Gravidutze si mamici de Cluj - 110

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Velenamaria, ar fi f bu nr de telefon.
Multumim.

Pediatru bun stiti? Am auzit de o doamna din zona Fortuna -Grigorescu, dar nu ii stiu numele.

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut
Sintem si noi in zona, am fost plecati la bunici.
Eu iar m-am racit, abia incepusem sa ma simt mai bine. Acum e de la git. Ce ma enerveaza, la toamna imi fac antigripal!

Nico, bina ca mai suge de la tine. Isi ia din laptele tau ce e nevoie. P a facut greva foamei aproape 2 saptamini. Si e bine ca nu e un slabut nici Andrei.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Emailul meu: clara_acs@yahoo.com

... daca nu vrei sa postezi nr. tel. in plen.
Multumesc

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

Clara ti-am trimis mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Am fost la farmacie, unde dupa ce am studiat prospectele la termometre normale si digitale, impreuna cu farmacista, am ajuns la concluzia pe care o stiam deja:

Temperatura reala din temperatura rectala = -,05 din ce e pe afisajul electronic sau pe banda de mercur.

Regula cu -0,5 la temperatura luata anal, se aplica tuturor tipurilor de termometre, clasice sau digitale.

La copiii sub 3 ani cel mai indicat e sa iei temperatura rectal.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Clara..sa-mi spui daca ai primit mail..daca nu sa scriu aici pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

m-am intors si eu de pe drumuri...am fost cu stefan sa platim rata ...

ne-am si plimbat pe afara, desi e un pic rece, pe final ne-au prins si citiva stropi de ploaie...stefan a mers mult de tot pe jos. de data asta a acceptat sa ma ia de mina, asa ca l-am lasat sa umble pina am vazut ca nu mai poate sa-si ridice picioarele..

ne-am intilnit si cu printzesa Ana de Diana, o minune de fetita care stie foarte multe lucruri si care ne-a zis o multime de chestii . s-au si dragalit copilasii un picutz (al meu a fost mai timid, ca asa sint baietii...hihihi)

Meli, ma bucur ca sinteti mai bine. fata mica cu bubitza la fundic!

Delia, asa stiam si eu...ca se scad 5 liniute la temp luata rectal cu orice termometru.

Clara, cum e burtica?

Adriana, voi ce faceti? La cresa sau acasuca? ai fost sa intrebi de locuri in gheorgheni?

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu stiu o dr f buna la clinica particulara unde am lucrat eu pana am intrat in maternitate si lucreaza si la stat, Maria, oare vb de acelasi medic? Eu zic de Nicula Cristina de la Optilens, lucreaza mult cu copiii si face si operatii, si stiu ca mai greu se ajunge la ea din cauza ca are foarte multa lume.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Kitzy..am auzit si de doamna de care zici tu, dar eu ziceam de doamna doctor Vladutiu care ne-a fost recomandata de mai multe persoane. Daca ai lucrat in domeniu cu siguranta o cunosti.

edi doarme de la ora 13. tare ma bucur ptr ca e super iritat si plangacios din cauza maselutei si a caninului.

Chiar nu stiti nimic de indemnizatii??? a sunat o prietena la primarie si a spus ca toate mamele trebuie sa-si refaca dosarele...ufff..maine il trimit pe sot pe-acolo.

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Vai, am niste nervi...avem niste probleme cu Boom TV,de cate ori vine factura e gresita, imi vine sa o iau razna. Le-am facut reclamatie la protectia consumatorului, s-au sesizat aia repede, s-au sesizat si astia de la Boom , m-au sunat, au zis ca remediaza problema..si ..a trecut o luna si au mai facut o greseala, iar i-am sunat, iar m-am luat de ei..e ca la nebuni...

Anca, inca n-am dus-o la cresa, doar sunt in vacantaTu ce raspuns ai primit de la cresa din Gheorgheni, au locuri? Eu inca n-am ajuns acolo.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput