Gravidutze si mamici de Cluj - 110
Raspunsuri - Pagina 11
Andree27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui velenamaria Kitzy..am auzit si de doamna de care zici tu, dar eu ziceam de doamna doctor Vladutiu care ne-a fost recomandata de mai multe persoane. Daca ai lucrat in domeniu cu siguranta o cunosti. edi doarme de la ora 13. tare ma bucur ptr ca e super iritat si plangacios din cauza maselutei si a caninului. Chiar nu stiti nimic de indemnizatii??? a sunat o prietena la primarie si a spus ca toate mamele trebuie sa-si refaca dosarele...ufff..maine il trimit pe sot pe-acolo. o zi buna www.kodakgallery.com/ShareLanding.action?c=6w4zuyz.8ii63ebn&x=0&y=-68o2yy&localeid=en_US&cm_mmc=site_email-_-site_share-_-core-_-view_photos_album" target="_blank">poze Eduard 10-13 luni |
Mie mi-a zis o prietena ca nu trebuie sa faci nimic ca ea a intrebat in Laba,dar daca totusi merge maine sotul tau te rog sa-mi spui si mie!

Andreea ,
de
Eric (31 Mai 2008)
Evolutia lui Eric
kitzy spune:
Maria da, am auzit de d-na dr vladutiu, dar n-o cunosc personal. Stiu insa ca a trimis multe persoane la noi pt anumite investigatii.
Mie mi-a intrat saptamana asta indemnizatia, nu cred ca toate mamele trebuie sa-si refaca dosarele, doar cele care vor 85%.
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui velenamaria buna mamici in legatura cu termometrul digital...pe prospect scrie care e temp normala in functie de cum il folosesti: in fundulet, in gurita si sub brat. Alex..pe al tau nu scrie? Ilies Clara.stiu un medic oftalmolog ff bun ( o doamna) unde am fost si eu cu baietelul .dar e atre greu cu programarile..eu am sunat acum o luna si ne-a programat la sf lunii martie. asta e la cab privat dar lucreaza si la clinica de stat. daca te intereseaza iti dau nr de tel. Indemnizatia!!!! e adevarat ca toate mamele trebuie sa refaca dosarul indiferent daca vrem sau nu 85%? zice o mamica in parca ca nu ne mai intra niciun leu pana nu ne refacem dosarul care acum trebie sa contina o adev cu ultimele 12 salarii. www.kodakgallery.com/ShareLanding.action?c=6w4zuyz.8ii63ebn&x=0&y=-68o2yy&localeid=en_US&cm_mmc=site_email-_-site_share-_-core-_-view_photos_album" target="_blank">poze Eduard 10-13 luni |
pai am dus o data adeverinta cu ultimele 12 salarii, sau le trebuie alt fel de adev? astia is tampiti? (scuzati)...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ALEX29 spune:
VELENA chiar nu stiu nimic de refacerea dosarelor pt indemnizatii ,sper sa nu fim nevoite sa ne refacem dosarele
CLARA si eu stiu de dr Vladutiu ca e f buna 
MELI cred ca nu prea papa din cauza maselutelor ,isi tine mereu manuta in gurita si saliveaza f f mult
planurile mele de a o face sa renunte la suzeta s au dus ,se pare ca nu i momentul potrivit
oricum am decis lucrul asta inainte de a stii ce inseamna un copil marait din cauza dintisorilor ,maselutelor ...iar acum ca stiu ,nu mai pot aplica ce mi am propus ...dar este timp
IOANA ia stodal e f f bun si e homeopat ,sanatate multa 
cum a fost la bunici ?
ADRIANA e aiurea cu factura sper sa rezolvi curand 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
anca.b spune:
legat de indemnizatii...numai cele care doresc recalcularea sumei trebuie sa depuna cerere si adeverinta. restul ramin cum au fost. oricum si cele care depun aceste acte vor avea de asteptat pina se vor face calculele si vor primi banii...pina atunci toata lumea ia 600+200 lei.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
VELENA nu mai am instructiunile si nici cutia de la termometru ,dar sigur nu scria ca trebuie scazuta nici o liniuta
oricum si Delia a scris ca a intrebat la farmacie si doar daca se ia temp in fundic se scad 5 liniute
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui anca.b legat de indemnizatii...numai cele care doresc recalcularea sumei trebuie sa depuna cerere si adeverinta. restul ramin cum au fost. oricum si cele care depun aceste acte vor avea de asteptat pina se vor face calculele si vor primi banii...pina atunci toata lumea ia 600+200 lei. Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
anca, aceeasi cerere si aceeasi adeverinta trebuie depuse? si oare de ce din nou? ca nu pricep...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
sara2007 spune:
MARIA....eu am fost la d-na dc.VLADUTIU cu fetita mea,e de fapt d-na profesor la clinica de ofta.m-i s-a parut tare ok..dar nu stiu sa-ti zic daca are cabinet particular sau nu...eventual intreaba la spital direct.doar lunea consulta acolo.in rest nu stiu nimica,ca noi am fost cu bilet de trimitere de la med de fam la stat...multa sanatate fetitei .
noi stam in grigorescu...nu stiu la fortuna unde anume ar putea fi dc...nu era vb de clinica ARTRIMED?LANGA TAIETURA TURCULUI?acolo e med Sarei de fam,o pediatra f buna....mie imi place mult de ea.MORAR DANIELA...NUMAI STIU EXACT CINE INTREBA,SPER SA CITEASCA MESAJUOL MEU...
ioana...mami de sara
adab spune:
D-na dr. VLADUTIU are cab. privat pe str. Bucuresti nr 1 (sau 3)...chiar langa pt-a Abator. Dar si la ea e f. aglomerat. Tb. programare din timp.

din pacate nu am primit email.