Gravidutze si mamici de Cluj - 110
Raspunsuri - Pagina 12
IliesClara spune:
Anca.b
Multumesc pentru intrebare. Burtica e bine, chiar daca a coborat si arata ca burta de bere a boschetarilor de la strand, atarna
Acum trecem prin perioada f periculoasa, spune dr. Adica nu e voie sa nasc intre 32 si 34 saptamani. M-a somat ca trebuie sa duc pana la 35 obligatoriu, apoi cat mai vrea muschii fetelor. Vom vedea.
Pupam nazdravanii
Iulia si Antonia din burtica, alaturi de mami 32+
Clara
IliesClara spune:
Multumesc tare mult tuturor pt informatii despre ofta si pedi.
Sper sa ii fie doamnei de folos. Cand vi din alt oras ai o doza de dezorientare cand e vorba de medici, tocmai pt ca sunt multi si in toate partile.
sanatate multa va dorim tuturor
Clara
anca.b spune:
????
cum din nou????...depui actele doar daca vrei sa ti se recalculeze indemnizatia (si nu le-ai depus deja, de la intrarea in vigoare a noii legi), adica daca ai avut salariu mare si vrei 85% din el...altfel nu faci nimic...si ramii cu cei 600 de lei.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
anca, aceeasi cerere si aceeasi adeverinta trebuie depuse? si oare de ce din nou? ca nu pricep... ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN IANUARIE 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)... PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Anca si
Stefan (13.01.2008)POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
arghirmonica spune:
Buna seara![]()
Alex..aparat de aerosoli Laica am si eu.Nu chiar modelul asta ..e f bun.si de cand il am sunt linistita.E asa de bun..ideal e sa nu-ti trebuiasca.Faci si cu ser fiziologic nu-i musai cu adrenalina sau altele.
cat despre termometru la mine e sfant ala de pe vremea lui Pazvante.Scad 4 linii si aste e.Eu iau tem numai in fund la pici ..la cel mare normal.
In rest ok, treba sv copiii.
Elena crez ca te-am vazut pe geam azi...
Monica
mami_alexia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antoni ce ati face in locul meu? la cine sa ma duc? |
Mai cere parerea unui doctor. Nu stiu nume, nu cunosc doctori dar ma gandesc ca trebuie sa mai ceri pareri.Multa sanatate

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
velenamaria spune:
Ilies Clara.scuze. credeam ca a ajuns mailul la tine..habar nu am ce s-a intamplat.
nr de tel de la cab privat 0264532874 marti miercuri joi de la 15-18.
Alex...eu nu scadeam din temperatura..doar comparam pe cea inregistrata cu normalul....adica ce scria pe prospect ca ar fi normalul..utilizare orala 37.0.utilizare rectala 37.6 si utilizare axilara 36.5.
Legat de indemnizatii..am incercat sa0i explic prietenei mele ca e vorba de cele care opteaza ptr ce 85%..dai ea a spus ca NU..a sunat si i-au spus ca toate mamele trebuie sa depuna alt dosar. maine il trimit pe sot..sper sa aiba timp. si va spun mai multe.
noapte buna
velenamaria spune:
Antoni....nu stiu ce sa zic..ai incercat la doamna doctor Serban de la pediatrie 2? succes.
Monica...data viitoare scoate capul pe geam si striga la noi.
sa nu mai facem atata scandal
pa