra niciun leu pana nu ne refacem dosarul care acum trebie sa contina o adev cu ultimele 12 salarii.