Gravidutze si mamici de Cluj - 110
Raspunsuri - Pagina 8
mami_alexia spune:
GATA, oficial sesiune incheiata! Rezultatele complete maine
Ma duc sa ma relaxez.........
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
marietarat spune:
Buna fetelor si de la mine!!!
Multumesc la toate pentru sfaturi si incurajari!!
Nico : Sper ca Andrei este mai bine si ca papa mai bine...scumpul de el!! Multa sanatate la amandoi!!

Valenamaria: Bravo lui Eduard !!!
si sper sa scapati perepe cu dintisorii si voi!
Gabriela : LA MULTI ANI LA SOTUL TAU! si sa va dea Dumnezeu numai bucurii...

Multumesc si la Alex29 si Ada pt griji si sfaturi.
Va 

pe toate !! O dupamasa placuta!!!
Cat despre mine sunt un pic mai bine...si cu sfaturile voastre sigur ma fac bine de tot... si sper ca si bb e bine si neafectat...
Paaa si
Marieta
+12
ALEX29 spune:
ADA din pacate n am reusit sa merg sa vad gradinita ,m am bazat pe mami ca poate veni si din pacate s a racit si ea
oricum voi merge curand si te anunt 
ce bine ca puiu e la bunici si sta pe afara
Tiadris e mult mai bine ,acuma e la al doilea somnic ,se pare ca lucrurile revin la normal
,inca n am scos o afara ,dar maine sigur vom iesi la plimbare
MARIETA
,mai ai un pic si ti simnti ingerashu cum misca in burtica ,ma trec fiorii cand imi amintesc cat de emotionant si de minunat a fost 
ADRIANA puiule bravo ,ai scapat
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
ALEX29 spune:
Tu fetelor va rog mult sa mi spuneti daca este adevarat ca trebuie scazute liniute si din temp luata (cu termometrul digital) la urechiuse ?
AVETI CAREVA APARATUL ASTA ?vreau sa l comand si m ar interesa mai multe detalii ,imi place tare mult ca i cu ultrasunete
http://www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/Aparat-de-aerosoli-cu-ultrasunete-MD6026/
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
velenamaria spune:
buna seara
ne asteptam la un dinte jos si tocmai am vazut o maseluta si un varf de canin sus...cred ca din cauza asta a fost atat de agitat. am avut o duminica horor...a plans isteric si de durere si nu l-am putut linisti cu nimic. intr-un final i-am dat nurofen si l-am lasat sa se uite la bebe tv. sunt moarta de somn si oboseala.
Alex..nu am asa ceva dar ma gandesc sa cumpar si eu unul. se gasesc in farmacii sau doar asa pe net cu comanda?vi l-a recomandat cineva..un doctor?
noapte buna tuturor
anca.b spune:
buna dimineata!
Alex, liniutele se scad NUMAI daca se ia temp in funduletz. altfel ramine asa cum e!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
antoni spune:
buna dimineata
la digital NU se scad, noi asa am invatat la faculta, nu conteaza unde se ia.
mai revin, am reusit sa va citesc,hihi, dar de scris nu acum...
va pupic
Victo spune:
va pupa fetita mea...;)a gasit cordeluta aia si ma pune sa mi-o pun eu pe cap, sau sa i-o pun lui..;)
gata si eu cu ex..mai am unul in 28 febr ..dar mai e pana atunci.
felicitarilor celorlalte studente ale noastre! v
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Victo spune:
va pupa fetita mea...;)a gasit cordeluta aia si ma pune sa mi-o pun eu pe cap, sau sa i-o pun lui..;)
gata si eu cu ex..mai am unul in 28 febr ..dar mai e pana atunci.
felicitarilor celorlalte studente ale noastre! v
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
anca.b spune:
Victo,
si bafta mare la urmatorul examen!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii